Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Puincontainer 3m3

Bent u bezig met een klus waarbij puin afgevoerd moet worden? Bestel dan een puincontainer van 3m3 bij Regiocontainer! Deze is geschikt voor bijvoorbeeld de verwijdering van tegels en sanitair uit uw badkamer of de afvoer van oude bestrating uit uw tuin. In het onderstaande overzicht ziet u welke materialen zijn toegestaan in de puincontainer:

Toegestaan in puincontainer 3m3

Niet toegestaan in puincontainer 3m3

  • Keramische producten (o.a. wasbakken & toilletpotten)
  • Harde steensoorten (o.a. klinkers, betonpuin, dakpannen)
  • Tegels (o.a. grindtegels, stoeptegels)
  • Wand- en vloertegels
  • Maximaal 5% zand
  • Gips- en gasbeton (zacht gesteente)
  • Asbesthoudende of asbestgelijkende materialen
  • Asfalt
  • Grove stukken puin vloeibaar beton
  • Overige vervuiling
 

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.

Bestel eenvoudig een puincontainer van 3m3 en start met het afvoeren van al uw puin. Voor container huren bent u bij Regiocontainer aan het juiste adres! 

Puincontainer 3m3 huren bij Regiocontainer

3m3 puin container huren

Profiteer van onze uitgebreide service en kies ervoor een puincontainer van 3m3 te huren bij Regiocontainer. Zo plaatsen wij de container niet alleen voor u, deze wordt ook door ons geleegd en weer opgehaald. De prijs van de puincontainer huren is inclusief btw en zes weken huur. Hieronder vindt u meer specifieke informatie over onze service. Heeft u nog vragen over een puincontainer van 3m3 huren bij Regiocontainer? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!

Puincontainer 3m3 plaatsen

Wilt u voor uw klus een puincontainer van 3m3 laten plaatsen? Hiervoor gebruiken wij een zogenaamde portaal vrachtwagen. Deze wagen lijkt qua grootte op een standaard vuilniswagen. Voor het plaatsen van een 3m3 puin container hebben onze chauffeurs minimaal twee vrije parkeerplaatsen nodig.

De 3m3 puincontainer beslaat zelf ongeveer een halve parkeerplaats. De overige ruimte is nodig voor de vrachtwagen zodat deze de container op de perfecte locatie kan plaatsen. Heeft u minder vrije ruimte beschikbaar? Neem gerust contact met ons op. Door het bekijken van een foto of het meekijken via Google Maps kunnen wij u vertellen waar we de puincontainer van 3m3 plaatsen.

Puincontainer 3m3 ophalen

Net als bij het plaatsen heeft onze chauffeur ook minimaal twee parkeerplaatsen nodig om de puincontainer van 3m3 te komen ophalen. Daarbij hoeft u niet aanwezig te zijn. Als de afvalcontainer vrij staat van overige objecten zal de chauffeur de container afdekken en direct meenemen. Zo wordt u compleet ontzorgd bij het klussen. En heeft u later weer een container nodig bij een verbouwing of verhuizing? Dan komen wij deze graag voor u brengen, legen en de puincontainer van 3m3 weer ophalen.

Puincontainer 3m3 afmeting

Bent u op zoek naar een container die op een parkeerplaats kan staan? Dan is de puincontainer van 3m3 qua afmeting bijzonder geschikt. De container heeft een lengte van 190 cm, een breedte van 160 cm en een hoogte van 110 cm. Al onze containers mogen tot ongeveer 15 à 20 cm boven de rand van de container beladen worden. Heeft u twijfels over de puincontainer van 3m3 afmeting en of deze geschikt is voor uw klus? Neem dan gerust contact met ons op. Onze afval-experts hebben door de jaren heen de nodige ervaring met het inschatten van de hoeveelheid afval.

Puincontainer 3m3 huurperiode

Als u kiest voor één van onze containers, zoals de puincontainer van 3m3, is de huurperiode standaard zes weken. Uiteraard is het mogelijk de container eerder op te laten halen of langer te huren. Wij halen uw containers pas op nadat u ons hiervoor de opdracht heeft gegeven. Op deze manier bent u uiterst flexibel bij het afvalcontainer huren. Bij de puincontainer van 3m3 is de huurperiode van zes weken inbegrepen bij de prijs!

Puincontainer 3m3 vergunning

U vraagt zich misschien af: heb ik voor de puincontainer van 3m3 een vergunning nodig? 90% van onze klanten heeft geen vergunning nodig voor het plaatsen van een container. Vaak heeft u wél een vergunning nodig wanneer u in een betaald parkeergebied zit. Wilt u het graag zeker weten? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij kunnen u in de meeste gevallen exact vertellen of u voor uw puincontainer van 3m3 een vergunning nodig heeft.

Hier een overzicht van alle andere soorten 3m3 containers in ons assortiment: 

3m3 puin container huren

Afmetingen

€ 155,00
Lengte190 cm
Breedte160 cm
Hoogte110 cm

3m3 container huren voor € 155,00