Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Bouwafval container 15m3

Bij het verbouwen of slopen van bouwwerken komt veel afval vrij. Om deze klus zo efficiënt mogelijk uit te voren kunt u een afvalcontainer huren, bijvoorbeeld een bouwafval container van 15m3. Materialen zoals puin, hout en isolatiemateriaal kunnen in deze container geplaatst worden. Om u tijd en moeite te besparen regelen wij ook het recyclen en scheiden van uw afval. Bel ons voor een offerte, vaak kunnen wij de container op dezelfde dag plaatsen. Regiocontainer levert ook op een zaterdag!

Toegestaan in bouwafval container 15m3

Niet toegestaan in bouwafval container 15m3

 • Grofvuil huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • isolatiemateriaal
 • papier plastic
 • Hout
 • Maximaal 5% zand
 • Maximaal 15% gips gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking zeil Vinyl pvc
 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materiaal
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest
 

 

Bouwafval container 15m3 huren

15m3 bouwafval container huren

Bij Regiocontainer kunt u een bouwafval container van 15m3 huren voor het ruimen van uw bouwafval zodat u snel en goedkoop uw klus klaart. Voor onze leveringsvoorwaarden kunt u terecht bij onze klantenservice die u op onze website kan vinden en eenvoudig telefonisch bereikbaar is. Als u een bouwafval container van 15m3 wilt huren, kunt u ons direct bellen voor een offerte en betaal eenvoudig met pin, contant, creditcard en AfterPay. Bij Regiocontainer kunt u in alle groottes een container huren.

Bouwafval container 15m3 vergunning

Bij negen van de tien gevallen is voor een bouwafval container 15m3 geen vergunning nodig. In sommige gevallen van betaald parkeren kan het voorkomen dat u wel een vergunning nodig heeft. Bij twijfel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers kunnen u adviseren of bij een bouwafval container van 15m3 een vergunning nodig zal zijn. Uw kunt een vergunning online regelen bij uw gemeente.

Bouwafval container 15m3 afmeting

Deze bouwafval container van 15m3 afmeting heeft een lengte van 600cm, een breedte van 250cm en een hoogte van 100cm. Deze container neemt een ruimte in van ongeveer twee parkeerplaatsen. Al onze afval containers mogen tot 15 à 20 cm boven de rand gevuld worden. Mocht het blijken dat uw bouwafval container van 15m3 afmeting niet past. Dan kunt u voordat de container geleverd wordt nog van formaat wisselen. Weet u niet zeker welke maat container u nodig heeft? Onze klantenservice staat voor u klaar.

Bouwafval container 15m3 plaatsen

Als u besluit een container van ons te huren, zullen wij met onze afzetwagen de bouwafval container van 15m3 plaatsen. De wagen heeft een ruimte van drie parkeerplaatsen nodig om de container te plaatsen. Al onze containers van 15m3 hebben op zichzelf twee plaatsen nodig. Als u niet zeker weet of de bouwafval container van 15m3 te plaatsen is bij u in de buurt, kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Bouwafval container 15m3 ophalen

Wanneer u met uw klus klaar bent, komen wij de bouwafval container van 15m3 ophalen. U hoeft zelf niet aanwezig te zijn bij deze service. Na het afronden van de klus kunt u uitrusten en zorgen wij voor de rest. Om de container op te halen heeft de chauffeur twee parkeerplaatsen aan ruimte nodig. Als de container vrij staat van obstakels dan komt de chauffeur de bouwafval container van 15m2 direct ophalen nadat hij/zij de container heeft afgedekt met een net.

Bouwafval container 15m3 huurperiode

U kunt al uw afval van uw verbouwing of sloop kwijt in een bouwafval container van 15m3. De huurperiode van onze containers zijn maximaal 6 weken zodat u ruim de tijd heeft voor uw sloop klus of verbouwing. Wilt u langer huren dan deze tijd? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, dan bespreken we met u voor hoe lang u de bouwafval container huren kunt. Bij RegioContainer kunt u containers huren in heel Nederland!

Hier een overzicht van alle andere soorten 15m3 containers in ons assortiment: 

15m3 bouwafval container huren

Afmetingen

€ 899,95
Lengte600 cm
Breedte250 cm
Hoogte100 cm

15m3 container huren voor € 899,95