Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Tuinafval container 3m3

Wilt u graag grotere hoeveelheden snoei- en tuinafval veilig afvoeren? Dat doet u met een tuinafval container van 3m3. Deze is bijvoorbeeld geschikt voor struiken, takken en gras. Wat specifiek is toegestaan in de container vindt u in het onderstaande overzicht:

Toegestaan in tuinafval container 3m3

Niet toegestaan in tuinafval container 3m3

  • Snoei- en tuinafval
  • Takken en struiken (zonder kluit)
  • Onkruid
  • Bladeren
  • Maximaal 20% gras (zonder grond)
  • Compost
  • Boomstammen en boomstobben
  • C-hout / bielzen
  • Overig vervuiling

 

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.

Regiocontainer zorgt ervoor dat het tuinafval uit de container wordt geleegd en wij verwerken en recyclen dit voor u. Bestel bij ons eenvoudig online een tuinafval container van 3m3! Voor container huren bent u bij Regiocontainer aan het juiste adres!

 

 

 

Tuinafval container 3m3 huren bij Regiocontainer

3m3 groen en tuinafval container huren

Er zijn vele voordelen als u een tuinafval container van 3m3 wilt huren bij Regiocontainer. Zo maken wij gebruik van een totaalprijs voor onze containers waar werkelijk alles bij in is begrepen. Bijvoorbeeld het plaatsen, legen en ophalen van de container. Maar ook de btw én zes weken huur! We leveren onze containers door heel Nederland en doen dit van maandag t/m zaterdag. Een tuinafval container van 3m3 huren is bij Regiocontainer daardoor wel erg aantrekkelijk!

Tuinafval container 3m3 plaatsen

We vertellen u graag meer over hoe we de tuinafval container van 3m3 bij u plaatsen. Hiervoor gebruiken we een zogeheten portaal vrachtwagen, deze is ongeveer even groot als een vuilniswagen. Voor het plaatsen van de container heeft de chauffeur qua ruimte minimaal twee parkeerplaatsen nodig. Twijfelt u of u hier genoeg ruimte voor heeft? Aan de hand van een foto of Google Maps kunnen wij voor u bekijken of de de tuinafval container van 3m3 kunnen plaatsen.

Tuinafval container 3m3 ophalen

Zodra we al uw struiken en takken voor u hebben verwerkt, komen we de tuinafval container van 3m3 weer ophalen. Als de container los staat hoeft u hierbij zelf niet aanwezig te zijn. Dan kan de chauffeur de container zo meenemen. Bij Regiocontainer hebben we een ruim aanbod containers van verschillende formaten en voor diverse soorten afval. Zo kunt u voor elke klus de afvalcontainer huren die u nodig heeft! Bij elke afvalsoort bent u verzekerd van onze service, zoals we ook de tuinafval container van 3m3 komen ophalen.

Tuinafval container 3m3 afmeting

Met een lengte van 190 cm, breedte van 160 cm en een hoogte van 110 cm is de tuinafval container van 3m3 qua afmeting erg handig. Dit formaat past namelijk met gemak op een parkeerplaats. De container is vol als het afval 15 à 20 cm boven de rand uitsteekt. Weet u niet zeker of de tuinafval container van 3m3 qua afmeting geschikt is voor uw klus? Neem gerust contact op met Regiocontainer. Onze afval-experts kunnen de hoeveelheden afval die komen kijken bij een klus zeer goed inschatten!

Tuinafval container 3m3 huurperiode

Bij Regiocontainer hebben we voor de tuinafval container van 3m3 een huurperiode van standaard zes weken. Het kan echter voorkomen dat u de container langer of juist minder lang nodig heeft. Dat is geen probleem! Neem contact op met één van onze medewerkers en we overleggen graag met u over een passende oplossing. Zo kunnen we voor de tuinafval container van 3m3 qua huurperiode flexibel zijn en dat is wel zo handig bij het klussen!

Tuinafval container 3m3 vergunning

De medewerkers van Regiocontainer weten in 99 van de 100 gevallen of u voor de tuinafval container van 3m3 een vergunning nodig heeft. Meestal is het tegenovergestelde waar, tenzij u woont of werkzaam bent in een betaald parkeergebied. Neem voor de zekerheid contact op met uw gemeente of bel Regiocontainer. We staan graag voor u klaar met meer informatie over de tuinafval container van 3m3, vergunningen en andere regels.

Hier een overzicht van alle andere soorten 3m3 containers in ons assortiment: 

3m3 groen en tuinafvalcontainer huren

Afmetingen

€ 165,00
Lengte190 cm
Breedte160 cm
Hoogte110 cm

3m3 container huren voor € 165,00