8,8

7043 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Container huren Eindhoven

Goedkoop & snel een afvalcontainer huren?
Vandaag leveren? Wij regelen het voor U!
Bekijk ons container aanbod

6 m3 container huren?

Na een grondige verbouwing zit je vaak met veel afval.
Voor een goede verwerking van je afval kun je bij ons
een 6m3 afvalcontainer huren.

Levering 6 m3 afvalcontainer in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Huurvrije periode van 6 weken

All-in prijzen

Afvalcontainer 6m3

Bij Regiocontainer.nl ben je aan het juiste adres voor je afvalcontainer. Wij hebben veel verschillende afmetingen zodat je voor je klus altijd een passende container zult vinden. Onze afvalcontainer van 6m3 is een van de kleinere modellen en geschikt voor kleine tot middelgrote klussen. De containers zijn geschikt voor de volgende afvalstromen: Puin, bouw- en sloopafval, tuinafval, zand en grond, huisraad, sloophout, dakleer-bitumen.
Wil je graag een afvalcontainer huren, maar weet je niet precies welke afvalstroom je moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze afvalexperts geven je graag advies!

6 m3 Regiocontainer

L 365 x B 180 x H 100

L 365 x B 180 x H 100

  • Transparante all-in tarieven
  • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
  • Container past op een parkeerplaats

 

Regiocontainer.nl bied je verschillende mogelijkheden om een afvalcontainer van 6m3 te huren. Je kunt onder andere snel en eenvoudig één van de vaste pakketten voor een scherpe all-in prijs bestellen. Dit kan gewoon via onze website. Het all-in pakket bevat het volgende:

  • Levering op de gewenste dag en locatie
  • Ophalen van de container
  • Verwerking van het afval
  • 6 weken huur
  • Btw
  • Milieutoeslag


Wij begrijpen dat onze standaard pakketten om een afvalcontainer van 6m3 te huren niet geschikt zijn voor iedere situatie. Daarom leveren wij ook maatwerk. In overleg met onze adviseurs stel je zelf een pakket diensten samen. Je kunt onder andere de duur van de huurperiode en het aantal tussentijdse ledigingen bepalen. Als wij al je wensen in kaart hebben gebracht, krijg je van ons zo snel mogelijk een scherp geprijsd aanbod. Voor een 6 kuub container ben je hier op de juiste plek! 

Onze containers moeten goed en veilig geplaatst kunnen worden. Het is daarom belangrijk om rekening te houden met de grootte ervan. De afvalcontainer van 6m3 heeft een bescheiden afmeting en neemt daardoor weinig ruimte in beslag. De precieze maten zijn:

Lengte:365 cm
Breedte:180 cm
Hoogte:100 cm

 

De afvalcontainer van 6m3 past door zijn afmeting op 1 parkeerplaats. Je dient er wel rekening mee te houden dat onze chauffeur extra ruimte nodig heeft om de container te kunnen plaatsen. Een lege ruimte ter grootte van tenminste 2 parkeerplaatsen is het minimum. Uiteraard vergemakkelijkt extra ruimte het werk van de chauffeur. Denk je niet genoeg ruimte te hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen graag met het zoeken naar een goede oplossing. Zij kunnen je ook vertellen of je voor het plaatsen van de container een vergunning nodig hebt. Zo kom je straks niet voor verrassingen te staan!

Waar je ook woont in Nederland, je kunt altijd een afvalcontainer van 6m3 bestellen bij Regiocontainer. Door onze regionale service kunnen wij in het hele land snel onze containers leveren. Heb je vandaag of morgen je container al nodig? Zelfs dan kunnen wij je van dienst zijn. Je bestelt je afvalcontainer van 6m3 bij Regiocontainer eenvoudig online. Voor maatwerkoplossingen kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het samenstellen van het juiste pakket diensten!

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

goed
Anoniem 17-05-2022

vriendelijke chauffeur en telefonisch contact ook vriendelijk en goed
m van boven 17-05-2022

Goede service
d Constandse 16-05-2022

Ideaal zo n container je hoeft de grond zelf niet verder af te voeren. Precies volgens afspraak geplaatst en opgehaald.
Anoniem 15-05-2022

Prima geregeld
K Waasdorp 13-05-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}