8,8

6492 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Container huren Eindhoven

Goedkoop & snel een afvalcontainer huren?
Vandaag leveren? Wij regelen het voor U!
Bekijk ons container aanbod

Bedrijfsafval rolcontainer

Goedkoop & snel een afvalcontainer huren?
Vandaag leveren? Wij regelen het voor je!
Bekijk ons container aanbod

Levering in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Bestellen met AfterPay

Huurvrije periode van 6 weken

All-in prijzen

Bedrijfsafval rolcontainer

Wil je het kantoor of het buitenterrein van je bedrijf gemakkelijk op orde houden? Als je bij Regiocontainer voor je bedrijfsafval een rolcontainer huurt, regelen wij het ophalen en de verwerking van het afval. Bij het afsluiten van het huurcontract kun je een afspraak maken over de frequentie waarmee wij de container komen ophalen. Het bedrijfsafval uit de rolcontainer wordt door ons meteen verwerkt en je krijgt direct een schoon exemplaar terug. Neem eenvoudig telefonisch of online contact op met onze klantenservice en wij gaan samen met je op zoek naar de beste oplossing voor je onderneming!

Wat mag er in een bedrijfsafval rolcontainer

De overheid heeft duidelijke regels opgesteld met betrekking tot de verwerking van afval. Wat mag er in een bedrijfsafval rolcontainer worden gedeponeerd? In Nederland wordt afval ingedeeld in zogenoemde afvalstromen. Deze afvalstromen worden ieder op een andere manier verwerkt, waarbij het streven is om zoveel mogelijk afval te recyclen. Wij verdelen het bedrijfsafval dat wij bij je komen ophalen in twee groepen: Papier/karton en Restafval. 

Oud papier wordt over het algemeen hergebruikt als grondstof voor nieuw papier en karton. Restafval is in principe al het afval dat niet tot een andere afvalstroom gerekend kan worden. Concreet betekent dit dat restafval een verzameling is van verschillende soorten afval waaronder: plastic, verpakkingsmaterialen, blik, en overige niet gevaarlijke stoffen. Dit bedrijfsafval komt Regiocontainer periodiek bij je ophalen om het vervolgens te verbranden.

Wil je meer weten over wat er in de bedrijfsafval rolcontainer mag? Onze afvalexperts geven je graag meer uitleg!

Bedrijfsafval rolcontainer ophalen

Regiocontainer helpt je bij de afvoer en verwerking van je bedrijfsafval en kan je rolcontainer ophalen wanneer en in de frequentie die jij wenst. De ledigingsfrequentie is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid bedrijfsafval die bij je onderneming wordt geproduceerd. Als je twijfelt of je hier zelf voldoende inzicht in hebt voordat je een rolcontainer gaat huren, neem dan even contact op met onze klantenservice.

Naast een rolcontainer ophalen in de door jou gewenste frequentie, kunnen wij je volledig ontzorgen en adviseren bij het oplossen van uw afvalvraagstukken. Ben je actief in de bouw? Dan kun je bij ons een container voor bouwafval bestellen. Bij een groot renovatieproject behoren ook een opslagcontainer huren of een afvalcontainer huren tot de mogelijkheden. De huisraad van je klanten kan hierin veilig worden opgeslagen, zodat je je handen vrij hebt.

Bedrijfsafval rolcontainer van Regiocontainer

Je afvalstromen zijn in goede handen als je een bedrijfsafval rolcontainer van Regiocontainer huurt. Wij informeren je graag over de diverse opties van een afvalbak huren. Je kunt niet alleen je oud papier en karton laten ophalen, maar ook een afvalcontainer bestellen voor dakleer, puin of groot tuinafval. Een bedrijfsafval rolcontainer van Regiocontainer heeft als groot voordeel dat je deze op je eigen terrein kunt plaatsen. Speciale procedures zoals een vergunning aanvragen zijn niet nodig!

 

  
  
 

 

 

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Positief netjes geholpen.
Chantalle Gerth van Wijk 03-08-2020

Prima
Anoniem 02-08-2020

Super
D. Schoonderwaldt 02-08-2020

Goede dienstverlening
Erik Smit 29-07-2020

Snel en correct prima geregeld.
Anoniem 27-07-2020

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW
  Ruim assortiment

Plaatsing binnen 24 uur

 

 

 
{robin_cartcontents}