Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Afvalcontainer 40m3

Bij Regiocontainer.nl hebben we containers voor iedere klus. Onze kleinste formaat is 3m3 en onze grootste afvalcontainer is 40m3. Dit model neemt ongeveer 2 parkeerplaatsen in beslag. De precieze afmetingen van de container zijn:

Lengte:750 cm
Breedte:250 cm
Hoogte:220 cm
 

De hoogte van de container maakt het lastig voor mensen om afval illegaal te dumpen. Met de afvalcontainer van 40m3 loopt u daardoor niet snel het risico dat er verkeerde afvalsoorten in gedeponeerd worden. Daarnaast raakt de container niet snel vol door illegaal gedumpt afval en dat scheelt u weer geld!

 

Afvalcontainer 40m3 huren

Heeft u een grote verbouwing of renovatie van uw woning of tuin op de planning staan? Dan kunt u bij Regiocontainer.nl gemakkelijk een grote afvalcontainer van 40m3 huren. Wij hanteren scherpe all-in prijzen voor onze standaard pakketten. Deze bestelt u eenvoudig online. U hoeft alleen de juiste afvalstroom te kiezen. Onze all-in prijs is inclusief:

  • Levering op de gewenste dag en locatie
  • Ophalen van de container
  • Verwerking van het afval
  • 6 weken huur
  • Btw
  • Milieutoeslag

Grote afvalcontainer 40m3

Bij Regiocontainer.nl is het bestellen van een grote afvalcontainer van 40m3 net zo eenvoudig als het huren van een 3m3 container. U regelt alles zelf snel online. Onze grote afvalcontainer is geschikt voor projecten met veel afval van de volgende soorten:

  • Tuinafval
  • Sloophout
  • Huisraad (afval)
  • Bouw- en sloopafval

Wilt u een afvalcontainer huren, maar weet u niet zeker welke afvalstroom u moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts hebben jarenlange ervaring en denken graag met u mee welke afvalstroom voor de grote afvalcontainer van 40m3 de juiste is voor u.

Afvalcontainer 40m3 bij Regiocontainer

Een afvalcontainer van 40 m3 bij Regiocontainer huren betekent een uitstekende service voor een scherpe prijs! Wij zorgen voor een goede verwerking van uw afval zodat u zich volledig op het werk kunt concentreren. Waar mogelijk recyclen wij het afval zodat uw verbouwing het milieu zo weinig mogelijk belast. Wij begrijpen dat een container voor de deur niet het meest fraaie uitzicht is. Daarom kan de afvalcontainer van 40m3 kan bij Regiocontainer 6 dagen in de week geplaatst worden. Zo heeft u deze niet langer dan nodig voor de deur staan!

Zoekt u toch een andere afmeting afvalcontainer? Bekijk dan ook eens één van onze andere varianten:

container 4m3

Afmetingen

Vanaf € 795,95
Lengte750 cm
Breedte250 cm
Hoogte220 cm

40 m3 container huren: kies uw afvalstroom

AfvalstroomNu voor 
Tuinafval€ 795,95Bestel direct
Sloophout€ 899,95Bestel direct
Huisraad (afval)€ 1.599,95Bestel direct
Bouw Sloopafval€ 1.599,95Bestel direct