Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Puincontainer 15m3

U kunt pas echt voortvarend aan de slag met uw klus als er een puincontainer van 15m3 voor u klaar staat. Deze kunt u bij Regiocontainer als ondernemer of particulier gemakkelijk huren. Vraag eenvoudig telefonisch of online een offerte aan en wij komen snel met een scherp aanbod. Is er haast geboden? Dan kan de puincontainer van 15m3 al binnen 24 uur voor u op de stoep staan. Ook de verwerking van het afval nemen wij u uit handen, zodat u geen kostbare tijd en aandacht kwijt bent aan randzaken!

 

 

Puincontainer 15m3 afmeting

15m3 puin container huren

Voor het plaatsen van een puincontainer van 15m3 afmeting is de oppervlakte van slechts 3 parkeerplaatsen nodig. De container heeft een lengte van 600 cm, een breedte van 250 cm en een hoogte van 100 cm. Door de geringe hoogte kunt u nagenoeg zonder inspanning uw bouwafval deponeren. Naast een puincontainer in een 15m3 afmeting, kunt u ook een kleiner model puincontainer huren. Onze deskundige klantenservice beantwoordt graag uw vragen!

Puincontainer 15m3 plaatsen

Uw aanwezigheid is niet vereist als wij een puincontainer van 15m3 komen plaatsen. Deze heeft het oppervlak van 2 parkeerplekken, maar om de container goed en veilig te kunnen positioneren is er een extra parkeerplaats nodig. Onze portaal vrachtwagen heeft de omvang van een gemiddelde vuilniswagen. Dat betekent dat u de aanrijroute vrij dient te houden van obstakels. Dan kunnen wij probleemloos de puincontainer van 15m3 plaatsen. Weet u niet zeker of wij uw locatie kunnen bereiken? Neem dan contact op. Wellicht kunnen onze medewerkers een goede inschatting maken.

Puincontainer 15m3 ophalen

Na afloop van uw werkzaamheden komt Regiocontainer de puincontainer van 15m3 ophalen op de afgesproken dag. Wij spannen een net over de container om veilig vervoer van het puin te garanderen. Om die reden mag het afval niet meer dan 20 cm over de rand uitsteken. Op verschillende momenten kunnen wij tussentijds het verzamelde puin in de puincontainer van 15m3 ophalen. Hoe vaak dat is, spreken wij in overleg met u van tevoren af.

Puincontainer 15m3 vergunning

Als er sprake is van betaald parkeren op uw locatie, dient u voor uw puincontainer van 15m3 een vergunning aan te vragen. Hetzelfde geldt als er extra veiligheidseisen van kracht zijn. De medewerkers van Regiocontainer kunnen u advies geven wanneer er voor een puincontainer van 15m3 een vergunning nodig is. De eindverantwoordelijkheid ligt bij u, maar wij helpen u graag op weg als u een afvalcontainer huren wilt.

Puincontainer 15m3 huurperiode

Bij Regiocontainer huurt u gemakkelijk een puincontainer van 15m3. Een huurperiode van zes weken is bij onze all-in prijzen inbegrepen. Uiteraard valt er over inkorten of verlengen van deze termijn altijd te praten. Wij kijken in overleg met u wat de mogelijkheden zijn. Zo kiest u bij de aanvraag van een puincontainer van 15m3 een huurperiode die bij de aard en omvang van uw klus past. Onder dezelfde voorwaarden kunt u bij ons een container huren voor andere afvalstromen zoals sloophout of snoeiafval.

Puincontainer 15m3 huren bij Regiocontainer

U profiteert van een uitgebreide service als u een puincontainer van 15m3 wilt huren bij Regiocontainer. Door onze efficiënte werkwijze loont het voor u als ondernemer om uw container te huren in plaats van zelf aan te schaffen. Wij regelen de complete logistiek van brengen en ophalen tot tussentijdse lediging en de verwerking van het afval. Door een puincontainer van 15m3 te huren bij Regiocontainer kunt u elke klus 100 procent de aandacht geven die deze verdient.

Hier een overzicht van alle andere soorten 15m3 containers in ons assortiment: 

15m3 puin container huren

Afmetingen

€ 359,95
Lengte600 cm
Breedte250 cm
Hoogte100 cm

15m3 container huren voor € 359,95

   Toegestaan in onze 15m3 puin container

   Niet toegestaan in onze 15m3 puin container

   • Keramische producten (o.a. wasbakken & toilletpotten)
   • Harde steensoorten (o.a. klinkers, betonpuin, dakpannen)
   • Tegels (o.a. grindtegels, stoeptegels)
   • Wand- en vloertegels
   • Maximaal 5% zand
   • Gips- en gasbeton (zacht gesteente)
   • Asbesthoudende of asbestgelijkende materialen
   • Asfalt
   • Grove stukken puin vloeibaar beton
   • Overige vervuiling