8,7

5879 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Tarieven milieustraat 2018: Grote verschillen per gemeente

Afval dat niet mag worden meegenomen tijden de huis-aan-huisinzameling kun je in Nederland naar de milieustraat brengen in je eigen gemeente. Daar worden diverse afvalsoorten gescheiden en verwerkt. Regiocontainer.nl heeft onderzoek gedaan naar het tarief beleid per gemeente voor het storten van steenpuin, hout en gemend bouwafval anno 2018.

Onderstaand een overzicht van de onderzoeksresultaten per provincie:

Conclusie

Als we de resultaten bekijken kunnen we concluderen dat het tariefbeleid van gemeenten en milieustraten erg uiteenlopen.

Overijssen is de duurste gemeente, inwoners betalen gemiddeld € 64,17 voor het storten van 1m3 steenpuin, hout en gemengd bouwafval. De tweede en derde plek worden bezet door Gelderland en Drenthe.

Zeeland is de goedkoopste provincie, in heel de provincie Zeeland worden er geen kosten berekend voor het afvoeren van puin, hout en bouwafval.

Regiocontainer.nl heeft per gemeente geanalyseerd wat de kosten zijn, voor het onderzoek is gebruik gemaakt van de websites van de gemeenten en de afvalinzamelaars die door de gemeenten worden ingeschakeld.

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Top alles goed geregeld optijd goed communicatie
Fabio 24-05-2019

Snelle en goede service en snel een container voor de deur. De planning kan iets beter maar ach het kwam allemaal goed
Reijer Dekker 24-05-2019

et contact wat ik heb gehad Met Wesley was perfect. gaf veel informatie. Dit was de eerste keer een container heb gehuurd. Als ik weer een container nodig heb weet ik waar ik moet zijn Ook een mijn complimenten aan de chauffeur die belde mij dat hij onderweg was Ik ben speciaal naar Wormerveer gereden voor de chauffeur Geweldig
Pier Braaksma 23-05-2019

Prima snelle service alle tijd bij vragen per telefoon. top.
Anoniem 23-05-2019

Ik vond het erg fijn van het bedrijf want ze waren snel keurig optijd . Je kon direct chatten Alleen maar pluspunten .
Geen bedrijf 23-05-2019

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW