8,8

7118 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 20 m3 tuinafval

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 20 m3 tuinafvalcontainer in heel NL

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 20 m3 Tuinafval

Lengte 650 x Breedte 250 x Hoogte 130 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

20 m3 Tuinafval

Lengte 650 x Breedte 250 x Hoogte 130 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 699,00

 
699,00
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Past op twee parkeerplaatsen

 

Toegestaan in een tuinafval container

Een tuinafvalcontainer container is bestemd voor het snoeiafval dat vrijkomt uit de tuin, ook voor struiken, bladeren en takken is de snoeiafval container geschikt voor je klus.

 • Snoei- en tuinafval
 • Takken en struiken (zonder kluit)
 • Onkruid
 • Bladeren
 • Maximaal 20% gras (zonder grond)

Niet toegestaan in een tuinafval container

Het afvoeren van bijvoorbeeld dikke boomstammen en grond is niet toegestaan in onze tuinafvalcontainer, hiervoor hebben wij andere speciale containers. 

 • Grond
 • Compost
 • Boomstammen en boomstobben
 • C-hout / bielzen
 • Overig vervuiling

Meer informatie

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

20m3 Container tuinafval huren

Ben je je voor- of achtertuin aan het opknappen? Voor het ruimen van allerlei soorten groenafval kun je een tuinafval container van 20m3 bij Regiocontainer huren. Gooi met gemak je struiken en snoeiafval in deze container zodat je snel klaar bent met het opruimen van je tuin. Je kunt bij ons zelfs op zaterdagen een container huren. Bovendien is levering op de dag van bestelling ook mogelijk! Als je besluit een tuinafval container van 20m3 bij ons te huren, kun je ons eenvoudig telefonisch bereiken.

Kom eenvoudig van je gras en takken af als je bij ons een tuinafval container van 20m3 gaat huren. Wij zorgen voor de verwerking van je afval, zodat je heerlijk kunt ontspannen na je harde werk aan de tuin. Regiocontainer heeft een all-in prijs, wat betekent dat wij voor een vaste prijs de container plaatsen, ophalen en het afval verwerken. Heb je andere soorten afval te verwerken? Ook daarvoor kun je bij ons een geschikte afvalcontainer huren. Wanneer je een tuinafval container van 20 m3 wilt huren, kun je ons bellen voor een vrijblijvende offerte!

Alle containers zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende maten. De tuinafval container van 20m3 heeft een afmeting van 600cm in de lengte, 250 cm in de breedte en is 130 cm hoog. Deze containers mogen gevuld worden met afval dat 15 tot 20 cm boven de rand van de bak uitkomt. Als je niet zeker weet of de tuinafval container met 20m3 afmeting genoeg is, kun je contact met ons opnemen. Onze afval-experts zullen inschatten welke tuinafval container je nodig zult hebben. Bekijk onze spelregels en leveringsvoorwaarden eenvoudig online!

Onze chauffeurs komen met een afzetwagen de tuinafval container van 20m3 plaatsen. Deze container past op een ruimte van 2 parkeerplaatsen. De vrachtwagen die de container plaatst heeft de grootte van een afvalwagen waarmee ook huisvuil wordt opgehaald. Deze wagen heeft een ruimte van 3 parkeerplaatsen nodig om goed te kunnen manoeuvreren om de container te plaatsen. Weet je niet of je genoeg ruimte hebt om de tuinafval container van 20m3 te laten plaatsen? Je kunt contact met ons opnemen en wij kunnen aan de hand van een foto of via Google Maps vertellen of wij de container kunnen plaatsen.

Net als bij alle containers van Regiocontainer heeft ook de tuinafval container van 20m3 een huurperiode van 6 weken. Ben je eerder klaar met het vullen van de container? Dat is geen probleem, aangezien wij deze pas komen ophalen als je ons daar opdracht voor geeft. Als je de afvalbak juist langer nodig hebt, kun je de tuinafval container van 20m3 huurperiode eenvoudig verlengen. Neem gerust contact met ons op voor een geschikte oplossing.

Je hoeft niet aanwezig te zijn wanneer wij de tuinafval container van 20m3 ophalen. Nadat wij van jou hebben vernomen wanneer je klaar bent met de afvalbak, komt onze afzetwagen deze weer ophalen. Voor het veilig meenemen van de container heeft onze vrachtwagen de ruimte van drie parkeerplaatsen nodig. Zodra de ruimte vrij is van obstakels komt de chauffeur de tuin afvalcontainer van 20m3 direct ophalen. Ook dekt de chauffeur zelf de container af met een net om loszittend afval goed vast te zetten. Voor meer informatie kun je deze spelregels op onze website bekijken of telefonisch contact met ons opnemen voor advies!

In de meeste gevallen is bij het huren van een tuin afvalcontainer van 20m3 geen vergunning nodig. Het kan voorkomen dat voor bepaalde gebieden - bijvoorbeeld een betaald parkeren gebied - wél een vergunning vereist is. Wanneer je voor een tuinafval container van 20m3 een vergunning wilt aanvragen kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen. Onze ervaren medewerkers kunnen je vertellen of je wel of geen vergunning nodig zult hebben.

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed
H. Gundel 25-09-2022

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}