Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Dakleer container 10m3

Bent u als dakdekker bezig met een grote klus of is het dak van uw huis aan een opknapbeurt toe? In een dakleer container van 10m3 kunt u al uw afval kwijt, zoals bitumen, dakgrind en isolatiematerialen. Bij Regiocontainer vraagt u gemakkelijk online een offerte aan om uw dakleer container van 10m3 bij uw huis of pand te laten plaatsen. In bovenstaand overzicht kunt u precies zien welke materialen u kunt deponeren en welke niet. Ook een afvalcontainer huren voor andere typen afval behoort bij ons standaard tot de mogelijkheden. Voor container huren bent u bij Regiocontainer aan het juiste adres!

Dakleer container 10m3 huren bij Regiocontainer

10m3 dakleer container huren

Een oplossing op maat is altijd mogelijk als u een dakleer container van 10m3 wilt huren bij Regiocontainer. Standaard rekenen wij gunstige all-in tarieven met een breed servicepakket. Hieronder valt:

 • Het plaatsen en ophalen van de container
 • Tussentijdse lediging
 • Afvoer van het afval en de verwerking daarvan op een ecologisch verantwoorde wijze

Als u besluit om een dakleer container van 10m3 te huren bij Regiocontainer, kunt u bij ons van tevoren uw wensen kenbaar maken. Samen bekijken wij dan met u wat er mogelijk is. De volgende afvalsoorten zijn toegestaan in een dakleer container:

Toegestaan in onze 10m3 dakleer container

Niet toegestaan in onze 10m3 dakleer container

 • Dakleer (teerhoudend of bitumineus)
 • Dakgrind
 • Aanklevend materiaal (isolatie)
 • Maximaal 10% zand
 • Maximaal 50% hout en overig sloopafval
 • Asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal
 • Gevaarlijk afval / klein chemisch afval
 • Autobanden
 • Grond
 • Overige vervuiling

 

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen. 

Dakleer container 10m3 plaatsen

Een portaal vrachtwagen van Regiocontainer heeft weinig ruimte nodig als wij een dakleer container van 10m3 gaan plaatsen. Wij gaan uit van de vuistregel dat er minimaal een oppervlak van twee parkeerplaatsen beschikbaar dient te zijn. De helft daarvan is nodig om uw dakleer container van 10m3 te plaatsen, de andere helft is de vereiste speelruimte om de container op zijn plaats te krijgen. Heeft u twijfels of onze portaal vrachtwagen de locatie kan bereiken? Stuur ons dan duidelijke foto’s en geef ons de locatie door. Hierop baseren onze deskundige medewerkers een goede inschatting.

Dakleer container 10m3 ophalen

Als regiocontainer na afloop van uw klus de dakleer container van 10m3 komt ophalen, heeft u er geen omkijken meer naar. Voor ons maakt het geen verschil of u thuis bent, zolang de container maar niet te vol is. Bij het transport leggen wij een net over de container om schuiven van het afval tegen te gaan. De dakleerresten en andere materialen mogen maximaal 15 à 20 cm boven de rand uitsteken. Zolang u niet boven die limiet uitkomt, kunnen wij uw dakleer container van 10m3 gemakkelijk ophalen.

Dakleer container 10m3 afmeting

Bij uw klus is het belangrijk dat de dakleer container van 10m3 een afmeting heeft waar u gemakkelijk mee kunt werken. De container heeft een lengte van 365 cm, een breedte van 180 cm en een hoogte van 155 cm. Aan een kant is de container lager, zodat u uw afval er in kunt deponeren, zonder dat u boven uw macht hoeft te tillen. Een dakleer container van 10m3 heeft een afmeting die gunstig is en op uw klus is afgestemd. Wilt u een dakleer container huren met een andere afmeting? Ook dat kan bij Regiocontainer!

Dakleer container 10m3 huurperiode

Standaard hanteert Regiocontainer voor de dakleer container van 10m3 een huurperiode van 6 weken. Als u hier vanaf wilt wijken, kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Wij kijken naar de mogelijkheden voor een kortere of langere plaatsing van uw dakleer container van 10m3. De huurperiode is voor Regiocontainer vooral een indicatie waarvan afgeweken kan worden. Onze medewerkers gaan samen met u op zoek naar een oplossing op maat.

Dakleer container 10m3 vergunning

De vraag of voor een dakleer container van 10m3 een vergunning nodig is, is zonder kennis van de regels moeilijk te beantwoorden. In 90% van de gevallen hoeft doorgaans geen aanvraag te worden ingediend. In de overige gevallen is voor uw dakleer container van 10m3 soms een vergunning nodig. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen gemakkelijk uitvinden welke regels er zijn. Bij twijfelgevallen kunnen zij u adviseren over welke stappen u het beste kunt zetten! Met Regiocontainer heeft u geen omkijken meer naar uw afval.

Hier een overzicht van alle andere soorten 10m3 containers in ons assortiment: 

*G staat voor gesloten

10m3 dakleer container huren

Afmetingen

€ 619,95
Lengte365 cm
Breedte180 cm
Hoogte100 cm

10m3 container huren voor € 619,95