8,7

5879 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Container huren Eindhoven

Goedkoop & snel een afvalcontainer huren?
Vandaag leveren? Wij regelen het voor U!
Bekijk ons container aanbod

30 m3 container huren?

Na een grondige verbouwing zit je vaak met veel afval.
Voor een goede verwerking van het afval kun je bij ons
een 30m3 afvalcontainer huren.

Levering 30 m3 afvalcontainer in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Huurvrije periode van 6 weken

All-in prijzen

Afvalcontainer 30 m3

Grote klussen vereisen een grote afvalcontainer. Bij Regiocontainer.nl bestel je eenvoudig een afvalcontainer van 30 m3 waarin je gemakkelijk al het afval kunt deponeren. Door het grote formaat hoef je niet bang te zijn dat de container snel vol zit. Zo kun je je zonder zorgen volledig focussen op de werkzaamheden. De container van 30m3 is geschikt voor de volgende afvalstromen: bouw- en sloopafval, tuinafval, huisraad, sloophout, dakleer-bitumen.

30 m3 Regiocontainer

L 650 x B 250 x H 185

L 650 x B 250 x H 185

  • Transparante all-in tarieven
  • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
  • Past op twee parkeerplaatsen

30 m3 afvalcontainer huren

Wil je graag een afvalcontainer huren van 30 m3, maar weet je niet precies welke afvalstroom je moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze afvalexperts hebben jarenlange ervaring en kunnen je daardoor goed adviseren. Ze helpen je graag bij het kiezen van de juiste container.

Je kunt online gemakkelijk en snel een afvalcontainer van 30m3 huren. Regiocontainer biedt je een uitgebreide service. Zo zijn btw en zes weken huur bij de prijs inbegrepen. Verder komen we de container brengen en ophalen. We legen de container voor je en verwerken het afval. U kunt zelf aangeven hoe vaak je wilt dat de container geleegd wordt.

Kijk ook eens bij onze grote afvalcontainers, hier vindt je containers vanaf 15 m3 tot wel 40 m3! Dat is voor het serieuze bouw- en sloopwerk! Kies er voor een afvalcontainer van 30m3 te huren bij Regiocontainer. Wij leveren van maandag tot en met zaterdag!

Als je een grote container wilt huren dien je rekening te houden met de ruimte die je daarvoor nodig heeft. De afvalcontainer van 30m3 heeft een afmeting van 6,5 x 2,5 x 1,85 meter (L x B x H). Deze container past op ongeveer 2 lege parkeerplaatsen. Naast de ruimte voor de container is er ook ruimte nodig voor de vrachtwagen, om de container goed en veilig te kunnen plaatsen. Weet je op basis van de afmeting van de afvalcontainer 30m3 niet zeker of je genoeg ruimte heeft? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen je graag en denken mee over een goede oplossing.

Bij Regiocontainer.nl ben je aan het juiste adres voor een goedkope afvalcontainer van 30m3. Wij garanderen altijd een scherpe prijs en een uitstekende service. Deze service wordt mogelijk gemaakt door onze ervaren regionale teams. Zij staan klaar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit betekent onder andere dat zij de container morgen nog kunnen leveren als je vandaag voor 2 uur ‘s middags bestelt en betaalt. Ook komen zij graag op zaterdag bij je langs als dit voor jou de beste leveringsdag is. Zo heb je je goedkope afvalcontainer van 30m3 nooit langer dan nodig voor de deur staan en betaal je nooit teveel!

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Top alles goed geregeld optijd goed communicatie
Fabio 24-05-2019

Snelle en goede service en snel een container voor de deur. De planning kan iets beter maar ach het kwam allemaal goed
Reijer Dekker 24-05-2019

et contact wat ik heb gehad Met Wesley was perfect. gaf veel informatie. Dit was de eerste keer een container heb gehuurd. Als ik weer een container nodig heb weet ik waar ik moet zijn Ook een mijn complimenten aan de chauffeur die belde mij dat hij onderweg was Ik ben speciaal naar Wormerveer gereden voor de chauffeur Geweldig
Pier Braaksma 23-05-2019

Prima snelle service alle tijd bij vragen per telefoon. top.
Anoniem 23-05-2019

Ik vond het erg fijn van het bedrijf want ze waren snel keurig optijd . Je kon direct chatten Alleen maar pluspunten .
Geen bedrijf 23-05-2019

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW