Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Grond container 3m3

Wilt u grote hoeveelheden zand en grond netjes afvoeren? Daarbij kunt u een grond container van 3m3 goed gebruiken! Hierin kunt u het volgende afval kwijt:

Toegestaan in een grond containerNiet toegestaan in een grond container
 • Visueel schone grond
 • Graszoden
 • Zand
 • Tuinaarde
 • Puin / steen
 • Vervuilde grond (bijv. door olie of andere vloeistoffen)
 • Boomstronken of wortels
 • Overige vervuiling

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.

Deze container is bijvoorbeeld zeer handig als u de tuin gaat uitgraven of het grasveld uitsteken. Profiteer van de aantrekkelijke all-in prijzen bij Regiocontainer! U betaalt een vast tarief voor de grond container van 3m3. Dit is inclusief:

 • Btw
 • Zes weken huur
 • Plaatsen en ophalen
 • Legen en verwerken van afval
 

Grond container 3m3 huren bij Regiocontainer

3m3 zand en grond container huren

Waar u ook woont in Nederland, u kunt altijd een grond container van 3m3 huren bij Regiocontainer. Wij leveren de containers in elke uithoek maar ook in het centrum van (grote) steden. Bij ons geldt: vandaag bestellen, betekent morgen de container voor uw deur. Het is zelfs mogelijk om de container vandaag nog geleverd te krijgen. Neem daarvoor contact op met één van onze medewerkers. Een grond container van 3m3 huren bij Regiocontainer is om deze redenen een uitstekend idee!

Grond container 3m3 plaatsen

Van maandag t/m zaterdag komen we graag de grond container van 3m3 voor u plaatsen. Dit doen we met een zogeheten portaal vrachtwagen. Deze is ongeveer even groot als een vuilniswagen. Voor het plaatsen hebben we minimaal twee parkeerplaatsen aan ruimte nodig. Wij kunnen aan de hand van een foto of Google Maps bepalen of een container gaat passen bij uw bedrijf of woning. Zo weet u zeker dat er genoeg ruimte is om de grond container van 3m3 te plaatsen.

Grond container 3m3 ophalen

Is uw klus geklaard? Dan komen wij de grond container van 3m3 weer ophalen. Als u ervoor zorgt dat de container los staat, hoeft u zelf niet aanwezig te zijn bij het ophalen. De chauffeur zal de container bedekken en direct meenemen. Heeft u in de toekomst voor één of meerdere klussen weer een container nodig? Bij Regiocontainer staan we altijd voor u klaar! U kunt een container huren voor verschillende soorten afval. Net zoals de grond container van 3m3 die we ophalen bent u bij elke afvalsoort verzekerd van deze service.

Grond container 3m3 afmeting

Bent u op zoek naar een container met een handig formaat? Dan is de grond container van 3m3 qua afmeting bijzonder geschikt! Deze past namelijk met een lengte van 190 cm, breedte van 160 cm en een hoogte van 110 cm met gemak op een parkeerplaats. U kunt de container vullen tot 15 à 20 cm boven de rand. Wilt u weten of de grond container van 3m3 qua afmeting past bij uw klus? Neem gerust contact op met Regiocontainer. Met onze jarenlange ervaring weten wij hoeveel afval er komt kijken bij specifieke werkzaamheden.

Grond container 3m3 huurperiode

Voor het gemak heeft de grond container van 3m3 een huurperiode van standaard zes weken, inbegrepen bij de prijs. Heeft u de container niet zo lang nodig of wilt u deze langer huren? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. We overleggen graag met u over de juiste oplossing. Zo bent u uiterst flexibel in het grondcontainer huren! Met de all-in prijzen van Regiocontainer komt u niet voor verrassingen te staan bij de grond container 3m3 huurperiode.

Grond container 3m3 vergunning

Soms heeft u voor het plaatsen van een grond container van 3m3 een vergunning nodig. Bijvoorbeeld als u in een betaald parkeergebied zit. Neem voor meer informatie contact op met uw gemeente of bel één van onze medewerkers. Zij kunnen u in de meeste gevallen vertellen of er een vergunning nodig is in uw situatie. Zo bent u met al uw vragen over een grond container van 3m3 vergunning en andere regels welkom bij Regiocontainer!

Hier een overzicht van alle andere soorten 3m3 containers in ons assortiment: 

3m3 zand en grond container huren

Afmetingen

€ 215,00
Lengte190 cm
Breedte160 cm
Hoogte110 cm

3m3 container huren voor € 215,00