Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Bedrijfsafval rolcontainer

Wilt uw het kantoor of het buitenterrein van uw bedrijf gemakkelijk op orde houden? Als u bij Regiocontainer voor uw bedrijfsafval een rolcontainer huurt, regelen wij het ophalen en de verwerking van het afval. Bij het afsluiten van het huurcontract kunt u een afspraak maken over de frequentie waarmee wij de container komen ophalen. Het bedrijfsafval uit de rolcontainer wordt door ons meteen verwerkt en u krijgt direct een schoon exemplaar terug. Neem eenvoudig telefonisch of online contact op met onze klantenservice en wij gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing voor uw onderneming!

      

Wat mag er in een bedrijfsafval rolcontainer

De overheid heeft duidelijke regels opgesteld met betrekking tot de verwerking van afval. Wat mag er in een bedrijfsafval rolcontainer worden gedeponeerd? In Nederland wordt afval ingedeeld in zogenoemde afvalstromen. Deze afvalstromen worden ieder op een andere manier verwerkt, waarbij het streven is om zoveel mogelijk afval te recyclen. Wij verdelen het bedrijfsafval dat wij bij u komen ophalen in twee groepen:

  • Papier en karton
  • Restafval

Oud papier wordt over het algemeen hergebruikt als grondstof voor nieuw papier en karton. Restafval is in principe al het afval dat niet tot een andere afvalstroom gerekend kan worden. Concreet betekent dit dat restafval een verzameling is van verschillende soorten afval waaronder: plastic, verpakkingsmaterialen, blik, en overige niet gevaarlijke stoffen. Dit bedrijfsafval komt Regiocontainer periodiek bij u ophalen om het vervolgens te verbranden.

Wilt u meer weten over wat er in de bedrijfsafval rolcontainer mag? Onze afvalexperts geven u graag meer uitleg!

Bedrijfsafval rolcontainer ophalen

Regiocontainer helpt u bij de afvoer en verwerking van uw bedrijfsafval en kan uw rolcontainer ophalen wanneer en in de frequentie die u wenst. De ledigingsfrequentie is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid bedrijfsafval die bij uw onderneming wordt geproduceerd. Als u twijfelt of u hier zelf voldoende inzicht in heeft voordat u een rolcontainer gaat huren, neem dan even contact op met onze klantenservice.

Naast een rolcontainer ophalen in de door u gewenste frequentie, kunnen wij u volledig ontzorgen en adviseren bij het oplossen van uw afvalvraagstukken. Bent u actief in de bouw? Dan kunt u bij ons een container voor bouwafval bestellen. In geval van een groot renovatieproject behoren ook een opslagcontainer huren of een afvalcontainer huren tot de mogelijkheden. De huisraad van uw klanten kan hierin veilig worden opgeslagen, zodat u uw handen vrij heeft.

Bedrijfsafval rolcontainer van Regiocontainer

Uw afvalstromen zijn in goede handen als u een bedrijfsafval rolcontainer van Regiocontainer huurt. Wij informeren u graag over de diverse optie van een afvalbak huren. U kunt niet alleen uw oud papier en karton laten ophalen, maar ook een afvalcontainer bestellen voor dakleer, puin of groot tuinafval. Een bedrijfsafval rolcontainer van Regiocontainer heeft als groot voordeel dat u deze op uw eigen terrein kunt plaatsen. Speciale procedures zoals een vergunning aanvragen zijn niet nodig!