Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Hout container 3m3

Voor de afvoer van onder andere houten kozijnen, deuren en meubels kunt u een hout container van 3m3 huren. Zeker als u grotere hoeveelheden hout wilt verwijderen is een container handig. Hieronder staat een overzicht met de soorten afval die zijn toegestaan in een houtafvalcontainer:

Toegestaan in hout container 3m3

Niet toegestaan in hout container 3m3

 • Hardboard en zachtboard
 • Spaanplaat
 • Mdf
 • Houten meubels (vrij van overige afvalstromen
 • Beschilderd hout
 • Kozijnen en Deuren (vrij van glas)
 • Hout met scharnieren en of spijkers
 • Verbrand hout
 • Verrot hout
 • Geïmpregneerd hout / tuinhout / bielzen
 • Hout met aanhechtingen van niet- houtproducten
 • Groenafval / Boomstobben
 • Overige vervuiling
 

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.

Het enige dat u hoeft te doen is de container vullen, wij zorgen voor de lediging, verwerking en recycling van het afval. Zo wordt u tijdens uw werkzaamheden compleet ontzorgd met een hout container van 3m3.

 

Hout container 3m3 huren bij Regiocontainer

3m3 hout container huren

U profiteer van een uitgebreide service als u een hout container van 3m3 gaat huren bij Regiocontainer. Niet alleen komen wij de container voor u brengen, legen en weer ophalen, we hebben ook nog eens aantrekkelijke all-in prijzen! Zo is de btw en zes weken huur al inbegrepen bij de totale kosten voor de container. Een hout container van 3m3 huren bij Regiocontainer is daarom een uitstekend idee. Bestel vandaag en de container staat morgen voor uw deur!

Hout container 3m3 plaatsen

Er is een ruimte ter grootte van twee parkeerplaatsen nodig om de hout container van 3m3 te plaatsen bij uw bedrijf of woning. Dit doen we met een zogenaamde portaal vrachtwagen, deze heeft ongeveer dezelfde afmetingen als een vuilniswagen. Weet u niet zeker of u genoeg ruimte heeft bij uw woning of bedrijf om de hout container van 3m3 te laten plaatsen? Met een foto van de locatie of via Google Maps kunnen we voor u bepalen wat de mogelijkheden zijn.

Hout container 3m3 ophalen

Bent u klaar met uw klus? Dan komen we de hout container van 3m3 weer ophalen. Het is geen vereiste dat u hierbij aanwezig bent. Als de container los staat, kan de chauffeur deze direct meenemen. Wilt u in de toekomst meer hout of bijvoorbeeld bouwafval en grond afvoeren? Ook daarvoor kunt u een afvalcontainer huren bij Regiocontainer! Aan het einde van elke klus komen we de bouwafval-, grond- of hout container van 3m3 weer ophalen.

Hout container 3m3 afmeting

Voor de kleinere klussen is een hout container van 3m3 qua afmeting zeer geschikt. Deze container is 190 cm lang, 160 cm breed en 110 cm hoog en past daarmee mooi op een parkeerplaats. De container is vol als het afval zich heeft opgestapeld tot 15 à 20 cm boven de rand. Vindt u het lastig te bepalen welk formaat container u nodig heeft voor een klus? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring weten we welke afvalstromen er komen kijken bij specifieke werkzaamheden. Zo weet u zeker of u goed zit met de hout container van 3m3 qua afmeting.

Hout container 3m3 huurperiode

Bij Regiocontainer bestelt u de hout container van 3m3 met een huurperiode van zes weken inbegrepen bij de all-in prijs. Bent u minder lang of juist langer bezig met een klus? Neem gerust contact op met onze klantenservice. In overleg zijn er vele mogelijkheden wat betreft de huurperiode. Zo heeft u de ruimte om flexibel te zijn met uw werkzaamheden en hoeft u zich nergens zorgen over te maken tijdens de hout container van 3m3 huurperiode.

Hout container 3m3 vergunning

10% van onze klanten heeft voor de hout container van 3m3 een vergunning nodig. Dit ligt er bijvoorbeeld aan of u in een betaald parkeergebied zit. Bel uw gemeente of de medewerkers van Regiocontainer voor duidelijke informatie. Zij kunnen met 99% zekerheid zeggen of u voor de hout container van 3m3 een vergunning nodig heeft. En ze zijn op de hoogte van andere regels en voorschriften omtrent containers.

3m3 hout container huren

Afmetingen

€ 155,95
Lengte190 cm
Breedte160 cm
Hoogte110 cm

3m3 container huren voor € 155,95