Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Grofvuil container 10 m3

U heeft uw handen direct vrij voor uw nieuwe klus als u het puin van het vorige karwei in een grofvuil container van 10m3 kunt deponeren. Deze kunt u bij Regiocontainer voor een scherpe prijs en tegen goede voorwaarden. Wij nemen zowel de aanvoer van de grofvuil container van 10 m3 als de verwerking van het afval voor onze rekening. Met onze ervaring van ruim 15 jaar in de recyclingbranche zorgen wij ervoor dat afvalstromen ecologisch verantwoord worden afgevoerd. Voor container huren bent u bij Regiocontainer aan het juiste adres!

 

Grofvuil container 10m3 plaatsen

10m3 grofvuil- huisraad container huren

Wanneer u uw aanvraag vandaag indient, kan Regiocontainer al de volgende dag uw grofvuil container van 10m3 voor u plaatsen. Bij de aflevering maken wij gebruik van een portaal vrachtwagen. De ruimte die de chauffeur nodig heeft beslaat ongeveer twee vrije parkeerplaatsen. De helft hiervan wordt in beslag genomen door de container zelf. De resterend ruimte geeft ons de bewegingsvrijheid om uw grofvuil container te plaatsen. Wij kunnen de container van maandag tot en met zaterdag voor uw pand zetten.

Grofvuil container 10m3 huurperiode

Omdat klussen vaak tijdrovend zijn, hanteert Regiocontainer voor een grofvuilcontainer van 10m3 een huurperiode van 6 weken. Onze tarieven worden bepaald op basis van deze periode. Is uw klus naar verwachting sneller klaar? Neem dan contact op met de medewerkers van onze klantenservice. Wij kijken in dat geval naar de mogelijkheden om de grofvuil container van 10 m3 voor het einde van de huurperiode op te halen, zodat de in beslag genomen ruimte snel weer wordt vrijgemaakt. Ook verlenging van de huurtermijn behoort tot de mogelijkheden.

Grofvuil container 10m3 ophalen

Bij Regiocontainer hoeft u niet aanwezig te zijn wanneer wij de grofvuil container komen ophalen. Verder kunnen wij met u afspraken maken om bij een groot uitgevallen klus de container tussentijds te legen. Ook de ophaalfrequentie bepalen wij in overleg met u, zodat u zich volledig op uw klus kunt concentreren. Regiocontainer komt niet alleen uw grofvuil container van 10m3 weer ophalen, wij zorgen ook voor een goede verwerking van het afval. Hiervoor is het belangrijk dat u oplet welk afval u in de container deponeert. In de onderstaande tabel ziet u welk afval u kwijt kunt in de grofvuil container.

Toegestaan in grofvuil container 10m3

Niet toegestaan in grofvuil container 10m3

 • Grofvuil - huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • isolatiemateriaal
 • papier
 • plastic
 • Hout
 • Maximaal 5% zand
 • Maximaal 15% gips - gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking - zeil - Vinyl - pvc
 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materiaal
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest

 

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen. 

Grofvuil container 10m3 afmeting

Het deponeren van uw afval is eenvoudig doordat de grofvuil container van 10 m3 een afmeting heeft waar u goed mee uit de voeten kunt. De container heeft een breedte van 180 cm en een lengte van 365 cm. Op die manier houdt u een werkhoogte over van 155 cm. Het afval mag maximaal 15 tot 20 cm boven de container van 10m3 afmeting uitsteken. Als wij deze komen ophalen kunnen wij de bovenkant met een net stevig afdekken. Wilt u graag een grofvuil container huren? Bestel deze dan direct of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Grofvuil container 10m3 vergunning

U kunt bij Regiocontainer rekenen op deskundig advies als u wilt weten of u voor uw grofvuil container van 10m3 een vergunning nodig heeft. In 90% van de gevallen is dit niet nodig. Onze deskundige medewerkers kunnen u meestal snel vertellen of u voor de grofvuil container van 10 m3 een vergunning nodig heeft. Bij twijfelgevallen weten wij welke weg u moet bewandelen om daarachter te komen. Daarnaast kunnen wij u duidelijk informeren over de milieuregels die gelden voor het deponeren van uw grofvuil.

Grofvuil container 10m3 huren bij Regiocontainer

Bij een klus of renovatie van een pand kunt u alle aandacht voor uw klus reserveren als de afvoer van het afval goed is geregeld. Desgewenst kunt u ook een afvalcontainer huren voor andere soorten afval of in andere afmetingen. Neem eenvoudig telefonisch contact op met onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken met u mee als u een grofvuil container van 10m3 wilt huren bij Regiocontainer!

Hier een overzicht van alle andere soorten 10m3 containers in ons assortiment: 

*G staat voor gesloten

10m3 grofvuil- huisraad container huren

Afmetingen

€ 489,95
Lengte365 cm
Breedte180 cm
Hoogte155 cm

10m3 container huren voor € 489,95