Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Grond container 10m3

Bent u de tuin aan het afgraven om bijvoorbeeld een zwembad te realiseren? Dan is het slim om een grond container van 10m3 te huren voor de afvoer van zand en grond. Als u precies wilt weten wat er in de container mag, bekijk dan het overzicht hieronder:

Toegestaan in grond container 10m3

Niet toegestaan in grond container 10m3

  • Visueel schone grond
  • Graszoden
  • Zand
  • Tuinaarde
  • Puin / steen
  • Vervuilde grond (bijv. door olie of andere vloeistoffen)
  • Boomstronken of wortels
  • Overige vervuiling
 

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.

Bij het huren van de container wordt u compleet ontzorgd. Wij legen de grond container van 10m3 voor u en daarbij wordt het afval gescheiden en gerecycled.

 

 

Grond container 10m3 huren

10m3 zand en grond container huren

Met de service van Regiocontainer wordt een grond container van 10m3 huren wel erg aantrekkelijk! De totaalprijs is namelijk inclusief btw, zes weken huur en het transport van de container. Deze plaatsen wij voor u, de container wordt geleegd en aan het einde van de klus weer opgehaald. Als u ervoor kiest een grond container van 10m3 te huren profiteert u van een snelle levering. Daarbij maakt het niet uit of u in een uithoek woont of in het centrum van een stad.

Grond container 10m3 vergunning

Als u in een betaald parkeergebied werkt moet u voor de grond container van 10m3 een vergunning aanvragen. Is dit niet het geval? Dan heeft u waarschijnlijk geen vergunning nodig. Check het voor de zekerheid altijd bij uw gemeente. U kunt ons ook bellen; in de meeste gevallen weten we zeker of u voor de grond container van 10m3 een vergunning nodig heeft. Zijn er verder nog onduidelijkheden? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers!

Grond container 10m3 afmeting

Speciaal voor kleine tot middelgrote klussen is een grond container van 10m3 qua afmeting handig. De container past met een lengte van 365 cm, breedte van 180 cm en hoogte van 155 cm precies op een parkeerplaats. Bent u lekker bezig en steekt het afval ondertussen 15 à 20 cm boven de rand van de container uit? Dan is de container vol en komen we deze zo snel mogelijk voor u legen. Bel ons als u zeker wilt weten of de grond container van 10m3 qua afmeting goed bij uw klus past.

Grond container 10m3 plaatsen

We maken gebruik van een zogeheten portaal vrachtwagen om de grond container van 10m3 te plaatsen. Deze lijkt qua formaat op een vuilniswagen. De chauffeur heeft ongeveer twee parkeerplaatsen aan beschikbare ruimte nodig om de container neer te kunnen zetten. We kijken graag met u mee om te bepalen of het formaat van de grond container bij uw woning past. Dit doen we aan de hand van een foto of via Google Maps. Zodra dit duidelijk is komen we de container van 10m3 plaatsen.

Grond container 10m3 ophalen

Heeft u de klus in uw tuin of op het land afgerond? Dan komen we de grond container van 10m3 weer ophalen. Als de container los staat kan de chauffeur deze zo meenemen en hoeft u hier zelf niet bij aanwezig te zijn. Ook voor andere klussen in en rondom uw huis vindt u bij Regiocontainer geschikte containers. Zo kunt u naast een grondcontainer huren ook een afvalcontainer huren. Voor elke container geldt dat we deze plaatsen legen en, net zoals de grond container van 10m3, weer ophalen.

Grond container 10m3 huurperiode

Het is handig voor u als de grond container van 10m3 een huurperiode heeft die flexibel is. Toch duurt een klus vaak wel een aantal weken. Daarom is een container huren bij Regiocontainer altijd inclusief zes weken huur. Heeft u de container korter of langer nodig? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers, we komen samen vast tot een passende oplossing. Zo weet u zeker dat u voor de grond container van 10m3 in de huurperiode niet voor verrassingen komt te staan!

Hier een overzicht van alle andere soorten 10m3 containers in ons assortiment: 

*G staat voor gesloten

10m3 zand en grond container huren

Afmetingen

€ 455,00
Lengte365 cm
Breedte180 cm
Hoogte155 cm

10m3 container huren voor € 455,00