Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Tuinafval container 10m3 gesloten

Regiocontainer is het adres voor bedrijven en particulieren die een tuinafval container van 10m3 in gesloten uitvoering willen huren. Deze biedt plaats voor snoei- en tuinafval, takken, struiken en gras. Als de luiken van de tuinafval container van 10m3 gesloten zijn, is er plaats voor een slot. Zo voorkomt u dat derden hun tuinafval deponeren in de door u gehuurde container. Bovendien houdt u hiermee regenwater buiten. In de onderstaande tabel leest u welk tuinafval u wel en niet kunt deponeren.

Toegestaan in de tuinafval container 10m3 gesloten

Niet toegestaan in de tuinafval container 10m3 gesloten

  • Snoei- en tuinafval
  • Takken en struiken (zonder kluit)
  • Onkruid
  • Bladeren
  • Maximaal 20% gras (zonder grond)
  • Compost
  • Boomstammen en boomstobben
  • C-hout / bielzen
  • Overig vervuiling

 

 
 

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.

 

Tuinafval container 10m3 gesloten afmeting

10m3 gesloten groen en tuinafval container huren

Het voordeel van de tuinafval container van 10m3 in gesloten model is de afmeting. De lengte is 365 cm, de breedte 180 cm en de hoogte 200 cm. De luiken bevinden zich halverwege de hoogte, zodat u takken, gras en andere tuinresten moeiteloos in de tuinafval container van 10m3 in gesloten afmeting werpt. Daardoor kunt u er gemakkelijk uw groenafval in kwijt zonder al te veel lichamelijke inspanning. Vindt u dit formaat te groot voor uw tuinklus? Dan biedt Regiocontainer u de optie om een kleinere tuinafval container te huren.

Tuinafval container 10m3 gesloten vergunning

In veel gevallen is er voor het plaatsen van een tuinafval container van 10m3 in gesloten model geen vergunning vereist. Regiocontainer is goed bekend met de regelgeving. Op terreinen waar betaald parkeren van kracht is zal het bijvoorbeeld wel nodig zijn om voor de tuinafval container van 10m3 in gesloten uitvoering een vergunning aan te vragen. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies, zodat u dit zo snel mogelijk kunt regelen. Wie bieden u dezelfde service als u voor andere soorten afval een afvalcontainer huren wilt.

Tuinafval container 10m3 gesloten plaatsen

De portaal vrachtwagen van Regiocontainer heeft op uw locatie ongeveer de ruimte van twee parkeerplaatsen nodig om de tuinafval container van 10m3 in gesloten model te plaatsen. De helft hiervan is gereserveerd voor de container zelf. Houdt u er rekening mee dat onze vrachtwagen ongeveer de omvang van een vuilniswagen heeft. Dat betekent dat er ook op de aanrijroute voldoende manoeuvreerruimte dient te zijn. Twijfelt u hierover? Stuur dan foto’s of de GPS gegevens van Google Maps naar ons op. Dan kunnen wij een inschatting maken of wij een tuinafval container van 10m3 in gesloten model kunnen plaatsen.

Tuinafval container 10m3 gesloten ophalen

Tijdens de huurperiode zal Regiocontainer meerdere malen het verzamelde tuinafval in de container van 10m3 in gesloten model ophalen. Hoe vaak dat is kunt u in overleg met onze medewerkers bespreken. Als wij na afloop van de huur de tuinafval container van 10m3 in gesloten model ophalen hoeft u daarbij niet aanwezig te zijn. Het enige waar u voor dient te zorgen is dat de container klaar staat zonder obstakels in de nabijheid.

Tuinafval container 10m3 gesloten huurperiode

Bij Regiocontainer weet u altijd waar u aan toe bent. Wij hebben voor de tuinafval container van 10m3 in gesloten model een huurperiode van zes weken vastgesteld. Hierbij hoort een standaard scherpe prijs. Heeft u praktische redenen om deze termijn in te korten of te verlengen? Dan kunnen wij in overleg met u de planning wijzigen. Bij de huur van een tuinafval container van 10m3 in gesloten model is de huurperiode flexibel. Wij informeren u vooraf over de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Tuinafval container 10m3 gesloten huren bij Regiocontainer

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan als u een tuinafval container van 10m3 in gesloten model wilt huren bij Regiocontainer. Dit kunt u zowel telefonisch als via onze website doen. Ook beantwoorden wij graag uw vragen over een container huren en geven wij u daarover passend advies. Bent u bezig met groot tuinonderhoud? Kies dan voor een tuinafval container van 10m3 in gesloten model huren bij Regiocontainer!

Hier een overzicht van alle andere soorten 10m3 containers in ons assortiment: 

*G staat voor gesloten

10m3 gesloten groen en tuinafvalcontainer huren

Afmetingen

€ 229,95
Lengte365 cm
Breedte180 cm
Hoogte200 cm

10m3 gesloten container huren voor € 229,95