Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Puincontainer 10m3 gesloten

Als sloopwerkzaamheden langere tijd in beslag nemen is, een puincontainer van 10m3 die gesloten kan worden perfect voor het afvoeren van het afval. De container biedt plaats voor onder andere puin, keramische producten en tegels. Bij Regiocontainer kunt u de puincontainer van 10m3 in gesloten uitvoering voor een scherpe prijs huren. In de onderstaande tabel ziet u welke soorten afval u wel en niet mag deponeren. Ook voor andere klussen kunt u bij ons een geschikte container huren.

Toegestaan in de puincontainer 10m3 gesloten

Niet toegestaan in de puincontainer 10m3 gesloten

  • Keramische producten (o.a. wasbakken & toilletpotten)
  • Harde steensoorten (o.a. klinkers, betonpuin, dakpannen)
  • Tegels (o.a. grindtegels, stoeptegels)
  • Wand- en vloertegels
  • Maximaal 5% zand
  • Gips- en gasbeton (zacht gesteente)
  • Asbesthoudende of asbestgelijkende materialen
  • Asfalt
  • Grove stukken puin vloeibaar beton
  • Overige vervuiling

 

 
 

 

 

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.

 

Puincontainer 10m3 gesloten huren

10m3 gesloten puin container huren

Het aanvragen van een offerte is eenvoudig als u bij Regiocontainer een puincontainer van 10m3 gesloten wilt huren. U kunt zowel online als telefonisch contact met ons opnemen. Een spoedlevering behoort ook tot de mogelijkheden. Als u dat wenst kunt u de puincontainer van 10m3 in gesloten vorm huren en plaatsen wij deze binnen 24 uur bij u voor de deur. Dat stelt u in de gelegenheid om voortvarend van start te gaan zonder omkijken naar uw afvalstromen!

Puincontainer 10m3 gesloten plaatsen

Het equivalent van twee parkeerplaatsen is de minimale ruimte die u nodig heeft om een puincontainer van 10m3 gesloten te laten plaatsen. Ongeveer de helft hiervan is nodig om onze portaal vrachtwagen voldoende bewegingsruimte te geven. Deze heeft namelijk ongeveer de grootte van een vuilniswagen. Houd er daarom rekening mee dat de aanrijdroute niet te smal is en vrij van obstakels. Dan kunnen wij de puincontainer van 10m3 in gesloten uitvoering plaatsen zonder ruimte te kort te komen.

Puincontainer 10m3 gesloten ophalen

U hoeft niet aanwezig te zijn wanneer wij de puincontainer van 10m3 in gesloten uitvoering ophalen. Let er wel op dat er geen puin uitsteekt, zodat uw sloopafval veilig en verantwoord vervoerd wordt. Gedurende de huurperiode kunnen wij meerdere malen het door u verzamelde puin in de puincontainer van 10m3 die gesloten is ophalen. Zo heeft u uw handen vrij houdt en deponeert u direct het afval. Hoe vaak wij langskomen wij spreken wij van tevoren met u af.

Puincontainer 10m3 gesloten afmeting

Het afval is altijd uit het zicht wanneer u een puincontainer van 10m3 in gesloten afmeting bestelt. De container heeft een lengte van 365 cm, een breedte van 180 cm en een hoogte van 200 cm. De luiken bevinden zich op reikhoogte, zodat de puincontainer van 10m3 in gesloten afmeting gemakkelijk geopend kan worden. Dit betekent ook dat u het puin zonder al te veel lichamelijke inspanning kwijt kunt. Wilt u een kleinere of juist een grotere puincontainer huren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Puincontainer 10m3 gesloten huurperiode

Om praktische redenen hanteert Regiocontainer voor een puincontainer van 10m3 in gesloten uitvoering een huurperiode van 6 weken. In overleg met ons zijn er altijd mogelijkheden om deze periode te verlengen of juist in te korten. Onze deskundige medewerkers zijn flexibel als de situatie of uw wensen daarom vragen. Zo is voor de puincontainer 10m3 in gesloten formaat de huurperiode altijd onderhandelbaar.

Puincontainer 10m3 gesloten vergunning

Op de vraag of u voor een puincontainer van 10m3 in gesloten uitvoering een vergunning nodig heeft kan Regiocontainer u gemakkelijk een helder antwoord geven. Wij zijn goed bekend met de huidige regelgeving rond betaald parkeren of andere voorschriften. Gemiddeld genomen is in één op 10 gevallen voor een puincontainer van 10 m3 in gesloten model een vergunning vereist. Ook over uitzonderingsgevallen geven wij u graag advies. Dat is het voordeel van een afvalcontainer huren bij Regiocontainer!

Hier een overzicht van alle andere soorten 10m3 containers in ons assortiment: 

*G staat voor gesloten

10m3 gesloten puin container huren

Afmetingen

€ 229,95
Lengte365 cm
Breedte180 cm
Hoogte200 cm

10m3 gesloten container huren voor € 229,95