8,8

6782 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Container huren Eindhoven

Goedkoop & snel een afvalcontainer huren?
Vandaag leveren? Wij regelen het voor U!
Bekijk ons container aanbod

4m3 container huren?

Na een grondige verbouwing zit je vaak met veel afval.
Voor een goede verwerking van je afval kun je bij ons
een 4m3 afvalcontainer huren.

4m3 afvalcontainer levering in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

4m3 afvalcontainer betalen met AfterPay

Huurvrije periode van 6 weken

Scherpe 4m3 container all-in prijzen

Afvalcontainer 4m3

Een kleine afvalcontainer van 4m3 huur je eenvoudig bij Regiocontainer.nl. Wij werken met regionale teams in heel Nederland. Op deze manier kunnen we al onze klanten een perfecte service bieden. Je kunt bij ons onder andere een 4m3 afvalcontainer huren voor de volgende afvalsoorten: Puin, bouw- en sloopafval, tuinafval, zand en grond, huisraad, sloophout, dakleer-bitumen.

4 m3 Regiocontainer

L 245 x B 160 x H 120

L 245 x B 160 x H 120

 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Past op een halve parkeerplaats

4m3 afvalcontainer huren

Onze afvalcontainer van 4m3 is bijzonder geschikt voor de kleinere klussen. Ook voor grotere containers ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben afvalcontainers van 3 tot en met 40 m3. Als je twijfelt over het juiste formaat kun je gerust contact met ons opnemen. Onze experts hebben jarenlange ervaring en kunnen daardoor goed inschatten welke container je nodig hebt voor uw afvalverwerking.

Bij Regiocontainer.nl kun je een afvalcontainer van 4m3 huren tegen een scherpe all-in prijs. Deze standaard pakketten bestel je eenvoudig via onze website. Een all-in pakket is inclusief:

 • Levering op de gewenste dag en locatie
 • Ophalen van de container
 • Verwerking van het afval
 • 6 weken huur
 • Btw
 • Milieutoeslag
   

Met ons standaard pakket kun je goedkoop een afvalcontainer van 4m3 huren. Is dit pakket niet passend voor je situatie? Dan is er in overleg een maatwerkoplossing mogelijk. Zo kun je onder andere de lengte van de huurperiode aanpassen en zijn tussentijdse ledigingen bespreekbaar. Voor een maatwerkoplossing kun je online een offerte aanvragen of contact met ons opnemen via internet of per telefoon.

Als je voor je werkzaamheden een container wilt huren, is het belangrijk om rekening te houden met het formaat. Een afvalcontainer van 4m3 heeft een afmeting van 245 cm lang, 160 cm breed en 120 cm hoog. Je mag de container tot maximaal 20 centimeter boven de rand vullen. De afvalcontainer van 4m3 past door de kleine afmeting goed op 1 parkeerplaats. Voor het plaatsen van de container is meer ruimte nodig. Het is belangrijk dat de chauffeur genoeg plek heeft om de container goed en veilig te kunnen plaatsen. Twijfel je over de beschikbare ruimte? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs denken graag met je mee.

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Heel fijn super snelle en duidelijke communicatie. Denken echt mee
Anoniem 10-05-2021

Prima
Anoniem 08-05-2021

Super
O Janjua 06-05-2021

Goed
R Hester 05-05-2021

Snelle levering vriendelijke dame aan de telefoon. Ophalen duurde door drukte iets lager maar dat werd duidelijk gecommuniceerd. Vriendelijke chauffeur die een paar dagen later de container na een afspraak weer keurig ophaalde. Geen probleem met de parkeerplaats auto s.
H. Wildschut 04-05-2021

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}