8,8

7043 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Container huren Eindhoven

Goedkoop & snel een afvalcontainer huren?
Vandaag leveren? Wij regelen het voor U!
Bekijk ons container aanbod

10 m3 container huren?

Na een grondige verbouwing zit je vaak met veel afval.
Voor een goede verwerking van je afval kun je bij ons
een 10m3 afvalcontainer huren.

Levering 10 m3 afvalcontainer in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Huurvrije periode van 6 weken

All-in prijzen

Afvalcontainer 10 m3

Met een middelgrote afvalcontainer van 10 m3 voer je eenvoudig het afval van je werkzaamheden af. Je bestelt deze container snel en gemakkelijk online bij Regiocontainer.nl.. Wij hebben onder andere containers voor: Puin, bouw- en sloopafval, tuinafval, zand en grond, huisraad, sloophout, dakleer-bitumen. 

10 m3 Regiocontainer

L 365 x B 180 x H 155

L 365 x B 180 x H 155

  • Transparante all-in tarieven
  • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
  • Container past op een parkeerplaats

10 m3 afvalcontainer huren

Twijfel je of een container van 10 m3 groot genoeg is, of weet je niet zeker welke afvalstroom je moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze afvalexperts denken graag met je mee. Zo weet je zeker dat je straks de juiste container voor de deur hebt staan!

Je kunt eenvoudig en snel een afvalcontainer van 10m3 huren bij Regiocontainer.nl. Wij bieden all-in pakketten die je direct via de website kunt bestellen. Als je vandaag voor 2 uur ‘s middags bestelt en betaalt, kan de container morgen nog op je stoep staan! Ons handige all-in pakket bevat het volgende:

  • Levering op de gewenste dag en locatie
  • Ophalen van de container
  • Verwerking van het afval
  • 6 weken huur
  • Btw
  • Milieutoeslag

Naast het all-in pakket, kun je ook kiezen voor maatwerk als je een afvalcontainer van 10m3 wilt huren. Wij passen onze diensten zoveel mogelijk aan jouw wensen aan. Neem voor maatwerk oplossingen voor het afvalcontainer huren vrijblijvend contact met ons op of vraag online een offerte aan. Wij komen dan zo snel mogelijk met een goed aanbod voor een 10 kuub container.

Bij Regiocontainer.nl ben je aan het juiste adres voor een goedkope afvalcontainer van 10m3. Of je nu een compleet pakket bestelt voor een all-in prijs, of kiest voor maatwerk, wij garanderen je een scherpe prijs. Onze containers kunnen 6 dagen per week geleverd worden. Als je in het weekend wilt beginnen met klussen, komen wij de container op zaterdag brengen. Zo heb je deze niet onnodig lang voor de deur staan. Wij halen de container weer op wanneer het nodig is. Zo betaal je nooit teveel voor je goedkope afvalcontainer van 10m3!

Als je op zoek bent naar een afvalcontainer van 10m3 voor een scherpe prijs, ben je bij Regiocontainer aan het juiste adres! Wij leveren onze containers in elke provincie en in elke woonplaats. Zo helpen we mensen door het hele land met het verwerken van hun afval. Wij maken goede afspraken met je over het huren van een afvalcontainer van 10m3 bij Regiocontainer. Zo hoeft je niet meer na te denken over al het puin. Jij focust je op het werk, wij op het afval. Dát is de service van Regiocontainer.nl!

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

goed
Anoniem 17-05-2022

vriendelijke chauffeur en telefonisch contact ook vriendelijk en goed
m van boven 17-05-2022

Goede service
d Constandse 16-05-2022

Ideaal zo n container je hoeft de grond zelf niet verder af te voeren. Precies volgens afspraak geplaatst en opgehaald.
Anoniem 15-05-2022

Prima geregeld
K Waasdorp 13-05-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}