Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Afvalcontainer 30m3

Grote klussen vereisen een grote afvalcontainer. Bij Regiocontainer.nl bestelt u eenvoudig uw afvalcontainer van 30m3 waarin u gemakkelijk al uw afval kunt deponeren. Door het grote formaat hoeft u niet bang te zijn dat de container snel vol zit. Zo kunt u zich zonder zorgen volledig focussen op de werkzaamheden. De container van 30m3 is geschikt voor de volgende afvalstromen:

  • Tuinafval
  • Sloophout
  • Huisraad (afval)
  • Bouw- en sloopafval

Wilt u graag een afvalcontainer huren van 30m3, maar weet u niet precies welke afvalstroom u moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze afvalexperts hebben jarenlange ervaring en kunnen u daardoor goed adviseren. Ze helpen u graag bij het kiezen van de juiste container.

 

Afvalcontainer 30m3 huren

U kunt online gemakkelijk en snel een afvalcontainer van 30m3 huren. Regiocontainer biedt u een uitgebreide service. Zo zijn btw en zes weken huur bij de prijs inbegrepen. Verder komen we de container brengen en ophalen. We legen de container voor u en verwerken het afval. U kunt zelf aangeven hoe vaak u wilt dat de container geleegd wordt.

Kijk ook eens bij onze grote afvalcontainers, hier vindt u containers vanaf 15 m3 tot wel 40 m3! Dat is voor het serieuze bouw- en sloopwerk! Kies er voor een afvalcontainer van 30m3 te huren bij Regiocontainer. Wij leveren van maandag tot en met zaterdag!

Afvalcontainer 30m3 afmeting

Als u een grote container wilt huren dient u rekening te houden met de ruimte die u daarvoor nodig heeft. De afvalcontainer van 30m3 heeft een afmeting van 6,5 x 2,5 x 1,85 meter (L x B x H). Deze container past op ongeveer 2 lege parkeerplaatsen. Naast de ruimte voor de container is er ook ruimte nodig voor de vrachtwagen, om de container goed en veilig te kunnen plaatsen. Weet u op basis van de afmeting van de afvalcontainer 30m3 niet zeker of u genoeg ruimte heeft? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen u graag en denken mee over een goede oplossing.

Goedkope afvalcontainer 30m3

Bij Regiocontainer.nl bent u aan het juiste adres voor een goedkope afvalcontainer van 30m3. Wij garanderen altijd een scherpe prijs en een uitstekende service. Deze service wordt mogelijk gemaakt door onze ervaren regionale teams. Zij staan klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit betekent onder andere dat zij uw container morgen nog kunnen leveren als u vandaag voor 2 uur ‘s middags bestelt en betaalt. Ook komen zij graag op zaterdag bij u langs als dit voor u de beste leveringsdag is. Zo heeft u uw goedkope afvalcontainer van 30m3 nooit langer dan nodig voor de deur staan en betaalt u nooit teveel!

Zoekt u toch een andere afmeting afvalcontainer? Bekijk dan ook eens één van onze andere varianten:

container 4m3

Afmetingen

Vanaf € 649,95
Lengte650 cm
Breedte250 cm
Hoogte185 cm

30 m3 container huren: kies uw afvalstroom

AfvalstroomNu voor 
Tuinafval€ 649,95Bestel direct
Sloophout€ 799,95Bestel direct
Huisraad (afval)€ 1.399,95Bestel direct
Bouw Sloopafval€ 1.399,95Bestel direct