Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Hout container 10m3 gesloten

Verwacht u dat er bij het renoveren van uw pand veel sloophout overblijft? Dan kunt u als ondernemer of particulier gemakkelijk een hout container van 10m3 in gesloten model huren. Regiocontainer zet deze bij u voor de deur af en regelt voor, na én tijdens uw klus de verwerking van het houtafval. Als u kiest voor een hout container van 10m3 in gesloten model kunt u de luiken van de container gemakkelijk op slot zetten. Zo voorkomt u dat derden hun sloophout ongevraagd deponeren.

 

 

Hout container 10m3 gesloten huren

10m3 gesloten hout container huren

Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend als u een hout container van 10m3 in gesloten model wilt huren bij Regiocontainer. U kunt de aanvraag zowel telefonisch als via de website afhandelen. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Weet u niet welk afval er na uw klus precies overblijft? Wij adviseren u graag welke afvalcontainer huren het beste idee is. Uw sloophout is in goede handen als u een hout container van 10m3 in gesloten model wilt huren.

Hout container 10m3 gesloten vergunning

In een betaald parkeren gebied is het noodzakelijk om voor uw hout container van 10m3 in geloten model een vergunning aan te vragen. Ook over andere gevallen waarin dit nodig is kunnen de medewerkers van Regiocontainer u vrijblijvend informeren. In 9 op de 10 keer is voor de plaatsing van een houtcontainer van 10m3 in gesloten model geen vergunning vereist. Wij geven u graag uitsluitsel.

Hout container 10m3 gesloten afmeting

Met het oog op het praktische gemak heeft een hout container van 10m3 in gesloten model een afmeting die op uw klus is afgestemd. Bij een lengte van 365 cm en een breedte van 180 cm bedraagt de hoogte 200 cm. De luiken bevinden zich dichter bij de grond, zodat u er gemakkelijk bijkomt om het sloophout in de hout container van 10m3 in gesloten afmeting te deponeren. Uiteraard is het bij Regiocontainer ook mogelijk om een kleinere houtafval container te huren. Wij informeren u graag over de voor- en nadelen.

Hout container 10m3 gesloten plaatsen

Als u voldoende ruimte reserveert, kan Regiocontainer de houtcontainer van 10m3 in gesloten model moeiteloos plaatsen. De container zelf neemt plusminus één parkeerplaats in. Om te kunnen manoeuvreren heeft onze portaal vrachtwagen ongeveer de dubbele oppervlakte nodig. Twijfelt u of onze portaal vrachtwagen de ruimte heeft om de hout container van 10m3 in gesloten model te plaatsen? Dan kunt u ons de gegevens over de aanrijroute, zoals foto’s en coördinaten van Google Maps toesturen. Dan kunnen wij een goede inschatting maken!

Hout container 10m3 gesloten ophalen

Naast brengen komt Regiocontainer de hout container van 10m3 in gesloten uitvoering ophalen als de klus geklaard is. U hoeft daarbij niet aanwezig te zijn, maar het is wel van belang dat de container vrij staat wanneer onze chauffeur langskomt. Vooraf kunnen wij met u afspreken dat wij tussentijds uw verzamelde sloophout in de hout container van 10m3 in gesloten model ophalen, zodat u uw handen vrij houdt. In de onderstaande tabel staat aangegeven welk afval wij wel en niet mogen meenemen.

Toegestaan in de hout container 10m3 gesloten

 Niet toegestaan in de hout container 10m3 gesloten

 • Hardboard en zachtboard
 • Spaanplaat
 • Mdf
 • Houten meubels (vrij van overige afvalstromen
 • Beschilderd hout
 • Kozijnen en Deuren (vrij van glas)
 • Hout met scharnieren en of spijkers
 • Verbrand hout
 • Verrot hout
 • Geïmpregneerd hout / tuinhout / bielzen
 • Hout met aanhechtingen van niet- houtproducten
 • Groenafval / Boomstobben
 • Overige vervuiling

 

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen. 

Hout container 10m3 gesloten huurperiode

Standaard hanteert Regiocontainer voor een hout container van 10m3 in gesloten model een huurperiode van 6 weken. In overleg is het mogelijk om deze termijn op uw specifieke situatie af te stemmen. Ons vaste tarief is bepaald op grond van de geldende huurvrije periode. Om voor uw hout container van 10m3 in gesloten model de huurperiode te verlengen betaalt u een meerprijs op basis van een scherp weektarief. Wilt u een container huren voor uw sloophout of andere afvalstromen? Regiocontainer regelt het voor u!

10m3 gesloten hout container huren

Afmetingen

€ 215,95
Lengte365 cm
Breedte180 cm
Hoogte200 cm

10m3  gesloten container huren voor € 215,95