Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Tuinafval container 15m3

Bij groot tuinonderhoud komt veel meer afval vrij dan in een groene rolbak past. Door bij Regiocontainer een tuinafval container van 15m3 te huren kunt u met uw groene vingers direct doorpakken. Op de afgesproken dag komt onze portaal vrachtwagen voorrijden om de container bij uw locatie af te zetten. Tussentijds wordt uw tuinafval container van 15m3 geleegd, zodat u resten van takken bladeren en dergelijke kunt blijven deponeren. In de onderstaande tabel ziet u welke afvalstromen zijn toegestaan.

 

Toegestaan in tuinafval container 15m3

Niet toegestaan in tuinafval container 15m3

  • Snoei- en tuinafval
  • Takken en struiken (zonder kluit)
  • Onkruid
  • Bladeren
  • Maximaal 20% gras (zonder grond)
  • Compost
  • Boomstammen en boomstobben
  • C-hout / bielzen
  • Overig vervuiling
 

 

Tuinafval container 15m3 huurperiode

15m3 groen en tuinafval container huren

U heeft ruimschoots de tijd om uw tuin of perk in orde te maken. Regiocontainer hanteert voor uw tuinafval container van 15m3 namelijk een standaard huurperiode van zes weken. Uiteraard kunt u in overleg met ons een andere termijn afspreken. Bij ons kunt u gemakkelijk online of telefonisch een offerte aanvragen en uw specifieke wensen aangeven. Zo behoudt u bij de huur van uw tuinafval container van 15m3 en de huurperiode maximale flexibiliteit.

Tuinafval container 15m3 afmeting

U kunt veel takken- en bladresten deponeren in een tuinafval container van 15 m3 die de juiste afmeting heeft. Met een breedte van 250 cm en een lengte van 600 cm blijft de hoogte met 100 cm beperkt. Dat betekent dat u het afval in de tuinafval container van 15m3 afmeting kunt deponeren zonder uw lichaam te overbelasten. Is deze container qua formaat te groot? Dan kunt u ook een tuinafval container huren in een kleiner formaat!

Tuinafval container 15m3 plaatsen

Een portaal vrachtwagen heeft manoeuvreerruimte nodig om een tuinafval container van 15m3 te plaatsen. Wij rekenen daarvoor standaard het equivalent van 3 parkeerplekken. De container zelf neemt twee parkeerplekken in beslag. Onze medewerkers kunnen een goede inschatting maken of onze chauffeurs een tuinafval container van 15m3 kunnen plaatsen. Heeft u zelf twijfels? Neem dan contact met ons op of stuur ons foto’s en een afbeelding van Google maps. Dan geven wij u op basis van deze informatie snel uitsluitsel!

 

Tuinafval container 15m3 ophalen

Regiocontainer doet veel meer dan alleen uw tuinafval container van 15 m3 ophalen. Tijdens de huurperiode kunnen wij deze op afspraak verschillende malen laten legen. Wij verzorgen daarnaast de verwerking van de groenresten volgens de huidige milieueisen. Bedenk wel van tevoren dat wij, als we de tuinafval container van 15m3 ophalen, de ruimte nodig hebben. Dan kunnen onze chauffeurs hun gang gaan zonder dat u daarbij aanwezig hoeft te zijn. Dat is ook het geval wanneer u voor andere werkzaamheden een container huren wilt.

Tuinafval container 15m3 vergunning

Vindt u het lastig om de vraag te beantwoorden of u voor de tuinafval container van 15m3 een vergunning nodig heeft? In de meeste gevallen kunnen wij u direct uitsluitsel geven. Gemiddeld is er in circa 10% van de gevallen voor de tuinafval container van 15m3 een vergunning nodig. Dit is bijvoorbeeld het geval in een betaald parkeren gebied. Regiocontainer kan u gemakkelijk wegwijs maken in de procedures. Als deze onduidelijk zijn, weten wij tot wie u zich dient te richten voor meer informatie!

Tuinafval container 15m3 huren bij Regiocontainer

U bent voor een tuinafval container van 15m3 huren bij Regiocontainer aan het juiste adres! Wij komen de container bij u bezorgen en na afloop van de klus ook weer ophalen Als u dat wenst kunt u alles telefonisch en online regelen zonder dat er extra afspraken nodig zijn. Wilt u een afvalcontainer huren voor bouw- of houtafval? Ook dat regelen wij net zo gemakkelijk als een Tuinafval container van 15m3 huren bij Regiocontainer!

Hier een overzicht van alle andere soorten 15m3 containers in ons assortiment: 

15m3 groen en tuinafvalcontainer huren

Afmetingen

€ 419,95
Lengte600 cm
Breedte250 cm
Hoogte100 cm

15m3 container huren voor € 419,95