Hout container 30m3

Laat het onderhoud aan uw woning of tuin soepel verlopen door een hout container van 30m3 te huren. Bij Regiocontainer vindt u voor alle afvalstromen de juiste afvalbak. Verschillende houtsoorten kunnen eenvoudig in de container worden geplaatst, zodat u alle ruimte heeft om verder te werken aan uw klus. Een container huren van deze afmetingen betekent dan ook dat u veel afval kunt verwerken! In de tabel hieronder ziet u welke soorten hout wel en niet in de hout container van 30m3 mogen worden opgeslagen.

Toegestaan in hout container 30m3

Niet toegestaan in hout container 30m3

 • Hardboard en zachtboard
 • Spaanplaat
 • Mdf
 • Houten meubels (vrij van overige afvalstromen
 • Beschilderd hout
 • Kozijnen en Deuren (vrij van glas)
 • Hout met scharnieren en of spijkers
 • Verbrand hout
 • Verrot hout
 • Geïmpregneerd hout / tuinhout / bielzen
 • Hout met aanhechtingen van niet- houtproducten
 • Groenafval / Boomstobben
 • Overige vervuiling
 

 

Hout container 30m3 huren bij Regiocontainer

30m3 hout container huren

Heeft u snel een container nodig voor uw klus? Dan is een houtcontainer van 30m3 huren bij Regiocontainer zeer verstandig. Hierin kunt u onder andere spaanplaat, MDF en kozijnen in opslaan. De bak biedt u een handige plek om al uw afval op één plek te bewaren totdat de container wordt opgehaald. Een hout container van 30m3 huren bij Regiocontainer heeft bovendien het voordeel dat u deze de dag na uw bestelling al voor uw deur kan hebben staan. Heeft u de houtafval container eerder nodig? Dan is levering op de dag zelf ook mogelijk!

Hout container 30m3 plaatsen

Nadat u de bestelling heeft geplaatst, is het belangrijk dat we genoeg ruimte hebben om uw hout container van 30m3 te plaatsen. Hiervoor heeft onze portaal vrachtwagen ongeveer drie vrije parkeerplaatsen nodig. De afvalbak zelf neemt twee van deze plekken in beslag; de derde is nodig voor de wagen om goed te kunnen manoeuvreren. Heeft u deze ruimte niet beschikbaar? Neem dan gerust contact met ons op. Door middel van een foto of Google Maps bekijken we dan of een hout container van 30m3 plaatsen alsnog mogelijk is.

Hout container 30m3 ophalen

Zodra u de bak niet meer nodig heeft, komen wij op afspraak uw hout container van 30m3 ophalen bij u thuis. U hoeft hiervoor zelf niet aanwezig te zijn. Wel vragen we u te zorgen dat de chauffeur gemakkelijk bij de container kan. Om de hout container van 30m3 ophalen gemakkelijk te laten verlopen, vragen we u om naast de container een ruimte ter grootte van een parkeerplaats vrij te houden. Pas als u ons hiervoor de opdracht geeft, komen wij de bak ophalen. Ook als u eerder klaar bent met uw klus.

Hout container 30m3 afmeting

Regiocontainer zorgt er graag voor dat u veel afval kunt opslaan tijdens het klussen. Onze hout container van 30m3 heeft als afmeting het volgende; zes meter lang en tweeënhalve meter breed. De hoogte bedraagt 1.3 meter. Het is toegestaan om de container tussen de 15 en 20 cm boven de rand te beladen. Wilt u zeker zijn dat een hout container van 30m3 de juiste afmeting heeft voor uw klus? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers schatten het geschikte formaat nauwkeurig voor u in. Bij Regiocontainer kunt u net zo eenvoudig een groter of kleiner model afvalcontainer huren.

Hout container 30m3 vergunning

In verreweg de meeste gevallen is voor het gebruik van een hout container van 30m3 geen vergunning vereist. Slechts in uitzonderlijke gevallen kunt u deze nodig hebben. Bijvoorbeeld wanneer u de afvalbak in een betaald parkeren gebied wilt laten plaatsen. Denkt u voor een hout container van 30m3 een vergunning nodig te hebben of twijfelt u? Neem dan gerust telefonisch contact op met Regiocontainer. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder.

Hout container 30m3 huurperiode

Wij houden standaard voor een hout container van 30m3 een huurperiode aan van zes weken. Heeft u de afvalbak langer nodig of bent u juist sneller klaar met uw klus? Dan kunt u dit gerust bij ons aangeven. Samen spreken we in dat geval een gewijzigde huurperiode af. Wij halen uw container pas op wanneer u ons hiervoor de opdracht geeft. Neem voor vragen over de hout container van 30m3 huurperiode gerust contact met ons op. Zo houden we de afspraken die u met ons maakt duidelijk!

30m3 hout container huren

Afmetingen

€699,95
Lengte650 cm
Breedte250 cm
Hoogte185 cm

30m3 container huren voor € 699,95