Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Puincontainer 10m3

Bent u aan het klussen in de badkamer of gaat u een muur verwijderen? Dan is een puincontainer van 10m3 erg handig om het puin af te voeren. De volgende afvalstromen zijn toegestaan in de container:

Toegestaan in puincontainer 10m3

Niet toegestaan in puincontainer 10m3

  • Keramische producten (o.a. wasbakken & toilletpotten)
  • Harde steensoorten (o.a. klinkers, betonpuin, dakpannen)
  • Tegels (o.a. grindtegels, stoeptegels)
  • Wand- en vloertegels
  • Maximaal 5% zand
  • Gips- en gasbeton (zacht gesteente)
  • Asbesthoudende of asbestgelijkende materialen
  • Asfalt
  • Grove stukken puin vloeibaar beton
  • Overige vervuiling
  
  
  

 


Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.

Regiocontainer komt het afval ophalen en voor u verwerken. Dat betekent dat we het afval scheiden en recyclen. We spreken met u af hoe vaak we de puincontainer van 10m3 komen legen tijdens de huurperiode.

 

 

Puincontainer 10m3 huren

10m3 puin container huren

Als u veilig en snel puin wilt afvoeren kunt u daarvoor een puincontainer van 10m3 huren. Dat doet u bij Regiocontainer, want wij bieden u een uitgebreide service die is inbegrepen bij de prijs. Zo komen we de container niet alleen voor u plaatsen, legen en ophalen. Ook krijgt u standaard zes weken huur en de totale kosten zijn inclusief btw. Bel ons om een puincontainer van 10m3 te huren. Als u deze vandaag besteld, staat de container morgen al voor uw deur!

Puincontainer 10m3 huurperiode

Bij de all-in prijs van Regiocontainer voor de puincontainer van 10m3 is een huurperiode van zes weken meegenomen. Het kan natuurlijk voorkomen dat u het container huren wilt inkorten of verlengen. Neem gerust contact op, dan overleggen we met u wat de beste oplossing is. Zo kunt u een puincontainer huren voor een periode die bij uw klus past. Bij Regiocontainer weet u van tevoren wat het kostenplaatje is, zodat u niet voor verrassingen komt te staan met de puincontainer van 10m3 in de huurperiode.

Puincontainer 10m3 plaatsen

We vertellen u graag meer over wat er komt kijken bij het puincontainer van 10m3 plaatsen. Dit doen we met een zogenaamde portaal vrachtwagen. Deze is ongeveer net zo groot als een vuilniswagen. Voor het plaatsen van de container heeft de chauffeur een ruimte nodig van twee parkeerplaatsen. Weet u niet zeker of er genoeg plek is om de puincontainer van 10m3 te plaatsen? Bel ons en we kijken met u mee op een foto of via Google Maps om de ruimte goed te bepalen.

Puincontainer 10m3 vergunning

Bij het huren van een puincontainer van 10m3 is een vergunning aanvragen soms nodig. Bevindt u zich bijvoorbeeld in een betaald parkeergebied? Meestal is daar een vergunning vereist. Maar in andere gevallen is een vergunning vaak niet nodig. Als u het zeker wilt weten, kunt u het beste contact opnemen met uw gemeente of bel ons. Wij vertellen u met 99% zekerheid of u voor de puincontainer van 10m3 een vergunning moet aanvragen.

Puincontainer 10m3 afmeting

Om u een idee te geven: de puincontainer van 10m3 past qua afmeting goed op een parkeerplaats. De container is 365 cm lang, 180 cm breed en 155 cm hoog. Als de container 15 à 20 cm boven de rand gevuld zit met afval is deze vol. Bent u benieuwd of een puincontainer van 10m3 qua afmeting past bij uw klus? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij hebben jarenlange ervaring met verschillende werkzaamheden en weten precies welke container bij uw klus past.

Puincontainer 10m3 ophalen

Als u klaar bent met bouwen, slopen of verbouwen komen we de puincontainer van 10m3 weer ophalen. U hoeft hier niet bij aanwezig te zijn. Als u ervoor zorgt dat de container los staat, neemt de chauffeur deze zo mee. Bij Regiocontainer kunt u afvalcontainers huren voor verschillende afvalstromen. Elke container komen we, net zoals de puincontainer van 10m3, ophalen bij uw woning of bedrijf. Daarbij maakt het niet uit waar u woont of werkt. Dat is de service van Regiocontainer!

Hier een overzicht van alle andere soorten 10m3 containers in ons assortiment: 

*G staat voor gesloten

10m3 puin container huren

Afmetingen

€ 229,95
Lengte365 cm
Breedte180 cm
Hoogte155 cm

10m3 container huren voor € 229,95