Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Grofvuilcontainer 10m3 gesloten

Bij klussen in huis of aan een pand zijn er vaak verschillende afvalstromen. Deze kunt u in een grofvuilcontainer van 10m3 met gesloten luiken efficiënt opslaan. Hierin is niet alleen plaats voor huisraad, maar ook voor hout, gasbeton, isolatiematerialen en dergelijke Door de luiken te vergrendelen voorkomt u dat derden hun afval in uw container deponeren. Bij Regiocontainer kunt u de grofvuilcontainer van 10m3 in gesloten model voor een scherpe prijs huren. Wij regelen ook de verwerking van het afval.

Grofvuilcontainer 10m3 gesloten huren

10m3 gesloten grofvuil- huisraad container huren

Bij Regiocontainer is het eenvoudig om een grofvuilcontainer van 10m3 in gesloten model te huren. Hiervoor kunt u zowel online als telefonisch een offerte-aanvraag indienen. Onze medewerkers staan bovendien voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. In de onderstaande tabel ziet u voor welke afvalstromen u een grofvuilcontainer van 10m3 in gesloten model mag huren. Heeft u een ander type afval, dan kunt u daarvoor ook gemakkelijk een andere container huren.

Toegestaan in de grofvuil container 10m3 gesloten

Niet toegestaan in de grofvuil container 10m3 gesloten

 • Grofvuil - huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • isolatiemateriaal
 • papier
 • plastic
 • Hout
 • Maximaal 5% zand
 • Maximaal 15% gips - gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking - zeil - Vinyl - pvc
 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materiaal
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest

 

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen. 

Grofvuilcontainer 10m3 gesloten huurperiode

In overleg met Regiocontainer kan voor een grofvuilcontainer van 10m3 in gesloten model de huurperiode aan uw wensen aangepast worden. Onze vaste prijs is vastgesteld op basis van een periode van 6 weken. Naast het brengen en ophalen van de container valt ook de tussentijdse lediging onder het contract. Als u denkt veel sneller klaar te zijn of langer met de klus bezig te zijn, dan kunnen wij in de offerte voor de grofvuilcontainer van 10m3 de huurperiode hierop aanpassen.

Grofvuilcontainer 10m3 gesloten vergunning

Er zijn verschillende omstandigheden waarin het nodig is om voor een grofvuilcontainer van 10m3 in gesloten model een vergunning aan te vragen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een betaald parkeren gebied of wanneer er speciale veiligheidseisen van kracht zijn. De medewerkers van Regiocontainer kunnen u hier vrijblijvend over informeren. Onze ervaring is dat er in 9 van de 10 gevallen voor een grofvuilcontainer van 10m3 in gesloten uitvoering geen vergunning nodig is. Wij weten ook welke wegen u dient te bewandelen om er een aan te vragen.

Grofvuilcontainer 10m3 gesloten afmeting

Doordat er halverwege luiken zijn aangebracht is bij een grofvuilcontainer van 10m3 in gesloten vorm de afmeting geen probleem. Om het afval te deponeren hoeft u niet diep te bukken of uzelf te overstrekken. Zo houdt u energie over om uw klus voortvarend af te ronden zonder rommel of afvalresten om u heen. Een grofvuilcontainer van 10m3 in gesloten model heeft een afmeting van 365 bij 180 en 155 cm. Er kan gemakkelijk ruimte voor worden vrijgemaakt. Mocht het nodig zijn dan kunt u ook een kleinere grofvuil container huren. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Grofvuilcontainer 10m3 gesloten plaatsen

Het oppervlak van twee parkeerplekken is ongeveer de ruimte die u nodig heeft om de grofvuilcontainer van 10m3 in gesloten model te plaatsen. De helft hiervan is de speling die onze chauffeur nodig heeft om de container te positioneren. Onze wagens hebben de grootte van een doorsnee vuilniswagen. Twijfelt u of de aanrijroute naar de locatie ruim genoeg is? Onze ervaren medewerkers kunnen goed inschatten of een grofvuilcontainer van 10m3 in gesloten model plaatsen mogelijk is. Het doorsturen van de foto’s of de coördinaten is voldoende.

Grofvuilcontainer 10m3 gesloten ophalen

Uw aanwezigheid is niet nodig als u door Regiocontainer uw grofvuilcontainer van 10m3 gesloten laat ophalen. Zorg er wel voor dat u genoeg ruimte vrijhoudt voor de portaal vrachtwagen . Tijdens de huurperiode zullen we meerdere malen het afval uit uw grofvuilcontainer van 10m3 in gesloten model ophalen. Hoe vaak dit is, kunnen wij van tevoren voor u in de offerte vastleggen. Wilt u dat alles vlekkeloos verloopt? Dan is een afvalcontainer huren bij Regiocontainer een verstandige keuze!

Hier een overzicht van alle andere soorten 10m3 containers in ons assortiment: 

*G staat voor gesloten

10m3 gesloten grofvuil- huisraad container huren

Afmetingen

€ 489,95
Lengte365 cm
Breedte180 cm
Hoogte155 cm

10m3 gesloten container huren voor € 489,95