Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Grofvuil container 30m3

Bent u bezig met een klus waarbij veel grofvuil vrijkomt? Bijvoorbeeld wanneer u de tegels uit de badkamer gaat verwijderen, oude bestrating en isolatiemateriaal gaat vervangen. Huur een grofvuil container van 30m3 bij Regiocontainer en wij zorgen dat uw afval netjes verwerkt wordt. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op voor passend advies. Naast de grofvuil container van 30m3 kunt u altijd de juiste container huren. Wij leveren onze containers in héél Nederland voor een vaste prijs en een snelle plaatsing, ook op zaterdag!

Toegestaan in grofvuil container 30m3 

Niet toegestaan in grofvuil container 30m3

 • Grofvuil - huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • isolatiemateriaal
 • papier
 • plastic
 • Hout
 • Maximaal 5% zand
 • Maximaal 15% gips - gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking - zeil - Vinyl - pvc
 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materiaal
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest
 

 

Grofvuil container 30m3 afmeting

30m3 grofvuil- huisraad container huren

Wij vertellen u graag hoeveel afval u kwijt kunt in de grofvuil container van 30m3. De afmeting van deze bak is 650 cm in de lengte, 250 cm in de breedte en heeft een hoogte van 185 cm. Wanneer u twijfelt of u uw hoeveelheid grofvuil kwijt kan in deze container, neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag met het vinden van het juiste formaat. En kunnen u precies vertellen of van een een grofvuil container van 30m3 de afmeting voldoende is voor uw klus.

Grofvuil container 30m3 plaatsen

Als u heeft gekozen voor een grofvuil container van 30m3, plaatsen wij deze op de afgesproken locatie. De container neemt een ruimte in van ongeveer twee parkeerplaatsen. Onze afzetwagen heeft ruimte om te manoeuvreren nodig om de grofvuil container van 30m3 te plaatsen. In totaal zijn voor het plaatsen en de grootte van de container drie parkeerplaatsen voldoende aan ruimte. Twijfelt u of er genoeg ruimte beschikbaar is op de locatie die u wilt? Wanneer u contact met ons opneemt kunnen wij via Google Maps of een foto samen bekijken wat er mogelijk is!

Grofvuil container 30m3 huurperiode

Bij Regiocontainer profiteert u van een vaste prijs bij het huren van een grofvuil container van 30m3. De huurperiode die bij de prijs is inbegrepen bedraagt zes weken. Wanneer u de container langer nodig heeft, bijvoorbeeld als uw klus groter is dan u dacht, kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Zo bedenken we samen een passende oplossing om van de grofvuil container van 30m3 de huurperiode te verlengen. Bekijk al onze levervoorwaarden eenvoudig op onze website of neem telefonisch contact met ons op!

Grofvuil container 30m3 ophalen

Wanneer u klaar bent met het vullen van uw container, komen wij na opdracht van u de grofvuil container van 30m3 ophalen. Onze afzetwagen heeft de ruimte van ongeveer een vrije parkeerplaats nodig om de container te collecteren. Als de container vrij staat van obstakels komt de chauffeur deze direct ophalen. Bovendien hoeft u niet aanwezig te zijn wanneer wij de grofvuil container van 30m3 ophalen. Zo kunt u heerlijk uitrusten na al uw werk. Regiocontainer zorgt er voor dat u zorgeloos uw klus af kan maken!

Grofvuil container 30m3 vergunning

In de meeste gevallen heeft u voor het plaatsen van een grofvuil container van 30m3 geen vergunning nodig. In een betaald parkeren gebied kan het voorkomen dat een vergunning wel nodig is. Deze vraagt u bij uw gemeente aan. Bij twijfel kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers zullen u in de meeste gevallen vertellen of u voor het plaatsen van een grofvuil container van 30m3 een vergunning nodig heeft.

Grofvuil container 30m3 huren bij Regiocontainer

Rondt uw klus snel af wanneer u een grofvuil container van 30m3 gaat huren bij Regiocontainer. Bij ons is het mogelijk om ook een afvalcontainer huren voor bijvoorbeeld dakleer en tuinafval. Onze adviseurs zijn experts op het gebied van afval en kunnen u precies vertellen wat voor container u nodig heeft. Wilt u een grofvuil container van 30m3 huren bij Regiocontainer? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op en u kunt vandaag nog de grofvuil container huren!

Hier een overzicht van alle andere soorten 30m3 containers in ons assortiment: 

30m3 grofvuil- huisraad container huren

Afmetingen

€ 1399,95
Lengte650 cm
Breedte250 cm
Hoogte185 cm

30m3 container huren voor € 1399,95