Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Tuinafval container 30m3

Wilt u tijdens het renoveren van uw tuin eenvoudig van uw afval af? Dan is een tuinafval container van 30m3 de oplossing! Bij Regiocontainer kunt u voor iedere klus een container huren waarin u specifieke afvalstromen gemakkelijk kunt opslaan. Dit geeft u alle ruimte om rustig verder te werken. Er zijn echter beperkingen als het aankomt op de materialen die u wel en niet in de tuinafval container van 30m3 mag opslaan. Zie daarvoor de tabel hieronder.

Toegestaan in tuinafval container 30m3

Niet toegestaan in tuinafval container 30m3

  • Snoei- en tuinafval
  • Takken en struiken (zonder kluit)
  • Onkruid
  • Bladeren
  • Maximaal 20% gras (zonder grond)
  • Compost
  • Boomstammen en boomstobben
  • C-hout / bielzen
  • Overig vervuiling

 

 
 

 

Tuinafval container 30m3 huren

30m3 groen en tuinafval container huren

Voor het verwerken van takken, struiken en snoeiafval is een tuinafval container van 30m3 huren een verstandig idee. Hierin kunt u grote hoeveelheden afval opslaan. Bovendien kunt u al heel snel over deze afvalbak beschikken. Bestelt u de container vandaag, dan staat deze morgen al voor uw deur. U kunt echter ook een tuinafval container huren en deze op de dag van bestelling geleverd krijgen. Dit maakt een tuinafval container van 30m3 huren bij Regiocontainer wel heel aantrekkelijk!

Tuinafval container 30m3 vergunning

In de meeste gevallen heeft u voor een tuinafval container van 30m3 geen vergunning nodig. Dit is geheel afhankelijk van waar u wilt dat we de afvalbak plaatsen. Komt deze in een betaald parkeren gebied te staan? In een dergelijke uitzondering kan voor een tuinafval container van 30m3 een vergunning noodzakelijk zijn. Neem bij twijfel hierover gerust contact op met onze ervaren klantenservice. Onze medewerkers kunnen u over deze regels een heldere uitleg geven.

Tuinafval container 30m3 plaatsen

Zodra we alles met u hebben doorgesproken komen we uw tuinafval container van 30m3 plaatsen. Dit doen we met een portaal vrachtwagen, die ongeveer zo groot is als de wagen die uw huisvuil ophaalt. Het is belangrijk dat u voor plaatsing van de bak een ruimte van ongeveer drie parkeerplaatsen vrij houdt. De eerste twee vormen het oppervlak van de container zelf. De rest van de ruimte is nodig voor het manoeuvreren van de wagen. Zo wordt uw tuinafval container van 30m3 plaatsen een eenvoudige klus!

Tuinafval container 30m3 afmeting

Hoeveel ruimte heeft u nodig voor de opslag van uw afval? In een tuinafval container met een 30m3 afmeting kunt u veel kwijt. De bak is zesenhalve meter lang en tweeënhalve meter breed. U mag de container, die zelf een hoogte bezit van 1.85 meter, tot zo’n 15 á 20 cm boven de rand beladen,. Is een tuinafval container met 30m3 afmeting te groot of te klein voor uw klus? Bekijk dan de rest van ons aanbod voor een afvalbak van het gewenste formaat.

Tuinafval container 30m3 ophalen

Zodra u ons hiervoor de opdracht geeft, komen we uw tuinafval container van 30m3 ophalen. In de meeste gevallen gebeurt dit aan het einde van de afgesproken huurperiode. Maar het kan voorkomen dat uw klus sneller is afgerond dan van tevoren ingeschat. Het ophalen is bij de huurprijs inbegrepen! Voor het ophaalmoment hoeft u zelf niet aanwezig te zijn. We vragen u alleen wel om ervoor te zorgen dat onze chauffeur genoeg ruimte heeft rond uw tuinafval container van 30m3. Het ophalen verloopt op deze manier zonder problemen.

Tuinafval container 30m3 huurperiode

Standaard berekenen we voor de tuinafval container van 30m3 een huurperiode van zes weken. Hier kan desgewenst van afgeweken worden. Geef dit gerust aan wanneer u de afvalbak reserveert of als u merkt dat uw schema zich wijzigt. Zo kunt u een afvalcontainer huren zo lang als u deze nodig heeft. Voor verdere vragen over de tuinafval container van 30m3 huurperiode kunt u zich wenden tot onze klantenservice. Wij komen de bak pas definitief bij u ophalen zodra u hiervoor de opdracht geeft.

Hier een overzicht van alle andere soorten 30m3 containers in ons assortiment: 

30m3 groen en tuinafvalcontainer huren

Afmetingen

€ 649,95
Lengte650 cm
Breedte250 cm
Hoogte185 cm

30m3 container huren voor € 649,95