Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Dakleer container 15m3

Bij het slopen van uw dak komt er veel afval vrij. U kunt bij ons een dakleer container van 15m3 huren zodat u al uw dakafval snel kwijt bent. In deze container kunt al het afval wat vrij komt bij het slopen van een dak deponeren. Hierbij kunt u denken aan daksingels, aanklevend isolatiemateriaal en dakgrind. Stort met gemak al uw dakafval op basis van bitumen/teer in de container en wij zorgen dat het voor u verwerkt wordt. Bij Regiocontainer huurt u een dakleer container van 15m3 voor een vast tarief inclusief plaatsen, ophalen en afvalverwerking!

Toegestaan in dakleer container 15m3

Niet toegestaan in 15m3 dakleer container 15m3

  • Dakleer (teerhoudend of bitumineus)
  • Dakgrind
  • Aanklevend materiaal (isolatie)
  • Maximaal 10% zand
  • Maximaal 50% hout en overig sloopafval
  • Asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal
  • Gevaarlijk afval / klein chemisch afval
  • Autobanden
  • Grond
  • Overige vervuiling
 

 

Dakleer container 15m3 huren

15m3 dakleer container huren

Als u besluit een dakleer container van 15m3 te huren, profiteert u van een all-in prijs en een snelle levering. Heeft u hout, beton of groen afval? U kunt bij ons ook nog een afvalcontainer huren voor andere soorten afval. Wanneer u besluit een dakleer container van 15m3 te huren bij Regiocontainer kunt u ons telefonisch bereiken en kijken we samen naar de beste manier om uw afval te verwerken.

Dakleer container 15m3 plaatsen

Onze chauffeurs komen bij u langs met een afzetwagen de dakleer container van 15m3 te plaatsen. Deze wagen is ter grootte van een vuilniswagen en heeft dus genoeg ruimte nodig om te manoeuvreren. Houd hier rekening mee bij het huren van een dakleer container van 15m3. Het plaatsen van deze container neemt het formaat van ongeveer drie parkeerplaatsen in. Containers die vandaag voor twee uur nog besteld zijn kunnen morgen nog geplaatst worden!

Dakleer container 15m3 afmeting

U kunt allerlei dakafval kwijt in de dakleer container van 15m3. De afmeting van de container is 600 cm in de lengte, 250 cm in de breedte en 100 cm in de hoogte. Daardoor past de container op de ruimte van één parkeerplaats. Bij Regiocontainer vindt u altijd het juiste formaat container. Wij helpen u graag met het kiezen van het juiste dakleer container. 15m3 als afmeting kan bijvoorbeeld niet voldoende zijn. Voor onze spelregels en leveringsvoorwaarden bereikt u onze deskundige klantenservice online of via telefonisch contact.

Dakleer container 15m3 huurperiode

U kunt uw tijd nemen met het huren van een dakleer container van 13m3. De huurperiode bedraagt zes weken en zit bij de prijs inbegrepen! Wanneer u eerder klaar bent met het ruimen van uw dakafval kunt u ons opdracht geven om de container op te halen. Heeft u toch wat meer tijd nodig? Dat is geen enkel probleem. Wanneer u contact met ons opneemt zullen wij samen met u een plan maken om van de dakleer container van 15m3 de huurperiode verlengen.Zo komen we samen tot een geschikte oplossing.

Dakleer container 15m3 ophalen

Net als bij het plaatsen heeft de chauffeur ongeveer twee tot drie parkeerplaatsen nodig als hij een dakleer container van 15m3 gaat ophalen. U kunt heerlijk uitrusten nadat u klaar bent met het storten van uw dakafval want u hoeft niet aanwezig te zijn bij het ophalen van de container. Onze chauffeurs dekken de container zelf af en komen de dakleer container van 15m3 direct ophalen. Wanneer u bij Regiocontainer huurt profiteert u van een all in tarief. U kunt bij ons zelfs op zaterdag een container huren! Dát is de service van Regiocontainer.

Dakleer container 15m3 vergunning

Zodra u een afvalcontainer gaat huren, kunt u deze het beste kwijt op een parkeerplaats. Meestal heeft u voor het plaatsen van een dakleer container van 15m3 geen vergunning nodig. Op plaatsen met betaald parkeren kan het voorkomen dat u wel een vergunning nodig heeft. Hiervoor kunt het beste een aanvraag doen bij uw gemeente. Weet u niet zeker of u bij het plaatsen van een dakleer container van 15m3 een vergunning nodig heeft? Bij twijfel kunt u ons of uw gemeente bellen.

Hier een overzicht van alle andere soorten 15m3 containers in ons assortiment: 

15m3 dakleer container huren

Afmetingen

€ 1229,95
Lengte600 cm
Breedte250 cm
Hoogte100 cm

15m3 container huren voor € 1229,95