Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Container huren

Waar gehakt wordt vallen spaanders en ook daar waar geklust wordt verzamelen de brokstukken zich. Om deze op te vangen raden we u aan om een hoge kwaliteit container te huren! Bij Regiocontainer vindt u moeiteloos de juiste afvalbak voor uw project. Wij leveren onze bakken door het hele land, zodat u ongestoord verder kunt met uw werk. Kunt u wel een steuntje in de rug gebruiken bij het verzamelen van puin, sloophout en ander afval? Dan is een container huren bij Regiocontainer uw beste optie!

3 m3 Afvalcontainer

Vanaf € 155,00
Puin € 155,00 Bestel
Tuinafval € 165,00 Bestel
Sloophout € 165,00 Bestel
Zand en Grond € 215,00 Bestel
Huisraad (afval) € 245,00 Bestel
Bouw Sloopafval € 245,00 Bestel
Dakleer-Bitumen € 489,95 Bestel

4 m3 Afvalcontainer

Vanaf € 159,95
Puin € 159,95 Bestel
Tuinafval € 184,95 Bestel
Sloophout € 184,95 Bestel
Zand en Grond € 279,95 Bestel
Huisraad (afval) € 294,95 Bestel
Bouw Sloopafval € 294,95 Bestel
Dakleer-Bitumen € 539,95 Bestel

6 m3 Afvalcontainer

Vanaf € 165,00
Puin € 165,00 Bestel
Tuinafval € 195,00 Bestel
Sloophout € 195,00 Bestel
Zand en Grond € 329,00 Bestel
Huisraad (afval) € 365,00 Bestel
Bouw Sloopafval € 365,00 Bestel
Dakleer-Bitumen € 609,95 Bestel

10 m3 Afvalcontainer

Vanaf € 229,95
Puin € 229,95 Bestel
Tuinafval € 229,95 Bestel
Sloophout € 235,95 Bestel
Zand en Grond € 455,00 Bestel
Huisraad (afval) € 484,00 Bestel
Bouw Sloopafval € 484,00 Bestel
Dakleer-Bitumen € 729,95 Bestel

10 m3 G Afvalcontainer

Vanaf € 229,95
Puin € 229,95 Bestel
Tuinafval € 229,95 Bestel
Sloophout € 235,95 Bestel
Zand en Grond € 455,00 Bestel
Huisraad (afval) € 484,00 Bestel
Bouw Sloopafval € 484,00 Bestel
Dakleer-Bitumen € 729,95 Bestel

15 m3 Afvalcontainer

Vanaf € 359,95
Puin € 359,95 Bestel
Tuinafval € 419,95 Bestel
Sloophout € 599,95 Bestel
Zand en Grond € 899,95 Bestel
Huisraad (afval) € 899,95 Bestel
Bouw Sloopafval € 899,95 Bestel

20 m3 Afvalcontainer

Vanaf € 599,95
Tuinafval € 599,95 Bestel
Sloophout € 699,95 Bestel
Huisraad (afval) € 999,95 Bestel
Bouw Sloopafval € 999,95 Bestel

30 m3 Afvalcontainer

Vanaf € 649,95
Tuinafval € 649,95 Bestel
Sloophout € 799,95 Bestel
Huisraad (afval) € 1.399,95 Bestel
Bouw Sloopafval € 1.399,95 Bestel

40 m3 Afvalcontainer

Vanaf € 795,95
Tuinafval € 795,95 Bestel
Sloophout € 899,95 Bestel
Huisraad (afval) € 1.599,95 Bestel
Bouw Sloopafval € 1.599,95 Bestel

Container huren bouwafval

Wij rekenen voor u de scherpste prijs als u bij ons uw container gaat huren om bouwafval in op te slaan! In deze bak kunt u onder andere hout, papier, plastic en steenachtige materialen kwijt. Dakleer, rubber en bielzen zijn echter niet toegestaan. Onze container voor bouwafval is beschikbaar in de volgende formaten:

 • 3 m3
 • 4 m3
 • 6 m3
 • 10 m3
 • 10 m3 Gesloten
 • 15 m3
 • 20 m3
 • 30 m3
 • 40 m3

Als u snel en voordelig een container wilt huren voor bouwafval, staat Regiocontainer voor u klaar! Wij staan bekend om onze schappelijke prijzen en korte levertijd.

Container huren grofvuil

Wilt u flink wat huisraad kwijt tijdens uw klus? Dan is een container huren voor grofvuil heel verstandig! Ook bouw- en sloopafval kunt u hierin deponeren, evenals installatiemateriaal. Bij Regiocontainer is het zeer eenvoudig om een grofvuil container te huren die qua formaat precies aansluit op uw klus. Afhankelijk van de omvang van uw project en de hoeveelheid grofvuil die hierbij vrijkomt, kunt u een kleine of een grote afvalcontainer huren. Zorg voor voldoende werkruimte op uw werkplek door een container te huren om grofvuil in te gooien!

Toegestaan in een grofvuil container

Niet toegestaan in een grofvuil container

 • Grofvuil - huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • isolatiemateriaal
 • papier
 • plastic
 • Hout
 • Maximaal 5% zand
 • Maximaal 15% gips - gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking - zeil - Vinyl - pvc
 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materiaal
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest

 

Container huren opslag

Met al dat klusgeweld bestaat er kans dat waardevolle eigendommen vervuild of beschadigd raken. Om dergelijke ongelukken te voorkomen kunt u bij ons een container huren voor opslag van meubelen en andere kwetsbare bezittingen. Bij Regiocontainer kunt u een opslagcontainer huren van drie of zes meer lang. Beide modellen meten tweeënhalve meter in zowel hoogte als breedte. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over uw kostbaarheden. Een container huren voor opslag doet u natuurlijk bij Regiocontainer, dé nummer één in containerverhuur!

Container huren tuinafval

Niet alleen uw woning maar ook uw tuin kan af en toe wel eens een metamorfose gebruiken. Wat ook de hoeveelheden zijn van takken en bladeren die u weg wilt gooien, bij ons is een geschikte container huren voor tuinafval zeer eenvoudig! Geef simpelweg telefonisch de maten door en wij brengen de bak op het geplande tijdstip bij u langs. Door een groenafval container te huren kunt u eenvoudig takken en bladeren die u kwijt wilt tijdelijk opslaan. Wij komen uw bak een van tevoren afgesproken aantal keren legen, zodat u hieraan geen tijd kwijt bent. Naast de optie om een container te huren voor tuinafval, biedt Regiocontainer tevens een oplossing voor de verwerking van grote hoeveelheden aarde. Hiervoor kunt u namelijk bij ons een praktische grondcontainer huren.

Toegestaan in een tuinafval container

Niet toegestaan in een tuinafval container

 • Snoei- en tuinafval
 • Takken en struiken (zonder kluit)
 • Onkruid
 • Bladeren
 • Maximaal 20% gras (zonder grond)
 • Compost
 • Boomstammen en boomstobben
 • C-hout / bielzen
 • Overig vervuiling
 

Container huren puin

3m3 puin container huren

Tijdens sloopwerkzaamheden stapelen allerlei soorten steen zich snel op. Een container huren voor puin is in dat geval de beste oplossing. Hierin kunt u onder andere toiletpotten, tegels en dakpannen kwijt. Zorg er echter wel voor dat andere materialen die niet in de bak mogen, zoals gips, asbesthoudende materialen en hout, van deze brokstukken verwijderd zijn voordat u ze in de bak gooit. U kunt bij Regiocontainer zeer voordelig een houtafval container huren. Wederom, meng uw afval niet wanneer u een container gaat huren om puin in te storten! Voor vragen over wat wel en niet is toegestaan in een puinafval container kijkt u in het overzicht dat op de pagina van de bak vermeld staat. U kunt u zich bovendien bij onzekerheden wenden tot onze deskundige klantenservice.

Container huren prijs

Gaat u voor uw afvalstroom bij Regiocontainer een passende container huren? Om de prijs hoeft u het niet te laten! Wij hanteren namelijk vaste all-in tarieven, waarbij zes weken huur, verwerking van afval en btw zijn inbegrepen. Ook voor de milieubelasting en de levering van de bak op de afgesproken dag worden geen extra kosten gerekend. Maak uw keuze gebaseerd op de te verwachten hoeveelheid afval die u gaat verwerken. Is een bak van aanzienlijk formaat nodig of kunt u net zo goed een kleinere rolcontainer huren? Bij Regiocontainer is de keuze aan u! Welke container u ook gaat huren, de prijs wordt duidelijk aangegeven op onze website.

Container huren service

Profiteer van vele voordelen wanneer u bij Regiocontainer uw container gaat huren! Onze service bevat namelijk niet alleen de levering van de bak maar ook de tussentijdse lediging ervan. Van tevoren spreken wij met u af hoe vaak wij uw afval komen ophalen om dit te verwerken en zodoende te zorgen dat u direct weer een lege container heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden! Daarom is een afvalbak huren bij ons ook zo verstandig. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een container huren en onze service? Wij beantwoorden uw vragen maar al te graag!

Container huren bij Regiocontainer

U weet altijd waar u aan toe bent als u een container gaat huren bij Regiocontainer. Wij maken namelijk duidelijke afspraken met u, onder andere over de dag en het tijdstip van levering. Voor de bezorging van uw bak kunt u elke werkdag uitkiezen en ook op zaterdag komen we desgewenst bij u langs. Vandaag een afvalcontainer bestellen betekent dat deze morgen voor uw deur staat. Is er haast bij? Dan is ook levering op de dag van bestelling zelf mogelijk! Mede om deze reden is een container huren bij Regiocontainer zo populair.

Container huren wat mag erin?

Een grote container huren is voor veel particulieren geen alledaagse klus. Bij Regiocontainer krijgen wij dan ook veel vragen over een container huren en wat erin mag. Het antwoord hierop hangt volledig af van de gekozen afvalbak. Wij hebben containers voor uiteenlopende afvalstromen. Gaat u verbouwen, dan is een bouwafval- of grofvuilcontainer waarschijnlijk perfect voor u. Onze tuinafval containers zijn dan weer ideaal als u uw tuin onder handen neemt. Wilt u meer weten over een container huren en wat erin mag? Bel dan gerust met onze experts. Zij beantwoorden graag uw vragen.

Wat kost een container huren voor opslag?

Veel mensen die gaan verbouwen en hun inboedel tijdelijk willen opslaan, stellen ons de vraag: wat kost een container huren voor opslag? Het antwoord hangt van diverse factoren af. Onder andere de grootte van de container speelt een rol. U kunt bij Regiocontainer een 10ft en 20ft opslagcontainer huren. Meer informatie over onze opslagcontainers en de prijzen bekijkt u bij ons eenvoudig online. Als u twijfelt welk formaat het meest geschikt is, helpen onze deskundige medewerkers u graag. Zij kunnen u ook meer vertellen over wat een container huren voor opslag precies kost.

Wat kost een container huren voor grofvuil?

Bent u benieuwd naar wat het kost om een container te huren voor grofvuil? Bekijk dan op uw gemak de uitgebreide informatie op onze website. Voor al onze containers staan de leverbare afmetingen, toegestane afvalstromen en prijzen duidelijk aangegeven. Wij werken met all-inclusive prijzen, zodat u vooraf precies weet wat het kost om een container te huren voor grofvuil. Op deze manier komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en kunt u met een gerust hart aan uw klus beginnen.

Waar kan ik een container huren?

Heeft u een grote klus op de planning staan en vraagt u zich af: waar kan ik een container huren? Bij Regiocontainer natuurlijk! Wij zijn al jarenlang hét adres voor afvalbakken voor uiteenlopende werkzaamheden. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u duidelijke informatie geven over wat er allemaal komt kijken bij een afvalcontainer huren. Onze experts geven u graag advies, zodat u de juiste afvalbak kiest. Ook kunnen zij u meer vertellen over bijvoorbeeld het aanvragen van een vergunning. Wij werken door het hele land. Hierdoor kunt u, waar u ook woont, een container huren bij Regiocontainer!

Waar mag je container plaatsen?

Voordat u een afvalbak gaat huren, is het belangrijk om te bekijken waar u de container mag plaatsen. Omdat het om een tijdelijke bak gaat is dit op veel locaties toegestaan. In sommige gevallen heeft u hier wel een vergunning voor nodig. Dit geldt voornamelijk in gebieden waar u alleen betaald kunt parkeren. Onze experts kunnen u negen van de tien keer vertellen waar u een container mag plaatsen en of u daar een vergunning voor nodig hebt. Uw gemeente kan u ook meer informatie geven over de geldende regels en het eventuele proces om een vergunning aan te vragen.

Wat kost container voor steenpuin?

Verwacht u dat er veel soorten steen vrijkomen bij uw werkzaamheden? Dan kan het handig zijn om te bekijken wat het kost om een container voor steenpuin te huren. Met een puinbak van Regiocontainer heeft u geen omkijken meer naar uw afval en weet u zeker dat het goed verwerkt wordt. Onze handige all-inclusive prijzen vindt u online. Voor maatwerk raden wij u aan om een offerte aan te vragen. Wilt u puin afvoeren en meer weten over het huren van een container voor deze klus? Bekijk dan de uitgebreide informatie op onze site of bel met onze vakmensen. Zij vertellen u graag meer over wat het kost om een container voor steenpuin te huren en welke regels hiervoor gelden.

Toegestaan in een puin container

Niet toegestaan in een puin container

 • Keramische producten (o.a. wasbakken & toilletpotten)
 • Harde steensoorten (o.a. klinkers, betonpuin, dakpannen)
 • Tegels (o.a. grindtegels, stoeptegels)
 • Wand- en vloertegels
 • Maximaal 5% zand
 • Gips- en gasbeton (zacht gesteente)
 • Asbesthoudende of asbestgelijkende materialen
 • Asfalt
 • Grove stukken puin vloeibaar beton
 • Overige vervuiling
 

Wat kost een container voor gemengd afval?

Gaat u verbouwen of heeft u een andere klus waarbij verschillende afvalstromen vrijkomen? Dan is een afvalbak voor gemengd afval ideaal voor u. Wat het kost om een container voor gemengd afval te huren bekijkt u eenvoudig op onze site. De prijzen voor dit type container liggen door de grote verscheidenheid aan materialen iets hoger dan de kosten voor de andere afvalbakken. Dit komt doordat het duurder is om de verschillende soorten afval te scheiden en te verwerken. Onze deskundigen geven u graag meer informatie als u wilt weten wat het precies kost om een container voor gemengd afval te huren.

Wat mag in een container voor gemengd afval?

Heeft u diverse afvalstromen en wilt u graag weten wat er in een container voor gemengd bouwafval mag? Dat bekijkt u bij Regiocontainer eenvoudig online! Onder andere grofvuil, bouw- en sloopafval, steenachtige materialen, papier en plastic zijn toegestaan. Koelkasten, vriezers, dakleer en chemisch afval kunt u er niet in kwijt. Als u vragen heeft over de wel en niet toegestane materialen, kunt u altijd terecht bij onze deskundige medewerkers. In de onderstaande tabel ziet u in één oogopslag wat er in een container voor gemengd bouwafval mag.

Toegestaan in een bouwafval container

Niet toegestaan in een bouwafval container

 • Grofvuil huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • isolatiemateriaal
 • papier plastic
 • Hout
 • Maximaal 5% zand
 • Maximaal 15% gips gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking zeil Vinyl pvc
 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materiaal
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest