Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Bouwafval container 10m3 gesloten

Bij een verbouwing is het afval wel het laatste waar u veel aandacht aan wilt besteden. In een bouwafval container van 10m3 in gesloten model kunt u dit direct deponeren. Daardoor houdt u uw handen vrij om u met alle aandacht op uw werkzaamheden te richten. Als u bij Regiocontainer een bouwafval container van 10m3 in gesloten uitvoering huurt, regelen wij na afloop en tijdens de klus de verwerking van uw afval. Ook als ondernemer plukt u daar de vruchten van, want u hoeft niet langer een container te stallen of naar uw bestemming te brengen. Voor container huren bent u bij Regiocontainer aan het juiste adres!

Bouwafval container 10m3 gesloten huren

10m3 gesloten bouwafval container huren

Als u telefonisch of online een offerte aanvraagt om een bouwafval container van 10m3 in geloten model te huren, komt Regiocontainer snel met een passend voorstel. Als u dat wenst kan de container zelfs binnen 24 uur ter plaatse zijn. U profiteert van een uitgebreid servicepakket door bij ons een bouwafval container van 10m3 te huren. Verder kunt u bij ons een ander type container huren.

Bouwafval container 10m3 gesloten afmeting

Het deponeren van het afval zal u weinig krachtsinspanning kosten, want een bouwafval container van 10m3 in gesloten model heeft een afmeting waar u goed mee uit de voeten kunt. De lengte en de breedte bedragen respectievelijk 365 en 180 cm. De hoogte van 200 cm vormt geen enkel probleem, want halverwege zijn er luiken aangebracht. Deze kunt u bij de bouwafval container van 10m3 in gesloten afmeting bovendien gemakkelijk op slot zetten. Zo kunnen derden hun afval niet ongemerkt in uw container dumpen. Denkt u dat een kleiner formaat voldoende is? Dan kunt u ook een kleinere bouwafval container huren.

Bouwafval container 10m3 gesloten plaatsen

U heeft niet veel oppervlakte nodig om een bouwafval container van 10m3 in gesloten vorm te laten plaatsen. De ruimte van circa twee parkeerplaatsen is ruim voldoende. De helft hiervan is nodig om onze portaal vrachtwagen de speelruimte te geven om de bouwafval container van 10m3 in gesloten model te plaatsen. Onze wagens hebben een omvang van een gemiddelde vuilniswagen. Twijfelt u of de aanrijroute geschikt is? Vraag het onze medewerkers! Zij kunnen op basis van foto’s en de coördinaten van de locatie een goede inschatting maken!

Bouwafval container 10m3 gesloten vergunning

Vaak is er voor de plaatsing van een bouwafval container van 10m3 in gesloten model geen vergunning nodig. Dat is meestal het geval wanneer op de locatie strenge veiligheidseisen gelden. Ook de aanwezigheid van een betaald parkeren gebied is een belangrijke uitzondering. Als u hier meer over wilt weten, neem dan contact op met onze deskundige medewerkers. Zij weten in de meeste gevallen snel of voor de bouwafval container van 10m3 in gesloten model een vergunning vereist is.

Bouwafval container 10m3 gesloten ophalen

Als de chauffeur van Regiocontainer de bouwafval container van 10m3 in gesloten model komt ophalen hoeft u daarbij niet aanwezig te zijn. Zorg er wel voor dat de aanrijroute en de locatie zelf vrij zijn van obstakels. Dat geldt ook wanneer wij tussentijds het verzamelde puin in de bouwafval container van 10m3 in gesloten model ophalen. Over de verdere verwerking van de afvalstromen hoeft u zich dan geen zorgen te maken. In de onderstaande tabel ziet u welk afval u wel en niet in de bouwafval container mag deponeren.

Toegestaan in een bouwafval container

Niet toegestaan in een bouwafvalcontainer

 • Grofvuil huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • isolatiemateriaal
 • papier plastic
 • Hout
 • Maximaal 5% zand
 • Maximaal 15% gips gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking zeil Vinyl pvc

 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materiaal
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest
 

 

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.

Bouwafval container 10m3 gesloten huurperiode

Regiocontainer hanteert voor de bouwafval container van 10m3 in gesloten model een huurperiode van zes weken. Als u hiervan af wenst te wijken, is dat geen enkel probleem. U kunt eenvoudig contact opnemen met onze deskundige medewerkers om deze periode te verlengen of te verkorten. Dat is het voordeel van een afvalcontainer huren bij Regiocontainer. Bij de aanvraag van de offerte voor uw bouwafval container van 10m3 in gesloten model is de huurperiode flexibel!

Hier een overzicht van alle andere soorten 10m3 containers in ons assortiment: 

*G staat voor gesloten

10m3 gesloten bouwafval container huren

Afmetingen

€ 484,00
Lengte365 cm
Breedte180 cm
Hoogte200 cm

10m3 container huren voor € 484,00