Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Tuinafval container 20m3

Bent u uw voor- of achtertuin aan het opknappen? Voor het ruimen van allerlei soorten groenafval kunt u een tuinafval container van 20m3 bij Regiocontainer huren. Gooi met gemak uw struiken en snoeiafval in deze container zodat u snel klaar bent met het opruimen van uw tuin. U kunt bij ons zelfs op zaterdagen een container huren. Bovendien is levering op de dag van bestelling ook mogelijk! Als u besluit een tuinafval container van 20m3 bij ons te huren, kunt u ons eenvoudig telefonisch bereiken.

Toegestaan in tuinafval container 20m3

Niet toegestaan in tuinafval container 20m3

  • Snoei- en tuinafval
  • Takken en struiken (zonder kluit)
  • Onkruid
  • Bladeren
  • Maximaal 20% gras (zonder grond)
  • Compost
  • Boomstammen en boomstobben
  • C-hout / bielzen
  • Overig vervuiling
 

 

Tuinafval container 20m3 huren

20m3 groen en tuinafval container huren

Kom eenvoudig van uw gras en takken af als u bij ons een tuinafval container van 20m3 gaat huren. Wij zorgen voor de verwerking van uw afval, zodat u heerlijk kunt ontspannen na uw harde werk aan de tuin. Regiocontainer heeft een all-in prijs, wat betekent dat wij voor een vaste prijs de container plaatsen, ophalen en het afval verwerken. Heeft u andere soorten afval te verwerken? Ook daarvoor kunt u bij ons een geschikte afvalcontainer huren. Wanneer u een tuinafval container van 20m3 wilt huren, kunt u ons bellen voor een vrijblijvende offerte!

Tuinafval container 20m3 afmeting

Alle containers zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende maten. De tuinafval container van 20m3 heeft een afmeting van 600cm in de lengte, 250 cm in de breedte en is 130 cm hoog. Deze containers mogen gevuld worden met afval dat 15 tot 20 cm boven de rand van de bak uitkomt. Als u niet zeker weet of de tuinafval container met 20m3 afmeting genoeg is, kunt u contact met ons opnemen. Onze afval-experts zullen inschatten welke tuinafval container u nodig zult hebben. Bekijk onze spelregels en leveringsvoorwaarden eenvoudig online!

Tuinafval container 20m3 plaatsen

Onze chauffeurs komen met een afzetwagen de tuinafval container van 20m3 plaatsen. Deze container past op een ruimte van 2 parkeerplaatsen. De vrachtwagen die de container plaatst heeft de grootte van een afvalwagen waarmee ook huisvuil wordt opgehaald. Deze wagen heeft een ruimte van 3 parkeerplaatsen nodig om goed te kunnen manoeuvreren om de container te plaatsen. Weet u niet of u genoeg ruimte heeft om de tuinafval container van 20m3 te laten plaatsen? U kunt contact met ons opnemen en wij kunnen na de hand van een foto of via Google Maps vertellen of wij de container kunnen plaatsen.

Tuinafval container 20m3 huurperiode

Net als bij alle containers van Regiocontainer heeft ook de tuinafval container van 20m3 een huurperiode van 6 weken. Bent u eerder klaar met het vullen van de container? Dat is geen probleem, aangezien wij deze pas komen ophalen als u ons daar opdracht voor geeft. Als u de afvalbak juist langer nodig heeft, kunt u de tuinafval container van 20m3 huurperiode eenvoudig verlengen. Neem gerust contact met ons op voor een geschikte oplossing.

Tuinafval container 20m3 ophalen

U hoeft niet aanwezig te zijn wanneer wij de tuinafval container van 20m3 ophalen. Nadat wij van u hebben vernomen wanneer u klaar bent met de afvalbak, komt onze afzetwagen deze weer ophalen. Voor het veilig meenemen van de container heeft onze vrachtwagen de ruimte van drie parkeerplaatsen nodig. Zodra de ruimte vrij is van obstakels komt de chauffeur de tuin afvalcontainer van 20m3 direct ophalen. Ook dekt de chauffeur zelf de container af met een net om loszittend afval goed vast te zetten. Voor meer informatie kunt u deze spelregels op onze website bekijken of telefonisch contact met ons opnemen voor advies!

Tuinafval container 20m3 vergunning

In de meeste gevallen is bij het huren van een tuin afvalcontainer van 20m3 geen vergunning nodig. Het kan voorkomen dat voor bepaalde gebieden - bijvoorbeeld een betaald parkeren gebied - wél een vergunning vereist is. Wanneer u voor een tuinafval container van 20m3 een vergunning wilt aanvragen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.Onze ervaren medewerkers kunnen u vertellen of u wel of geen vergunning nodig zult hebben.

Hier een overzicht van alle andere soorten 20m3 containers in ons assortiment: 

20m3 groen en tuinafvalcontainer huren
 
 

Afmetingen

€ 599,95
Lengte600 cm
Breedte250 cm
Hoogte130 cm

20m3 container huren voor € 599,95