Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Grofvuil container 20m3

Voor iedere verbouwingsklus vindt u bij Regiocontainer altijd een geschikte afvalbak. Bij ons kunt u bijvoorbeeld een grofvuil container van 20m3 huren om uw afval tijdelijk in op te slaan en af te laten voeren. Op deze manier heeft u alle ruimte om rustig verder te werken.

Let op: grofvuil is geen verzamelnaam voor al het vuil dat niet in andere containers thuishoort. In de tabel hieronder kunt u precies zien welke vormen van afval u wel en niet in de grofvuil container van 20m3 op kunt slaan.

Toegestaan in grofvuil container 20m3

Niet toegestaan in grofvuil container 20m3

 • Grofvuil - huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • isolatiemateriaal
 • papier
 • plastic
 • Hout
 • Maximaal 5% zand
 • Maximaal 15% gips - gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking - zeil - Vinyl - pvc
 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materiaal
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest
 

 

Grofvuil container 20m3 huren

20m3 grofvuil- huisraad container huren

Bij Regiocontainer kunt u voordelig en eenvoudig een grofvuil container van 20m3 huren. Hierin kunt u onder andere hout, gasbeton en isolatiemateriaal kwijt. Deze ruime afvalbak biedt een handige plek om uw afval te verzamelen voordat we het voor u komen ophalen. Wilt u snel een grofvuil container van 20m3 huren?Dat kan bij Regiocontainer! Wij hebben de container de volgende dag al voor uw deur staan. Als dat nog niet snel genoeg is, is levering op de dag van aanvraag zelf ook mogelijk. Dit maakt een container huren bij Regiocontainer wel heel erg aantrekkelijk!

Grofvuil container 20m3 vergunning

Slechts in uitzonderlijke gevallen heeft u voor de huur van een grofvuil container van 20m3 een vergunning nodig. Dit is geheel afhankelijk van waar de bak moet komen te staan. Wilt u dat we de container in een betaald parkeren gebied neerzetten? Dan kunt u voor een grofvuil container van 20m3 een vergunning nodig hebben. Neem bij twijfel gerust contact op met onze klantenservice. Onze ervaren medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen u precies vertellen wanneer extra toestemming al dan niet noodzakelijk is.

Grofvuil container 20m3 afmeting

Wilt u veel afval op kunnen slaan tijdens het klussen? Met een grofvuil container met een 20m3 afmeting komt u al een heel eind! Deze bak is wel zesenhalve meter lang en tweeënhalve meter breed. De container is 1.3 meter hoog en mag tot 15 á 20 cm boven de rand beladen worden. Mocht de grofvuil container van 20m3 afmeting niet volstaan, dan kunt u bij ons tevens een afvalcontainer huren van een groter of kleiner formaat. Bekijk ons gehele aanbod online en maak eenvoudig uw keuze.

Grofvuil container 20m3 plaatsen

Zodra u uw afvalbak heeft gereserveerd, verzoeken we u om genoeg ruimte vrij te houden waarin we uw grofvuil container van 20m3 te kunnen plaatsen. Hiervoor hebben we ongeveer het oppervlak van drie parkeerplaatsen nodig. Tweederde hiervan vormt de ruimte die de bak zelf in beslag neemt. De overgebleven ruimte is nodig voor de portaalwagen om goed te kunnen manoeuvreren. Weet u niet zeker of u genoeg ruimte heeft om een grofvuil container van 20m3 te laten plaatsen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met behulp van foto’s of Google Maps bekijken we of het afleveren van de container alsnog mogelijk is.

Grofvuil container 20m3 huurperiode

Standaard hanteert Regiocontainer voor een grofvuil container van 20m3 een huurperiode van zes weken. Hiervan kunnen we altijd afwijken, mocht dit te kort of te lang blijken. We spreken in dit geval een gewijzigde huurperiode af. We halen hoe dan ook uw container pas definitief op zodra u ons hiervoor de opdracht geeft. Wilt u de grofvuil container van 20m3 huurperiode graag aanpassen? Laat dit ons dan gerust weten! Samen komen we tot een duidelijke afspraak.

Grofvuil container 20m3 ophalen

Bent u klaar met uw project? Dan komen we op afsppraak uw grofvuil container van 20m3 ophalen. Voor het ophalen zelf hoeft u niet thuis te zijn, zolang de chauffeur maar voldoende ruimte heeft om de container te plaatsen. Hiervoor is de ruimte van ongeveer een parkeerplek nodig, aansluitend op de plaats waar de container staat. Voor meer informatie over de grofvuil container van 20m3 ophalen en een grofvuil container huren kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hier een overzicht van alle andere soorten 20m3 containers in ons assortiment: 

20m3 grofvuil- huisraad container huren

Afmetingen

€ 999,95
Lengte650 cm
Breedte250 cm
Hoogte130 cm

20m3 gesloten container huren voor € 999,95