Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Tuinafval container 10m3

Gaat u de tuin anders inrichten en leidt dit tot veel groenafval? Dan is het handig om een tuinafval container van 10m3 te huren. Deze is onder andere bedoeld voor struiken, snoeiafval en takken. Maar deze materialen worden ook toegestaan:

Toegestaan in tuinafval container 10m3

Niet toegestaan in tuinafval container 10m3

  • Snoei- en tuinafval
  • Takken en struiken (zonder kluit)
  • Onkruid
  • Bladeren
  • Maximaal 20% gras (zonder grond)
  • Compost
  • Boomstammen en boomstobben
  • C-hout / bielzen
  • Overig vervuiling
  
  
 

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.

Een container huren is praktisch voor het veilig en snel afvoeren van uw tuinafval. Bij Regiocontainer regelen we het plaatsen, legen en ophalen van de tuinafval container van 10m3.

 

 

Tuinafval container 10m3 huren

10m3 groen en tuinafval container huren

Met de aantrekkelijke all-in prijs is een tuinafval container van 10m3 huren bij Regiocontainer zeker een aanrader! Niet alleen het transport van de container is meegenomen in de totale kosten, maar ook zes weken huur en de btw. Deze service geldt voor elke locatie in Nederland, of u nu in een uithoek woont of in het centrum van een stad. Als u een tuinafval container van 10m3 gaat huren wordt deze de volgende dag al geleverd!

Tuinafval container 10m3 plaatsen

We hebben een portaal vrachtwagen waarmee we de tuinafval container van 10m3 komen plaatsen. Dit is een vrachtwagen die ongeveer hetzelfde formaat heeft als een vuilniswagen. Voor het plaatsen heeft de chauffeur minimaal twee parkeerplaatsen aan ruimte nodig. Heeft u maar weinig plek bij uw woning of bouwplaats? Met een foto of via Google Maps kijken onze medewerkers graag met u mee of er genoeg ruimte is om de tuinafval container van 10m3 te plaatsen.

Tuinafval container 10m3 afmeting

Een parkeerplaats is ongeveer 5 x 2,5 meter groot en daarmee past een tuinafval container van 10m3 qua afmeting goed. Deze is namelijk 365 cm lang, 180 cm breed en 155 cm hoog. De container zit vol als het afval 15 à 20 cm boven de rand uitkomt. Vraagt u zich af of de tuinafval container van 10m3 qua afmeting past bij de omvang van uw klus? Bel ons, we hebben ervaring met verschillende werkzaamheden en kunnen van tevoren goed bepalen welk containerformaat het beste aansluit.

Tuinafval container 10m3 vergunning

Voor het gebruiken van een tuinafval container van 10m3 is een vergunning aanvragen misschien nodig. In de meeste gevallen hoeft dit niet, maar als u in een betaald parkeergebied zit vaak wel. Wilt u zeker zijn van de zaak? Neem dan contact op met uw gemeente of bel ons. Wij zoeken voor u uit of u voor de tuinafval container van 10m3 een vergunning nodig heeft. Ook als er verder nog vragen zijn, kunt u bij ons terecht!

Tuinafval container 10m3 huurperiode

Omdat een klus veel tijd in beslag neemt is voor het huren van een tuinafval container van 10m3 de huurperiode standaard zes weken. Het kan echter voorkomen dat u de container minder lang of juist langer nodig heeft. We gaan dan met u in overleg over de beste oplossing. Zo kunt u de afvalcontainer huren die past bij de omvang van uw klus. Door onze duidelijke communicatie komt u met de tuinafval container van 10m3 in de huurperiode niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Tuinafval container 10m3 ophalen

Onderdeel van onze service is dat we de tuinafval container van 10m3 komen ophalen na de klus. Als u ervoor zorgt dat de container los staat, kan de chauffeur deze zo meenemen. Dan hoeft u zelf niet aanwezig te zijn bij deze transactie. Naast tuinafval hebben we voor diverse afvalstromen containers. Zo kunt u voor elke klus terecht bij Regiocontainer! Voor iedere container geldt dat we deze komen plaatsen, legen en - zoals de tuinafval container van 10m3 - ophalen.

Hier een overzicht van alle andere soorten 10m3 containers in ons assortiment: 

*G staat voor gesloten

10m3 groen en tuinafvalcontainer huren

Afmetingen

€ 229,95
Lengte365 cm
Breedte180 cm
Hoogte155 cm

10m3 container huren voor € 229,95