Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Afvalcontainer 10m3

Met een middelgrote afvalcontainer van 10m3 voert u eenvoudig het afval van uw werkzaamheden af. U bestelt deze container snel en gemakkelijk online bij Regiocontainer.nl. Wij hebben een ruim aanbod containers voor de volgende afvalstromen:

 • Puin
 • Bouw- en sloopafval
 • Tuinafval
 • Zand en grond
 • Huisraad
 • Sloophout
 • Dakleer-bitumen

Twijfelt u of een container van 10m3 groot genoeg is, of weet u niet zeker welke afvalstroom u moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze afvalexperts denken graag met u mee. Zo weet u zeker dat u straks de juiste container voor de deur heeft staan!

 

Afvalcontainer 10m3 huren

U kunt eenvoudig en snel een afvalcontainer van 10m3 huren bij Regiocontainer.nl. Wij bieden all-in pakketten die u direct via de website kunt bestellen. Als u vandaag voor 2 uur ‘s middags bestelt en betaalt, kan de container morgen nog op uw stoep staan! Ons handige all-in pakket bevat het volgende:

 • Levering op de gewenste dag en locatie
 • Ophalen van de container
 • Verwerking van het afval
 • 6 weken huur
 • Btw
 • Milieutoeslag

Naast het all-in pakket, kunt u ook kiezen voor maatwerk als u een afvalcontainer van 10m3 wilt huren. Wij passen onze diensten zoveel mogelijk aan uw wensen aan. Neem voor maatwerk oplossingen voor het afvalcontainer huren vrijblijvend contact met ons op of vraag online een offerte aan. Wij komen dan zo snel mogelijk met een goed aanbod voor een 10 kuub container.

Goedkope afvalcontainer 10m3

Bij Regiocontainer.nl bent u aan het juiste adres voor een goedkope afvalcontainer van 10m3. Of u nu een compleet pakket bestelt voor een all-in prijs, of kiest voor maatwerk, wij garanderen u een scherpe prijs. Onze containers kunnen 6 dagen per week geleverd worden. Als u in het weekend wilt beginnen met klussen, komen wij de container op zaterdag brengen. Zo heeft u deze niet onnodig lang voor de deur staan. Wij halen de container weer op wanneer het nodig is. Zo betaalt u nooit teveel voor uw goedkope afvalcontainer van 10m3!

Afvalcontainer 10m3 bij Regiocontainer

Als u op zoek bent naar een afvalcontainer van 10m3 voor een scherpe prijs, bent u bij Regiocontainer aan het juiste adres! Wij leveren onze containers in elke provincie en in elke woonplaats. Zo helpen we mensen door het hele land met het verwerken van hun afval. Wij maken goede afspraken met u over het huren van een afvalcontainer van 10m3 bij Regiocontainer. Zo hoeft u niet meer na te denken over al het puin. U focust zich op het werk, wij op het afval. Dát is de service van Regiocontainer.nl!

Zoekt u toch een andere afmeting afvalcontainer? Bekijk dan ook eens één van onze andere varianten:

container 4m3

Afmetingen

Vanaf € 229,95
Lengte365 cm
Breedte180 cm
Hoogte155 cm

10 m3 container huren: kies uw afvalstroom

AfvalstroomNu voor 
Puin€ 229,95Bestel direct
Tuinafval€ 229,95Bestel direct
Sloophout€ 235,95Bestel direct
Zand en Grond€ 455,00Bestel direct
Huisraad (afval)€ 484,00Bestel direct
Bouw Sloopafval€ 484,00Bestel direct
Dakleer-Bitumen€ 729,95Bestel direct