Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Hout container 10m3

U kunt meer houtafval kwijt in een hout container van 10m3 dan u denkt. Resten van hardboard, zachtboard, spaanplaat houten meubels, kozijnen en deuren nemen veel ruimte in. Deze kunt u eenvoudig deponeren in onze speciale houtcontainer. Zo ligt het afval niet meer in de weg en kunt u in alle rust verder klussen. Om de verwerking van de houtresten hoeft u zich geen zorgen te maken. Regiocontainer leegt de hout container van 10 m3 indien nodig tussentijds! Daarbij hoeft u niet aanwezig te zijn!

 

 

Hout container 10m3 huren

10m3 hout container huren

Wilt u vandaag nog een hout container van 10m3 huren? Regiocontainer kan deze desgewenst morgen bij u af komen leveren! Met uitzondering van zondag, plaatsen wij onze containers op alle dagen van de week. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle houtmaterialen waarvoor u een hout container van 10 kunt huren. Verbrand, verrot en geïmpregneerd hout zijn niet toegestaan. Als u nog vragen heeft over een hout container 10m3 huren, beantwoorden onze deskundige medewerkers graag al uw vragen!

Toegestaan in hout container 10m3

Niet toegestaan in hout container 10m3

 • Hardboard en zachtboard
 • Spaanplaat
 • Mdf
 • Houten meubels (vrij van overige afvalstromen
 • Beschilderd hout
 • Kozijnen en Deuren (vrij van glas)
 • Hout met scharnieren en of spijkers
 • Verbrand hout
 • Verrot hout
 • Geïmpregneerd hout / tuinhout / bielzen
 • Hout met aanhechtingen van niet- houtproducten
 • Groenafval / Boomstobben
 • Overige vervuiling

 

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.

Hout container 10m3 afmeting

Om gemakkelijk houtafval te deponeren is het wel zo praktisch als een hout container een afmeting heeft waar u gemakkelijk mee kunt werken. Bij een lengte van 365 cm en een breedte van 180 cm komt de hoogte uit op 155 cm. Dit is een hoogte waar een gemiddelde klusser goed mee uit de voeten kan. Bij Regiocontainer mag het hout in de container met 10m3 afmeting maximaal 15 à 20 cm uitsteken. Als wij deze op komen halen spannen wij er een net over, zodat de boel niet gaat schuiven.

Hout container 10m3 plaatsen

U hoeft niet aanwezig te zijn wanneer Regiocontainer uw hout container van 10m3 komt plaatsen. Wel dient u er rekening mee te houden dat er genoeg vrije ruimte is voor de plaatsing. Wij gaan altijd uit van de vuistregel dat er een oppervlakte van circa twee parkeerplaatsen moet worden vrijgehouden. De hout container van 10m3 die wij plaatsen neemt ongeveer 1 parkeerplek in beslag. De resterende ruimte hebben wij nodig om goed te kunnen manoeuvreren met onze portaal vrachtwagen. Twijfelt u of het praktisch mogelijk is om een container neer te zetten? Neem dan contact met ons op. Op basis van informatie van foto’s en de GPS gegevens van de locatie kunnen wij een goede inschatting maken.

Hout container 10m3 huurperiode

Standaard wordt er bij Regiocontainer voor een hout container van 10 m3 een huurperiode van van 6 weken gehanteerd. Op basis hiervan hebben wij een scherpe prijs bepaald, inclusief bezorgen, ophalen, en het verwerken van de houtresten. Ook de te betalen BTW is bij de prijs inbegrepen. Wilt u voor langere tijd een houtafval container huren? Met een hout container van 10m3 kan de huurperiode gemakkelijk op afspraak worden verlengd! Als u sneller dan verwacht klaar bent, kunnen wij de container op afspraak eerder weghalen.

Hout container 10m3 ophalen

Naast brengen, komt Regiocontainer uw hout container van 10m3 ook ophalen. Als deze vol is kunnen wij bij u langskomen om de container tussentijds te legen en plaats te maken voor een nieuwe lading. Ook als u niet aanwezig bent kunnen wij de hout container van 10m3 ophalen en bezorgen. Op die manier hoeven wij u op geen enkele manier te storen in uw werkzaamheden. Wilt u liever een afvalcontainer huren? Dan kunt u bij ons rekenen op precies dezelfde service. Wij zijn aangesloten bij het MKB en dragen met trots het OK keurmerk.

Hout container 10m3 vergunning

Dankzij een ruime ervaring weten onze medewerkers snel of u voor uw hout container van 10m3 een vergunning dient aan te vragen. In 90% van de gevallen is dat niet nodig. Als er sprake is van een twijfelgeval weten wij welke weg u het beste kunt bewandelen om voor uw hout container van 10m3 een vergunning aan te vragen. Voor zover dat kan, nemen wij u het regelwerk uit handen. U maakt een vliegende start met een houtcontainer van Regiocontainer! Zo kunt u klussen zonder rommel op de werkvloer!

10m3 hout container huren

Afmetingen

€ 215,95
Lengte365 cm
Breedte180 cm
Hoogte155 cm

10m3 container huren voor € 215,95