Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Bouwafval container 3m3

Tijdens het verbouwen komt er veel bouwafval vrij zoals hout, puin en isolatiemateriaal. Daarvoor kunt u bij Regiocontainer een bouwafval container van 3m3 huren. Er zijn verschillende soorten afval toegestaan in de container, zoals u kunt zien in het onderstaande overzicht:

Toegestaan in bouwafval container 3m3

Niet toegestaan in bouwafval container 3m3

 • Grofvuil huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • isolatiemateriaal
 • papier plastic
 • Hout
 • Maximaal 5% zand
 • Maximaal 15% gips gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking zeil Vinyl pvc
 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materiaal
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest
 

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.

Zo kunt u het meeste afval met één container afvoeren en dat is wel zo handig! Voor de bouwafval container van 3m3 recyclen en scheiden wij het afval voor u. Voor container huren bent u bij Regiocontainer aan het juiste adres!

Bouwafval container 3m3 huren bij Regiocontainer

3m3 bouwafval container huren

Profiteer van de uitgebreide service als u een bouwafval container van 3m3 gaat huren bij Regiocontainer. Wij brengen de container bij uw woning of bedrijf, legen deze voor u en komen de container na de klus weer ophalen. Dit is allemaal inbegrepen bij de prijs en dat is nog niet alles. Ook de btw en zes weken huur zijn al verwerkt in de totale kosten. Zo komt u als u een bouwafval container van 3m3 gaat huren bij Regiocontainer niet voor verrassingen te staan!

Bouwafval container 3m3 plaatsen

Voordat we de bouwafval container van 3m3 komen plaatsen is het van belang dat u kijkt of deze qua afmeting past bij uw bedrijf of woning. Voor het plaatsen gebruiken we een zogenaamde portaal vrachtwagen. Deze doet qua formaat denken aan een vuilniswagen. De chauffeur heeft ongeveer twee parkeerplaatsen ruimte nodig om de bouwafval container van 3m3 te plaatsen. Wij kunnen eventueel met behulp van een foto of Google Maps bekijken of de container gaat passen bij uw bedrijf of woning.

Bouwafval container 3m3 ophalen

Als u klaar bent met uw klus komen wij de bouwafval container van 3m3 weer ophalen. Daarbij hoeft u niet aanwezig te zijn, als de container maar vrijstaat. De chauffeur zal de container afdekken en direct meenemen. Zowel het plaatsen als het bouwafval container van 3m3 ophalen is bij Regiocontainer mogelijk in heel Nederland. Wij doen dit graag voor u van maandag t/m zaterdag. Een bouwafval container huren doet u daarom bij Regiocontainer!

Bouwafval container 3m3 afmeting

Door het kleine formaat past een bouwafval container van 3m3 qua afmeting op een parkeerplaats en dat is wel zo handig. De container is 190 cm lang, 160 cm breed en 110 cm hoog. Elke container van Regiocontainer mag tot ongeveer 15 à 20 cm boven de rand gevuld worden. Vraagt u zich af of de bouwafval container van 3m3 qua afmeting geschikt is bij uw klus? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgebouwd met het inschatten van de hoeveelheid afval die vrijkomt bij een bepaalde klus.

Bouwafval container 3m3 huurperiode

Voor het huren van een bouwafval container van 3m3 is de huurperiode standaard zes weken. Dit is inbegrepen bij de totaalprijs. Uiteraard is het mogelijk om de container eerder te laten ophalen of langer te huren. Voordat de huurperiode begint, bespreken wij met u hoe vaak u wilt dat de container geleegd wordt. Zo wordt u tijdens de bouwafval container van 3m3 huurperiode compleet ontzorgd. Een afvalcontainer huren doet u om die reden bij Regiocontainer!

Bouwafval container 3m3 vergunning

In de meeste gevallen heeft u voor het gebruik van een bouwafval container van 3m3 geen vergunning nodig. Dit is anders als u in een betaald parkeergebied zit. Neem voor de zekerheid contact op met uw gemeente, of bel één van onze medewerkers. Zij kunnen u vaak met 99% zekerheid vertellen of u een bouwafval container van 3m3 vergunning nodig heeft. Zo weet u bij Regiocontainer altijd waar u aan toe bent!

Hier een overzicht van alle andere soorten 3m3 containers in ons assortiment: 

3m3 bouwafval container huren

Afmetingen

€ 245,00
Lengte190 cm
Breedte160 cm
Hoogte110 cm

3m3 container huren voor € 245,00