Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Grond container 10m3 gesloten

Als een tuin grondig wordt aangepakt, biedt een grond container van 10m3 in gesloten model uitkomst. Zand, graszoden en tuinaarde kunt u hierin direct kwijt, zonder dat u met de resten blijft zitten. Regiocontainer komt de grond container van 10m3 in gesloten uitvoering bij u afleveren als u deze gaat huren. De container wordt afgesloten met luiken die u op slot kunt zetten. Na afloop van uw klus voeren wij de container en de resterende aarde af. In de onderstaande tabel vindt u een overzicht wat u wel en niet kunt deponeren.

Toegestaan in grond container 10m3 gesloten

Niet toegestaan in grond container 10m3 gesloten

  • Visueel schone grond
  • Graszoden
  • Zand
  • Tuinaarde
  • Puin / steen
  • Vervuilde grond (bijv. door olie of andere vloeistoffen)
  • Boomstronken of wortels
  • Overige vervuiling
  

 

 
 

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.

 

Grond container 10m3 gesloten huren

10m3 gesloten zand en grond container huren

Door een grond container van 10m3 in gesloten model te huren, hoeft u de aarde niet meer zelf af te voeren. Zo hoeft u geen aanhanger te huren en houdt u tijd over voor uw klus. Om een grond container van 10m3 in gesloten model te huren kunt u bij Regiocontainer vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bieden u een uitgebreide service, waarbij wij de container niet alleen brengen en ophalen, maar ook tussentijds voor u legen. Hoe vaak dat is kunt u met onze medewerkers vooraf afspreken.

Grond container 10m3 gesloten plaatsen

De portaal vrachtwagen van Regiocontainer heeft ongeveer dezelfde afmeting als een vuilniswagen. Om de grond container van 10m3 in gesloten model te plaatsen hebben wij de ruimte nodig van twee parkeerplaatsen. De helft hiervan is de benodigde manoeuvreerruimte. Twijfelt u of onze wagen genoeg ruimte heeft om voor te rijden? Stuur ons de foto’s of coördinaten van de locatie. Dan zoeken wij voor u uit of wij de grond container van 10m3 in gesloten model kunnen plaatsen.

Grond container 10m3 gesloten afmeting

De hoogte van een grond container van 10m3 in gesloten afmeting bedraagt 200 cm. Doordat de luiken zijn ongeveer halverwege zijn geplaatst, kost het verplaatsen van de grond naar de container weinig energie . Met een lengte van 365 cm en een breedte van 180 cm heeft de grond container van 10m3 in gesloten uitvoering een afmeting van circa één parkeerplaats. Wanneer een kleinere grondcontainer huren nodig is, dan kunnen wij ook dat voor u regelen.

Grond container 10m3 gesloten vergunning

De medewerkers van Regiocontainer kunnen meestal snel vertellen of er voor een grond container van 10m3 in gesloten model een vergunning nodig is. Dit is doorgaans het geval in een betaald parkeren gebied of als er op de locatie strenge veiligheidseisen gelden. In 9 van de 10 gevallen hoeft u voor een grond container van 10m3 in gesloten model geen vergunning aan te vragen. Hetzelfde geldt als u bij ons een andere afvalcontainer huren wilt.

Grond container 10m3 gesloten huurperiode

Als u bij Regiocontainer kiest voor een grond container van 10m3 in gesloten model is de huurperiode hierbij standaard inbegrepen. Deze bedraagt 6 weken, inclusief de ophaal- en brengservice en tussentijdse lediging. Is het in uw situatie nodig om voor de grond container van 10m3 in gesloten model de huurperiode in te korten of juist te verlengen? Dan kunt u dit altijd bij ons aangeven en gaan wij op zoek naar een passende oplossing. Dat is het voordeel van een container huren bij Regiocontainer!

Grond container 10m3 gesloten ophalen

Na afloop van de huurperiode komt Regiocontainer de grond container van 10m3 in gesloten uitvoering bij u ophalen. Het is belangrijk dat u er op let dat de chauffeur hiervoor over voldoende bewegingsruimte beschikt. Verder hoeft u niet aanwezig te zijn als wij de grond container van 10m3 gesloten komen ophalen. Met Regiocontainer hoeft u zich geen seconde druk te maken om de verwerking van het afval. Daar zorgen wij namelijk voor!

Hier een overzicht van alle andere soorten 10m3 containers in ons assortiment: 

*G staat voor gesloten

10m3 gesloten zand en grond container huren

Afmetingen

€ 455,00
Lengte365 cm
Breedte180 cm
Hoogte200 cm

10m3 gesloten container huren voor € 455,00