Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Hout container 15m3

Als u bezig bent met omvangrijke sloopklussen zorgt het afval al snel voor chaos. Door gebruik te maken van een hout container van 15m3 kunt u uw afvalstromen direct deponeren en in volle vaart doorwerken. Bij Regiocontainer vraagt u gemakkelijk online of telefonisch een offerte aan om een hout container van 15m3 te huren. In de onderstaande tabel krijgt u overzichtelijk in beeld welke afvalstromen u hier wel en niet in mag deponeren. Als alternatief kunt u bij ons ook een container huren voor andere typen afval.

Toegestaan in hout container 15m3

Niet toegestaan in hout container 15m3

 • Hardboard en zachtboard
 • Spaanplaat
 • Mdf
 • Houten meubels (vrij van overige afvalstromen
 • Beschilderd hout
 • Kozijnen en Deuren (vrij van glas)
 • Hout met scharnieren en of spijkers
 • Verbrand hout
 • Verrot hout
 • Geïmpregneerd hout / tuinhout / bielzen
 • Hout met aanhechtingen van niet- houtproducten
 • Groenafval / Boomstobben
 • Overige vervuiling
 

 

Hout container 15m3 huren bij Regiocontainer

15m3 hout container huren

U profiteert van een zeer uitgebreid servicepakket door uw hout container van 15m3 te huren bij Regiocontainer. Wij regelen niet alleen de bezorging en het ophalen, maar zorgen ook voor de verdere verwerking van uw houtresten. Tot slot legen wij uw container enkele malen tussentijds. U hoeft niet aanwezig zijn wanneer wij het afval meenemen, zolang onze chauffeurs maar de ruimte hebben!

Hout container 15m3 plaatsen

Circa de omvang van drie parkeerplekken is vereist om een hout container van 15m3 te plaatsen. Tweederde van deze ruimte is gereserveerd voor de container, het resterende gedeelte verschaft onze portaal vrachtwagen de nodige manoeuvreerruimte. Zijn er bij u twijfels gerezen of wij een houtcontainer van 15m3 wel kunnen plaatsen? Met behulp van foto’s en afbeeldingen kunnen onze medewerkers een goed beeld vormen. Als u over te weinig ruimte beschikt kunt u ook een houtafval container huren in een ander formaat!

Hout container 15m3 afmeting

Dankzij de hoogte van 100 cm hoeft u niet bovenhands te werken met de hout container van 15m3 afmeting. De breedte en de lengte bedragen respectievelijk 250 cm en 600 cm. Met deze omvang biedt een houtcontainer van 15m3 afmeting ruimschoots voldoende plaats om één of meerdere panden onder handen te nemen. Verder kunt u met Regiocontainer heldere afspraken maken over hoe vaak wij langskomen voor tussentijdse lediging!

Hout container 15m3 vergunning

Wettelijke regels en bepalingen maken het soms lastig om vast te stellen of u voor de hout container van 15m3 een vergunning nodig heeft. De medewerkers van Regiocontainer hebben ruim 15 jaar ervaring in de recyclingsbranche en kunnen u wegwijs maken, zodat u gemakkelijk voor uw hout container van 15m3 een vergunning kunt aanvragen. In een gebied waar betaald parkeren geldt, zult u meestal toestemming moeten vragen.

Hout container 15m3 huurperiode

Bij de huur van een hout container van 15m3 is de huurperiode standaard op zes weken gezet. Tegelijkertijd begrijpen de medewerkers van Regiocontainer best dat het soms nodig is om hiervan af te wijken. Daarom kunt u bij ons voor een hout container van 15m3 de huurperiode naar boven of beneden bijstellen. Neem telefonisch of online contact op en wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Hout container 15m3 ophalen

Als uw klus klaar is, komt Regiocontainer uw hout container van 15m3 ophalen op de afgesproken dag. Wij nemen het afval mee voor verwerking. Dat betekent dat u na het klussen niets meer hoeft te regelen om het afval kwijt te kunnen. Wij kunnen dezelfde service bieden als u in plaats van een hout container van 15m3 inclusief ophalen een afvalcontainer huren wilt. Wij zijn u graag van dienst!

15m3 hout container huren

Afmetingen

€ 599,95
Lengte365 cm
Breedte180 cm
Hoogte155 cm

15m3 container huren voor € 599,95