Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Bouwafval container 20m3

Als u bezig gaat met een verbouwingsklus, weet u dat hier veel afval bij vrijkomt. Om optimaal gebruik te blijven maken van uw werkruimte kunt u daarom bij Regiocontainer een afvalbak huren. Wat dacht u van een bouwafval container van 20m3? Hierin kunt u verschillende soorten afval opslaan, zodat u alle ruimte heeft om verder te werken. Bekijk de tabel hieronder om te zien welke soorten afval wel en niet in onze bouwafval container van 20m3 mogen worden opgeslagen.

Toegestaan in bouwafval container 20m3

Niet toegestaan in bouwafval container 20m3

 • Grofvuil huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • isolatiemateriaal
 • papier plastic
 • Hout
 • Maximaal 5% zand
 • Maximaal 15% gips gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking zeil Vinyl pvc
 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materiaal
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest
 

 

Bouwafval container 20m3 huren

20m3 bouwafval container huren

Wilt u snel en eenvoudig van steenachtige materialen, bouw- en sloopafval af? Dan is een bouwafval container van 20m3 huren bij Regiocontainer heel verstandig. Hierin kunt u veel afval kwijt. Heeft u de afvalbak snel nodig? Profiteer dan van de snelle service van Regiocontainer! Vandaag een container huren betekent namelijk dat u deze de volgende dag al op uw stoep heeft staan. Ook levering op de dag zelf is mogelijk als u besluit bij ons uw bouwafval container van 20m3 te huren. Kijk voor alle mogelijkheden op onze website.

Bouwafval container 20m3 vergunning

Het komt zelden voor dat onze klanten voor de huur van een bouwafval container van 20m3 een vergunning nodig hebben. Als dit wel zo is, is dit afhankelijk van waar de bak geplaatst moet worden. Wilt u een afvalcontainer huren en deze in een betaald parkeren zone neer laten zetten? Dan bestaat er een mogelijkheid dat u extra toestemming nodig heeft. Neem voor twijfels over de noodzaak van een bouwafval container 20m3 vergunning gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers kunnen u precies vertellen waar u aan toe bent.

Bouwafval container 20m3 afmeting

Een groot voordeel aan onze bouwafval container van 20m3 is de afmeting. De bak is zesenhalve meter lang en tweeënhalve meter breed. De hoogte van de container bedraagt 1.3 meter. U mag de afvalbak bovendien tot 15 á 20 centimeter boven de rand vullen. Is voor uw klus een bouwafval container met 20m3 afmeting niet voldoende of juist te groot? In het ruime aanbod van Regiocontainer kunt u in dat geval altijd een bouwafval container huren die wel aan uw eisen voldoet.

Bouwafval container 20m3 plaatsen

Nadat alle afspraken met u zijn gemaakt, komen we op het gewenste tijdstip uw bouwafval container van 20m3 plaatsen. Hiervoor hebben wij de ruimte van drie parkeerplaatsen nodig. De eerste twee beslaan het oppervlak waar de afvalbak zelf komt te staan. Bovendien heeft de portaal vrachtwagen een extra parkeerplek nodig om goed te kunnen manoeuvreren. Vermoedt u dat u niet genoeg ruimte heeft om uw bouwafval container van 20m3 te laten plaatsen? Bespreek dit dan gerust met ons. Samen komen we tot een alternatieve oplossing.

Bouwafval container 20m3 huurperiode

Standaard berekenen we voor de bouwafval container van 20m3 een huurperiode van zes weken. Mocht u de afvalbak langer of korter nodig hebben, dan kan hiervan worden afgeweken. Geef dit gerust aan wanneer u de container reserveert of wanneer u merkt dat uw schema verandert. Samen kunnen we dan de bouwafval container van 20m3 huurperiode aanpassen. We halen de bak pas definitief op wanneer u ons hiervoor een opdracht geeft.

Bouwafval container 20m3 ophalen

Zodra u ons de opdracht geeft, komen we uw bouwafval container van 20m3 ophalen. Dit kan bijvoorbeeld ook gebeuren als u eerder klaar bent met uw klus dan u vooraf had ingeschat. U hoeft op dit moment niet zelf aanwezig te zijn. Wel verzoeken we u om voldoende ruimte vrij te houden rond de bouwafval container van 20m3 om ophalen te vergemakkelijken. Heeft u vragen? Onze deskundige klantenservice helpt u graag verder!

Hier een overzicht van alle andere soorten 20m3 containers in ons assortiment: 

20m3 bouwafval container huren

Afmetingen

€ 999,95
Lengte650 cm
Breedte250 cm
Hoogte130 cm

20m3 container huren voor € 999,95