Afvalcontainer huren? Bestel je container eenvoudig online!

Afvalcontainer huren

 • Afvalcontainer voor verschillende afvalstromen
 • Levering door heel Nederland
 • all-in tarieven voor al onze afvalcontainers

Afvalcontainers bouw- en sloopafval

We hebben containers van 3m³ t/m 40m³ voor bouw- en sloopafval.

Wat mag er wel en niet in een Bouw- en sloopafval container?

Wat mag er in een Bouw- En Sloopafval container?

 • grofvuil - Huisraad
 • Bouw- en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • Papier - plastic
 • Hout
 • Maximaal 5% plafondplaten
 • Maximaal 10% isolatiemateriaal
 • Maximaal 10% gips - gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking - zeil - vinyl - pvc

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Wat mag er niet in een Bouw- En Sloopafval container?

Hieronder tref je een overzicht aan van producten die niet onder bouwafval ingenomen kunnen worden.

Helaas is het onmogelijk om alle soorten afval hier op te sommen. Als je ergens over twijfelt adviseren we je contact met ons op te nemen.

 • Dakleer - rubber - banden
 • Asbest, asbest gelijkend materiaal (zoals bijv. golfplaten)
 • Koelkast - vriezer
 • Chemisch afval - accus's - olie, verfblikken
 • Bielzen - c-hout - verbrand afval
 • Matrassen
 • Bedrijfsafval - etensresten
 • Compost - mest
 • Zand en Grond

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

1

Bestel de juiste container

Online of telefonisch, wij leveren de container op de gewenste dag!

2

Binnen 24 uur geplaatst

Afval- en opslagcontainers plaatsen we binnen 24 uur door héél Nederland.

3

Container vullen

Het zware werk is begonnen, het vullen van de container!

4

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent en wij komen de container weer ophalen.

Wil je een afvalcontainer huren?

Wil je als bedrijf of met werkzaamheden aan je woning een afvalcontainer huren? Dan ben je bij Regiocontainer aan het juiste adres! Wij hebben verschillende soorten afvalcontainers die je op een makkelijke manier kunt huren. Denk bijvoorbeeld aan een bouw afvalcontainer voor verbouwingen of een groenafval container. Kies het formaat van de afvalcontainer die je wil huren aan de hand van de hoeveelheid puin die je wil opslaan. Bij ons kun je een afvalcontainer huren in verschillende formaten. Dit gaat tussen de 3 en 40 m3 groot. Als je ervoor kiest om een afvalcontainer te huren, kom je bij regiocontainer nooit voor verrassingen te staan. Onze all-inclusive prijzen zijn inclusief 21% BTW, plaatsen en ophalen van de container, verwerking van het afval, 6 weken huur & milieutoeslag

Heb jij interesse in een afvalcontainer huren en heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs. Zij zijn dé experts op het gebied van afval.

 

Afvalcontainer huren bouwafval

Voor het slopen van bijvoorbeeld je badkamer of keuken kun je bij Regiocontainer eenvoudig een afvalcontainer huren die speciaal voor bouwafval geschikt is. Jij vult de container en wij sorteren het afval voor je. Wil je vandaag nog een container voor bouwafval huren? Dat kan bij Regiocontainer! Neem voordat je aan de slag gaat de bovenstaande tabel door, zodat je weet welke afvalsoorten je wel en niet kwijt kan als je een afvalcontainer gaat huren voor bouwafval. Mocht je per ongeluk het verkeerde afval hebben gedeponeerd, laat dit dan per e-mail aan ons weten.

Goedkope afvalcontainer huren

Een verbouwing kan aardig in de kosten lopen. Daarom kun je bij Regiocontainer een goedkope afvalcontainer huren. Onze tarieven zijn inclusief BTW en zes weken huur. Heb je voor een klus langer dan zes weken een afvalcontainer nodig? Geen zorgen! Wij bieden je de mogelijkheid om voor langere tijd een goedkope afvalcontainer te huren. Na een periode van 6 weken betaal je de volgende tarieven voor onze kluscontainer:

€ 15,- per week voor een container van 3 m³ t/m 10 m³
€ 25,- per week voor een container van 15 m³ t/m 40 m³

Als je bij ons een afvalcontainer wil huren, plaatsen wij deze op de afgesproken locatie en halen we deze ook weer voor je op. Wil je op tijd beginnen met je klus? Geef dan een voorkeur op voor een levering in de ochtend of laat de container een dag van te voren al brengen om vertraging in de werkzaamheden te voorkomen. Als je bij Regiocontainer een container huurt, wordt deze niet alleen gebracht en gehaald. Ook de verwerking van het afval regelen wij voor je. Wil je een goedkope afvalcontainer huren voor een woning of bedrijf? Regiocontainer bied je een aantrekkelijke prijs en een snelle service!

 

Afvalcontainer huren hout

Heb je flink geklust en is daarbij veel hout komen kijken? Dan is het verstandig om hier een afvalcontainer voor te huren. Een afvalcontainer huren voor hout doe je bij Regiocontainer. De bak wordt binnen 24 uur geleverd, mits besteld op een werkdag, en is speciaal bedoeld om hout in op te slaan! Je kan vrijwel elk soort hout kwijt in deze container, maar bekijk altijd de website voor alle toegestane houtsoorten voor in een houtafval container. Bij Regiocontainer ben je aan het juiste adres om een afvalcontainer te huren voor hout!

Afvalbak huren grofvuil

Zoek je een afvalcontainer of grofvuil in om te slaan? Dan kun je een afvalcontainer huren voor grofvuil bij Regiocontainer. Onze containers worden geplaatst en opgehaald en hierna word je afval verwerkt. Bij Regiocontainer kun je tot 6 weken lang de container in gebruik hebben. Onze scherpe all-in prijzen zijn altijd inclusief milieutoeslag en 21% BTW. Heb je de container toch nog wat langer nodig dan 6 weken? Neem dan contact met ons op! Zo kom je nooit voor verrassingen te staan als je besluit bij ons een grofvuil container te huren. Bij Regiocontainer kun je een container huren voor nog veel meer verschillende afvalsoorten!

 

Afvalbak huren tuinafval

Zelfs uit je tuin komt afval. Een afvalcontainer huren speciaal voor tuinafval is noodzakelijk om al deze materialen in op te slaan. Als je lekker aan het snoeien bent in de tuin is het handig om de juiste afmetingen afvalcontainer te huren. Er passen ongeveer 10 volle kruiwagens van 100 liter in 1 m3. Met deze rekensom kun je eenvoudig zelf de juiste groenafval container huren. Je mag onder andere bladeren, onkruid, takken en struiken en snoei- en tuinafval opslaan in de groenafval container. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Regiocontainer!

 

Grote afvalcontainer huren

Heb je een klus waarbij je veel afval produceert? Ook voor de omvangrijke klussen kun je bij Regiocontainer een grote afvalbak huren. Wij hebben afvalbakken tot wel 40 m3! Veel klanten hebben geen vergunning nodig als zij een afvalcontainer willen huren en plaatsen. Echter, ben je woonachtig in een gebied waar je alleen betaald kan parkeren? Dan heb je vaak wel een vergunning nodig. Wij raden je aan om bij de gemeente navraag te doen over de regels in jouw buurt voordat je besluit een afvalcontainer te huren. Onze experts kunnen je in negen van de tien gevallen ook vertellen of je wel of geen vergunning nodig hebt. Als je kiest om een grote afvalcontainer te huren bij Regiocontainer, dan profiteer je van een uitstekende service! Wij hebben jarenlange ervaring en houden van een heldere communicatie. Zo weten we zeker dat je alle benodigde informatie hebt als je een afvalcontainer gaat huren!

Afvalbakkie huren puin

Wil je voor je bedrijf of woning op een handige manier harde steensoorten afvoeren? Hiervoor kun je eenvoudig een puinafval container huren. Onder de verschillende soorten puin die in deze container horen vallen bijvoorbeeld tegels, stenen, dakpannen en klinkers. Voor het opslaan van het afval kun je een afvalstortbak huren voor puin van verschillende afmetingen. Bij Regiocontainer heb je de keuze uit een puincontainer van 3m3 tot en met een puincontainer van 15m3 groot. Als je bij Regiocontainer een afvalbak gaat huren, wordt deze aan het eind van de huurperiode weer opgehaald. Om te zorgen dat dit vervoer veilig verloopt, hebben wij een aantal voorwaarden. Zo mag het puin maximaal 20 cm boven de rand uitsteken. Wil je meer informatie over onze spelregels om een afvalbak te huren? Bel gerust met onze deskundige medewerkers. Zij helpen je graag verder.

Afvalcontainers huren bij Regiocontainer

Bij Regiocontainer gebruiken we vaste all-in tarieven voor de afvalcontainer huren prijzen. Zo weet je waar je aan toe bent en betaal je geen onverwachte extra kosten. We leveren op doordeweekse dagen en op zaterdag door heel Nederland. Je hoeft voor de levering van de container zelf niet aanwezig te zijn. Wel dien je ruimte te hebben voor het plaatsen van de container en voor de vrachtwagen. Wil je graag weten hoe je een afvalcontainer kan huren en wat de prijzen zijn? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we staan voor je klaar! Ook wanneer je vragen hebt over vergunningen kun je contact met ons opnemen.