Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Bouwafval container 10m3

Bij een grote verbouwklus komt veel bouwafval kijken. Daarvoor kunt u bij Regiocontainer een bouwafval container van 10m3 huren. Afval zoals hout, puin en isolatiemateriaal deponeert u eenvoudig in de container. Hieronder vindt u een lijstje van afval dat nog meer is toegestaan in een bouwafval container:

Toegestaan in bouwafval container 10m3

Niet toegestaan in bouwafval container 10m3

 • Grofvuil huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • isolatiemateriaal
 • papier plastic
 • Hout
 • Maximaal 5% zand
 • Maximaal 15% gips gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking zeil Vinyl pvc
 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materiaal
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest

 

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.

Een bouwafval container van 10m3 huren is een snelle en veilige manier om uw bouwafval af te voeren. Voor container huren bent u bij Regiocontainer aan het juiste adres! U wordt compleet ontzorgd, omdat wij alles voor u regelen! Daar leest u hieronder meer over.

 

 

Bouwafval container 10m3 huren

10m3 bouwafval container huren

Als u ervoor kiest een bouwafval container van 10m3 te huren komen wij deze niet alleen plaatsen en ophalen, maar legen wij de container ook voor u. We verwerken het afval; het wordt gescheiden en waar mogelijk gerecycled. Bij Regiocontainer profiteert u van aantrekkelijke all-in prijzen. Zo is bij de totaalkosten voor de container al zes weken huur en btw inbegrepen! Een bouwafval container van 10m3 huren doet u daarom bij Regiocontainer.

Bouwafval container 10m3 afmeting

Voor kleine en middelgrote klussen is de bouwafval container van 10m3 qua afmeting bijzonder geschikt. De container is 365 cm lang, 180 cm breed en 155 cm hoog en past daarmee op een normale parkeerplaats. Als het afval 15 à 20 cm boven de rand uitsteekt zit de container vol. Vindt u het lastig in te schatten of de bouwafval container van 10m3 qua afmeting bij uw klus past? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij kunnen aan de hand van uw werkzaamheden bekijken wat de beste optie is bij het bouwafval container huren.

Bouwafval container 10m3 huurperiode

Regiocontainer biedt u een aantrekkelijke deal waarbij u de bouwafval container van 10m3 met een huurperiode van zes weken huurt. Deze periode is inbegrepen bij de totaalprijs. De container huren voor een kortere of langere tijd is echter ook mogelijk. Bel ons en we kijken samen naar een passende oplossing. Zo bent u zeer flexibel in het afvalcontainer huren en dat scheelt kosten. Het is wel zo handig als de bouwafval container van 10m3 qua huurperiode bij uw klus past!

Bouwafval container 10m3 vergunning

Bij het huren van een bouwafval container van 10m3 is een vergunning vaak niet nodig. Woont of werkt u echter in een betaald parkeergebied? Dan is de kans groot dat u wél een vergunning moet aanvragen. Neem voor de zekerheid contact op met uw gemeente of bel één van onze medewerkers. Wij kunnen u in de meeste gevallen vertellen of u voor de bouwafval container van 10m3 een vergunning nodig heeft. Dat is de service van Regiocontainer!

Bouwafval container 10m3 plaatsen

We gebruiken een portaal vrachtwagen om de bouwafval container van 10m3 te plaatsen bij uw woning of bedrijf. Deze vrachtwagen heeft ongeveer hetzelfde formaat als een vuilniswagen. Een ruimte van twee parkeerplaatsen is voldoende voor het neerzetten van de container. Weet u niet zeker of er genoeg plek is bij uw woning of bedrijf om de bouwafval container van 10m3 te plaatsen? We helpen u graag! Onze medewerkers kunnen aan de hand van een foto of Google Maps bepalen of er genoeg plek is.

Bouwafval container 10m3 ophalen

Als uw klus is afgerond komen wij de bouwafval container van 10m3 weer ophalen. Kunt u hier zelf niet bij aanwezig zijn? Zorg er dan voor dat de container los staat, dan is het voor onze chauffeur mogelijk om de container mee te nemen. Voor zowel plaatsen, legen als ophalen geldt: elke locatie is mogelijk. Woont u in een uithoek of in het centrum van een stad? Dat is geen probleem bij Regiocontainer! We kunnen overal plaatsen en aan het einde van een klus de bouwafval container van 10m3 weer ophalen.

Hier een overzicht van alle andere soorten 10m3 containers in ons assortiment: 

*G staat voor gesloten

 

10m3 bouwafval container huren

Afmetingen

€ 484,00
Lengte365 cm
Breedte180 cm
Hoogte155 cm

10m3 container huren voor € 484,00