Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Bouwafval container 30m3

Heeft u een klus met veel bouwafval? Huur eenvoudig een bouwafval container van 30m3 bij Regiocontainer en profiteer van een vaste all-in prijs! Dat betekent dat wij voor u de container plaatsen, ophalen en het afval verwerken. Hierdoor nemen wij u veel zorgen en extra werk uit handen. Naast een bouwafval container van 30m3, kunt u ook een andere afvalcontainer huren voor bijvoorbeeld tuin- of sloopafval. Bekijk onze leveringsvoorwaarden online of neem telefonisch contact op voor advies!

Toegestaan in bouwafval container 30m3 

Niet toegestaan in bouwafval container 30m3

 • Grofvuil huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • isolatiemateriaal
 • papier plastic
 • Hout
 • Maximaal 5% zand
 • Maximaal 15% gips gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking zeil Vinyl pvc
 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materiaal
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest
 

 

Bouwafval container 30m3 plaatsen

30m3 bouwafval container huren

Wilt u een bouwafval container huren? Dan komen wij met onze afzetwagen de bouwafval container van 30m3 plaatsen. ER is een ruimte van ongeveer drie vrije parkeerplaatsen nodig om de container veilig neerzetten. Wanneer u denk dat u niet voldoende ruimte tot uw beschikking heeft, kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Wij kijken dan graag samen met u naar de ideale plek waar we de bouwafval container van 30m3 plaatsen.

Bouwafval container 30m3 huurperiode

Bij Regiocontainer hebben wij bij alle containers zoals een bouwafval container van 30m3 een huurperiode van zes weken. Indien u eerder klaar bent met uw klus, kunt u dit aangeven. Wij komen uw container dan zo snel mogelijk ophalen. Als u de container langer nodig heeft, kunt u eenvoudig contact met ons opnemen om voor de bouwafval container van 30m3 de huurperiode aan te passen. Bekijk eenvoudig onze spelregels online!

Bouwafval container 30m3 afmeting

Om te zorgen dat u de juiste container heeft voor uw hoeveelheid afval is het handig om te weten wat de maten zijn. De bouwafval container van 30m3 heeft als afmeting het volgende: 650 cm lang, 250 cm breed en 185 cm hoog. Daarnaast mogen onze containers tot 15 à 20 cm boven de rand beladen worden. Wanneer u twijfelt of de bouwafval container van 30m3 de juiste maat heeft, kunt u contact met ons opnemen. Onze afvalexperts vertellen u dan welke container u het beste kunt huren.

Bouwafval container 30m3 vergunning

Wanneer u besluit een container te huren, kan het voorkomen dat u voor een bouwafval container van 30m3 een vergunning nodig hebt. In 90% van de gevallen zal dit niet nodig zijn. Als u meer informatie wilt over vergunningen, kunt u zich het beste laten informeren door onze medewerkers. Vergunningen zijn vaak nodig in betaald-parkerengebieden. Als dit bij u het geval is, kunt u voor uw bouwafval container van 30m3 een vergunning aanvragen bij uw gemeente.

Bouwafval container 30m3 ophalen

Als u klaar bent met uw klus of als u container vol is, komen wij uw bouwafval container van 30m3 ophalen. Dit doen wij met behulp van een afzetwagen .Om veilig te kunnen manoeuvreren heeft onze ervaren chauffeur hiervoor een ruimte van drie parkeerplaatsen nodig. Er wordt een net over de container gespannen om te voorkomen dat het afval eruit kan vallen. Op deze manier zal onze chauffeur het afval veilig en snel wegbrengen naar de verwerkingsplaats. U hoeft niet aanwezig te zijn als wij uw bouwafval container van 30m3 ophalen.

Bouwafval container 30m3 huren bij Regiocontainer

Wacht niet langer met de juiste container huren! Wij helpen u graag bij het kiezen en bestellen van de ideale container voor uw afval. Onze adviseurs staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Een bouwafval container van 30m3 huren bij Regiocontainer regelt u eenvoudig online. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons voor advies. Wanneer u besluit een bouwafval container van 30m3 te huren bij Regiocontainer profiteert u van een vaste lage prijs en een snelle levering!

Hier een overzicht van alle andere soorten 30m3 containers in ons assortiment: 

30m3 bouwafval container huren

Afmetingen

€ 1399,95
Lengte650 cm
Breedte250 cm
Hoogte185 cm

30m3 container huren voor € 1399,95