Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Dakleer container 3m3

De verbouwklus van uw dak wordt nog gemakkelijker als u een dakleer container van 3m3 huurt bij Regiocontainer! U plaatst de teerhoudende dakleer onderdelen en het dakgrind eenvoudig in onze container, zodat u alle ruimte heeft om te werken. Let wel op dat niet alle soorten afval in deze container mogen worden opgeslagen. Zie daarvoor volgend overzicht:

Toegestaan in dakleer container 3m3

Niet toegestaan in dakleer container 3m3

  • Dakleer (teerhoudend of bitumineus)
  • Dakgrind
  • Aanklevend materiaal (isolatie)
  • Maximaal 10% zand
  • Maximaal 50% hout en overig sloopafval
  • Asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal
  • Gevaarlijk afval / klein chemisch afval
  • Autobanden
  • Grond
  • Overige vervuiling
 

U komt eenvoudig van uw dakleer, dakshingles en bitumen af als u een dakleer container van 3m3 bij ons huurt.

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.

 

Dakleer container 3m3 huren bij Regiocontainer

3m3 dakleer container huren

Als tijdsbesparing en lage prijzen hoog bij u in het vaandel staan, is een dakleer container van 3m3 huren bij Regiocontainer altijd een verstandige keuze. Als u vandaag een container bestelt, staat deze morgen al voor uw deur. Heeft u de bak sneller nodig? Dan kunnen wij deze zelfs vandaag nog bij u afleveren! Bovendien betekent een dakleer container van 3m3 huren bij Regiocontainer dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de afvoer en verwerking van uw afval. Dit doen wij voor u, zonder bijkomende kosten te rekenen!

Dakleer container 3m3 plaatsen

Met een zogeheten portaal vrachtwagen komt onze chauffeur uw dakleer container van 3m3 bij u plaatsen. In totaal heeft dit voertuig ongeveer dezelfde afmetingen als een gewone vuilniswagen. De truck heeft de ruimte van twee vrije parkeerplaatsen nodig om uw container probleemloos neer te zetten. De afvalbak zelf neemt ongeveer een halve parkeerplek in beslag. Als u twijfelt over de beschikbare ruimte, kunt u gerust contact met ons opnemen. Met behulp van een foto of Google Street View kunnen we zien of uw dakleer container van 3m3 plaatsen alsnog mogelijk is.

Dakleer container 3m3 ophalen

Zodra u met uw klus klaar bent of uw container gevuld is, komen wij uw dakleer container van 3m3 ophalen. Als u nog niet klaar bent en verder wilt gaan met het opslaan van afval, komen wij de afvalbak leeg weer terugbrengen. Voor het ophalen is, net als het brengen, een oppervlakte van zo’n twee parkeerplaatsen nodig. Zorg er daarom voor dat de plek waar de bak staat of komt te staan vrij is als wij uw dakleer container van 3m3 komen ophalen of brengen. Het afval brengen wij zelf naar een stortplaats en ook het sorteren nemen wij voor onze rekening. Daarom is een container huren bij Regiocontainer ook zo aantrekkelijk!

Dakleer container 3m3 afmeting

Wilt u weten hoeveel afval u kwijt kunt in een dakleer container met een 3m3 afmeting? Deze afvalbak is 190 cm lang, 160 cm breed en 110 cm hoog. Het is toegestaan om de container tot zo’n 15 á 20 cm boven de rand te beladen. Weet u niet zeker of u aan een tijdelijke afval opslagplaats met deze afmetingen genoeg heeft? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice. Zij kunnen u perfect vertellen of een dakleer container met 3m3 afmeting wel of niet geschikt is voor uw klus. Grotere formaten zijn volop aanwezig in ons ruime assortiment.

Dakleer container 3m3 huurperiode

Standaard rekenen wij voor een dakleer container van 3m3 een huurperiode van maximaal zes weken. Mocht u eerder klaar zijn met uw klus, dan komen wij de container zo snel mogelijk voor u ophalen. Als u van tevoren al weet dat u de container korter dan zes weken nodig heeft, kunt u dit bij aanvang van de huur aangeven. Heeft u de afvalbak langer nodig dan zes weken? Dat is altijd bespreekbaar bij Regiocontainer. De totale lengte van de dakleer container van 3m3 huurperiode is van uw wensen afhankelijk.

Dakleer container 3m3 vergunning

Het komt niet vaak voor dat u voor het plaatsen van een dakleer container van 3m3 een vergunning nodig heeft. In negen van de tien gevallen kan een container probleemloos worden bezorgd. In een zone voor betaald parkeren ligt de situatie echter anders. Twijfelt u of speciale toestemming vereist is? Neem dan gerust telefonisch contact op met nummer 088-1001000. Onze medewerkers hebben verstand van zaken. Zij kunnen u in 99 van de 100 gevallen direct vertellen of u voor het plaatsen van een dakleer container van 3m3 een vergunning nodig heeft!

Hier een overzicht van alle andere soorten 3m3 containers in ons assortiment: 

3m3 dakleer container huren

Afmetingen

€ 489,95
Lengte190 cm
Breedte160 cm
Hoogte110 cm

3m3 container huren voor € 489,95