Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Afvalcontainer 6m3

Bij Regiocontainer.nl bent u aan het juiste adres voor uw afvalcontainer. Wij hebben veel verschillende afmetingen zodat u voor uw klus altijd een passende container zult vinden. Onze afvalcontainer van 6m3 is een van de kleinere modellen en geschikt voor kleine tot middelgrote klussen. De container zijn geschikt voor de volgende afvalstromen:

 • Puin
 • Bouw- en sloopafval
 • Tuinafval
 • Zand en grond
 • Huisraad
 • Sloophout
 • Dakleer-bitumen

Wilt u graag een afvalcontainer huren, maar weet u niet precies welke afvalstroom u moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze afvalexperts geven u graag advies!

 

Afvalcontainer 6m3 huren

Regiocontainer.nl biedt u verschillende mogelijkheden om een afvalcontainer van 6m3 te huren. U kunt onder andere snel en eenvoudig één van de vaste pakketten voor een scherpe all-in prijs bestellen. Dit kan gewoon via onze website. Het all-in pakket bevat het volgende:

 • Levering op de gewenste dag en locatie
 • Ophalen van de container
 • Verwerking van het afval
 • 6 weken huur
 • Btw
 • Milieutoeslag

Wij begrijpen dat onze standaard pakketten om een afvalcontainer van 6m3 te huren niet geschikt zijn voor iedere situatie. Daarom leveren wij ook maatwerk. In overleg met onze adviseurs stelt u zelf een pakket diensten samen. U kunt onder andere de duur van de huurperiode en het aantal tussentijdse ledigingen bepalen. Als wij al uw wensen in kaart hebben gebracht, krijgt u van ons zo snel mogelijk een scherp geprijsd aanbod. Voor een 6 kuub container bent u hier op de juiste plek! 

Afvalcontainer 6m3 afmeting

Onze containers moeten goed en veilig geplaatst kunnen worden. Het is daarom belangrijk om rekening te houden met de grootte ervan. De afvalcontainer van 6m3 heeft een bescheiden afmeting en neemt daardoor weinig ruimte in beslag. De precieze maten zijn:

Lengte:365 cm
Breedte:180 cm
Hoogte:100 cm
 

De afvalcontainer van 6m3 past door zijn afmeting op 1 parkeerplaats. U dient er wel rekening mee te houden dat onze chauffeur extra ruimte nodig heeft om de container te kunnen plaatsen. Een lege ruimte ter grootte van tenminste 2 parkeerplaatsen is het minimum. Uiteraard vergemakkelijkt extra ruimte het werk van de chauffeur. Denkt u niet genoeg ruimte te hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen graag met het zoeken naar een goede oplossing. Zij kunnen u ook vertellen of u voor het plaatsen van de container een vergunning nodig heeft. Zo komt u straks niet voor verrassingen te staan!

Afvalcontainer 6m3 bij Regiocontainer

Waar u ook woont in Nederland, u kunt altijd uw afvalcontainer van 6m3 bestellen bij Regiocontainer. Door onze regionale service kunnen wij in het hele land snel onze containers leveren. Heeft u vandaag of morgen uw container al nodig? Zelfs dan kunnen wij u van dienst zijn. U bestelt u afvalcontainer van 6m3 bij Regiocontainer eenvoudig online. Voor maatwerkoplossingen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het samenstellen van het juiste pakket diensten!

Zoekt u toch een andere afmeting afvalcontainer? Bekijk dan ook eens één van onze andere varianten:

 

container 4m3

Afmetingen

Vanaf € 165,00
Lengte365 cm
Breedte180 cm
Hoogte100 cm

6 m3 container huren: kies uw afvalstroom

AfvalstroomNu voor 
Puin€ 165,00Bestel direct
Tuinafval€ 195,00Bestel direct
Sloophout€ 195,00Bestel direct
Zand en Grond€ 329,00Bestel direct
Huisraad (afval)€ 365,00Bestel direct
Bouw Sloopafval€ 365,00Bestel direct
Dakleer-Bitumen€ 609,95Bestel direct