Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Grofvuil container 15m3

Na het slopen van muren, hout en dakpannen kunt u het beste uw afval kwijt in een grofvuil container van 15m3 die u bij ons kunt huren. Die wij daarna voor u ophalen en legen. Na het verwijderen van uw bestrating en andere harde steensoorten huurt u met gemak een grofvuil container van 15m3 bij ons zodat u sneller van uw afval af bent. Ook kunt u huisraad afval zoals tegels en sanitair u in deze container kwijt. Bel of mail Regiocontainer voor een passende offerte en u heeft de container diezelfde dag nog, ook op zaterdag!

Toegestaan in grofvuil container 15m3

Niet toegestaan in grofvuil container 15m3

 • Grofvuil - huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • isolatiemateriaal
 • papier
 • plastic
 • Hout
 • Maximaal 5% zand
 • Maximaal 15% gips - gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking - zeil - Vinyl - pvc
 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materiaal
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest
 

 

Grofvuil container 15m3 huren

15m3 grofvuil- huisraad container huren

Wilt u een grofvuilcontainer van 15m3 huren? Dan zit u bij Regiocontainer.nl aan het juiste adres! Gooi uw sloopafval eenvoudig in onze afvalcontainer en wij legen deze voor u. Neem contact met ons op en u kunt uw grofvuil container van 15m3 huren binnen 24 uur. U kunt bij ons betalen met pin, contant, iDeal, CreditCard en AfterPay. Voor alle leveringsvoorwaarden en tarieven kunt u terecht bij onze klantenservice, bereikbaar via telefoon en onze website. Voor container huren bent u bij Regiocontainer aan het juiste adres!

Grofvuil container 15m3 huurperiode

Net als al onze afvalcontainers heeft de grofvuil container van 15m3 een huurperiode van maximaal 6 weken. Als u eerder klaar bent met slopen kan de container eerder op worden gehaald. Pas nadat wij van u hebben vernomen dat u klaar bent met de container, komen wij deze ophalen. Heeft u voor uw grofvuil container van 15m3 een langere huurperiode nodig? Dan kunt u gerust contact opnemen met de klantenservice. Een afvalcontainer huren doet u daarom bij Regiocontainer!

Grofvuil container 15m3 vergunning

Vaak heeft u geen vergunning nodig, in 90% van de gevallen kunt u na uw offerte direct een container huren. Soms heeft u voor een grofvuil container 15m3 een vergunning nodig, bijvoorbeeld op locaties met betaald parkeren. Bij twijfel kunt u contact opnemen met ons via telefoon of mail. Dan kunnen onze medewerkers u vertellen of u voor het plaatsen van een grofvuilcontainer van 15m3 een vergunning nodig heeft of niet.

Grofvuil container 15m3 afmeting

De grofvuil container van 15m3 afmeting heeft een lengte van 600cm, een breedte van 250cm en een hoogte van 100cm. Met deze grootte neemt de container ongeveer anderhalve parkeerplaats in. Als u twijfels heeft over uw sloopklus in combinatie met de grofvuil container 15m3 afmeting kunt u contact opnemen met onze afval-experts. Die hebben door de jaren heen de nodige ervaring met het inschatten van de hoeveelheid afval die in de bak past. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze!

Grofvuil container 15m3 plaatsen

Met een afzetwagen kunnen wij bij u een een grofvuil container van 15m3 plaatsen. Omdat deze vrachtwagen genoeg ruimte nodig heeft om te manoeuvreren neemt het de ruimte in van ongeveer 3 reguliere parkeerplaatsen. Daarna wordt de container geplaatst op een ruimte van anderhalve parkeerplaats. Denkt u dat u niet genoeg ruimte heeft om de grofvuilcontainer van 15m3 te plaatsen? Dan kunt u contact met ons opnemen voor advies. Ook kunnen wij aan de hand van Google Maps of een foto inschatten of de container past. Zodat weet u zeker dat u de juiste grofvuil container huren gaat.

Grofvuil container 15m3 ophalen

Als u klaar bent met het gebruik komen wij de grofvuil container van 15m3 ophalen. De chauffeur dekt de container zelf af met een net. De container wordt direct meegenomen als de chauffeur niet wordt gehinderd door objecten en als hij een ruimte van 2 meter heeft om te manoeuvreren.Om de grofvuil container van 15m3 te laten ophalen hoeft u niet aanwezig te zijn. Wilt u meer informatie over deze service? Neem gerust contact op via ons telefoonnummer of mail ons!

Hier een overzicht van alle andere soorten 15m3 containers in ons assortiment: 

15m3 grofvuil- huisraad container huren

Afmetingen

€ 899,95
Lengte600 cm
Breedte250 cm
Hoogte100 cm

15m3container huren voor € 899,95