Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Hout container 20m3

Bij het verbouwen of slopen van een woning komt veel afval vrij. Als u houten afval zoals spaanplaat, mdf en beschilderd hout wilt laten afvoeren, komt een hout container van 20m3 goed van pas! Ook gesloopte kozijnen en deuren kunnen gemakkelijk in deze houtafval container worden gedeponeerd. Regiocontainer heeft al 15 ervaring in de recyclingbranche en zorgt voor het plaatsen, ophalen en verwerken van uw hout afval. Bel ons gerust voor een vrijblijvende offerte. U heeft de hout container van 20m3 vaak dezelfde dag nog op uw gewenste locatie!

Toegestaan in hout container 20m3

Niet toegestaan in hout container 20m3

 • Hardboard en zachtboard
 • Spaanplaat
 • Mdf
 • Houten meubels (vrij van overige afvalstromen
 • Beschilderd hout
 • Kozijnen en Deuren (vrij van glas)
 • Hout met scharnieren en of spijkers
 • Verbrand hout
 • Verrot hout
 • Geïmpregneerd hout / tuinhout / bielzen
 • Hout met aanhechtingen van niet- houtproducten
 • Groenafval / Boomstobben
 • Overige vervuiling
 

 

Hout container 20m3 huren bij Regiocontainer

20m3 hout container huren

Om tijdens het klussen snel van uw houtafval af te raken, kunt u een hout container van 20m3 huren bij Regiocontainer in heel Nederland. Heeft u ook ander afval verwerken? U kunt bij ons ook een afvalcontainer huren voor bijvoorbeeld tuinafval of puin. Reserveer vrijblijvend een container die bij uw hoeveelheid afval past. Om een hout container van 20m3 te huren bij Regiocontainer kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen.

Hout container 20m3 plaatsen

Als u heeft gekozen om een container bij ons te huren, komen wij de hout container van 20m3 plaatsen op een afgesproken plaats en tijdstip. Onze afzetwagen heeft de ruimte van drie parkeerplaatsen nodig om te manoeuvreren. Daarna neemt de container zelf de hoeveelheid van twee parkeerplaatsen in. Houd hiermee rekening wanneer u een hout container van 20m3 laat plaatsen. Weet u niet zeker of uw parkeerplaatsen bij u voldoen? U kunt ons een foto sturen van het gebied of wij kunnen via Google Maps meekijken. Daarna kunnen onze medewerkers u vertellen of wij de container kunnen plaatsen. Bel vandaag nog voor een offerte en u bent snel van uw houtafval af!

Hout container 20m3 ophalen

Bent u klaar met het ruimen van uw houtafval? Wij komen nadat u contact met ons heeft opgenomen de hout container van 20m3 ophalen. Net als bij het plaatsen van de container heeft onze wagen de ruimte van twee parkeerplaatsen nodig. U hoeft bij het ophalen van de container niet aanwezig te zijn, dus u kunt heerlijk met de benen omhoog nadat u uw afval heeft geruimd. Als de container vrij staat van obstakels komen wij de hout container van 20m3 direct ophalen en verwerken wij het afval voor u!

Hout container 20m3 afmeting

U kunt allerlei soorten houtafval kwijt in de hout container van 20m3. De afmeting van de container is belangrijk bij de hoeveelheid afval die u wilt storten. Deze container heeft een lengte van 600cm, een breedte van 250cm en een hoogte van 130cm. Al onze containers mogen gevuld worden tot 15 à 20 cm boven de rand. Mocht een hout container in 20m3 afmeting niet voldoen, dan kunt u nadat u bij ons een container heeft besteld, een ander formaat uitkiezen.

Hout container 20m3 vergunning

Meestal is bij het huren van een hout afvalcontainer van 20m3 geen vergunning nodig. Het kan voorkomen dat u bij een betaald parkeergebied wèl een vergunning nodig heeft. Als u twijfelt kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen. Onze ervaren medewerkers kunnen u precies vertellen of u wel of geen vergunning nodig zult hebben. Wanneer u voor een hout container van 20m3 een vergunning wilt aanvragen, kunt u het beste uw gemeente bellen, voor uitleg over de procedure.

Hout container 20m3 huurperiode

Wilt u uw tuinafval snel verwerken? U kunt het beste kiezen voor een hout container van 20m3. De huurperiode van deze container bedraagt zes weken, die bij de prijs inbegrepen zit. Wanneer u eerder klaar bent, komen wij de container ook eerder ophalen. Heeft u de container toch langer nodig dan zes weken? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen en de hout container van 20m3 huurperiode verlengen. Bij Regiocontainer kunt u met gemak een container huren, waarbij u profiteert van een betrouwbare service!

20m3 hout container huren

Afmetingen

€ 659,95
Lengte600 cm
Breedte250 cm
Hoogte130 cm

20m3 container huren voor € 659,95