Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Grond container 15m3

Het compleet omspitten en herinrichten van uw tuin is een klus die u het beste in één keer aanpakt. In dat geval is de huur van een grond container van 15m3 een zeer goed idee. Hiervoor kunt u bij Regiocontainer gemakkelijk online of telefonisch een offerte regelen. Door bij ons een grond container van 15 m3 te huren profiteert u van een zeer uitgebreid servicepakket. Wij bezorgen de container, halen deze op aan het eind van de huurperiode en regelen de verwerking van het afval!

 

 

Grond container 15m3 huren

15m3 zand en grond container huren

Bij Regiocontainer weet u snel of voor u een grond container van 15m3 huren de beste oplossing. De container is geschikt voor onder andere grond, graszoden, zand en tuinaarde. Sterk vervuilde grond, puin of steen, boomstronken en dergelijke kunt u hierin niet kwijt. Heeft u bij nader inzien toch een andere afvalsoort die u wilt deponeren? Dan is een afvalcontainer huren voor bijvoorbeeld sloopafval, puin of groenafval ook mogelijk. In onderstaande tabel ziet u precies voor welke afvalstromen de grond container geschikt is.

Toegestaan in grond container 15m3

Niet toegestaan in grond container 15m3

  • Visueel schone grond
  • Graszoden
  • Zand
  • Tuinaarde
  • Puin / steen
  • Vervuilde grond (bijv. door olie of andere vloeistoffen)
  • Boomstronken of wortels
  • Overige vervuiling
 

 

 

Grond container 15m3 afmeting

U kunt snel en efficiënt werken met een grondcontainer van 15m3 afmeting. Deze heeft een lengte van 600 cm en een breedte van 250 cm. Het grote voordeel is de geringe hoogte van 100 cm. Dat betekent dat u zich bij het deponeren niet bovenmatig hoeft in te spannen. Met een eenvoudige schep en een kruiwagen kunt u deze klus klaren. Bij ruimtegebrek behoort ook een kleinere grondcontainer huren tot de mogelijkheden als alternatief voor de grond container in 15m3 afmeting.

Grond container 15m3 vergunning

In veel gevallen is voor de huur van een grond container van 15m3 een vergunning niet nodig, maar het is goed om dat altijd van tevoren te checken. Bij gebieden waren het betaald parkeren is of extra strenge veiligheidseisen gelden, dient u van tevoren wel toestemming te vragen. Regiocontainer wijst u graag de weg als u wilt weten of er voor het plaatsen van uw grond container van 15m3 een vergunning vereist is. Neem eenvoudig online of telefonisch contact op en wij helpen u graag verder!

Grond container 15m3 huurperiode

Op basis van de ervaring heeft Regiocontainer voor de huur van een grond container van 15m3 de huurperiode op 6 weken gesteld. Dit is meestal ruim voldoende, omdat wij ook een aantal tussentijdse ledigingen verzorgen. Denk u dat het om praktische reden beter is om voor uw grond container van 15m3 de huurperiode aan te passen? Over het verlengen of inkorten valt bij ons altijd te praten. Dezelfde service bieden wij ook als u een ander container huren wilt voor andere typen afval of in een ander formaat.

Grond container 15m3 plaatsen

Een portaal vrachtwagen heeft de ruimte nodig om een grond container van 15m3 te plaatsen. Daarom rekenen onze chauffeurs standaard de oppervlakte van circa drie parkeerplaatsen. Een derde hiervan is gereserveerd om het manoeuvreren gemakkelijk te maken. Wilt u weten of er om een grond container van 15m3 te plaatsen ruimte genoeg is op uw locatie? Als u ons foto’s en een afbeelding van Google maps stuurt, kunnen onze chauffeurs gemakkelijk een inschatting maken en u van advies voorzien.

Grond container 15m3 ophalen

Regiocontainer komt niet alleen na afloop van uw klus de grond container van 15m3 ophalen, maar verzorgt ook de tussentijdse lediging en de verwerking volgens de geldende milieueisen. In principe is uw aanwezigheid niet nodig wanneer wij uw grond container van 15m3 komen ophalen, zolang onze chauffeurs maar vrije toegang hebben. Met de hulp van Regiocontainer kunt u zich op uw klus concentreren en uw grond gemakkelijk deponeren.

Hier een overzicht van alle andere soorten 15m3 containers in ons assortiment: 

15m3 zand en grond container huren

Afmetingen

€ 899,95
Lengte600 cm
Breedte250 cm
Hoogte100 cm

15m3 container huren voor € 899,95