Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Bouwafval container 40m3

Van grofvuil en huisraad tot bouw- en sloopafval, u kunt het allemaal kwijt in de bouwafval container van 40m3. Het grote formaat is zeer handig bij een uitgebreide verbouwklus. Materialen zoals hout, gasbeton en stenen mogen zo in de container. Wij zorgen ervoor dat het afval op de juiste manier wordt gescheiden en indien mogelijk gerecycled. In het overzicht hieronder ziet u wat u wel en niet kwijt kunt in de bouwafval container van 40m3.

Toegestaan in bouwafval container 40m3 

Niet toegestaan in bouwafval container 40m3

 • Grofvuil huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • isolatiemateriaal
 • papier plastic
 • Hout
 • Maximaal 5% zand
 • Maximaal 15% gips gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking zeil Vinyl pvc
 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materiaal
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest
 

 

Bouwafval container 40m3 huren

40m3 bouwafval container huren

Bij Regiocontainer kunt u eenvoudig online een bouwafval container van 40m3 huren. Na bestelling staat de container de volgende dag voor uw deur. Een container huren op de dag zelf is tevens mogelijk. De service van Regiocontainer gaat verder! Zo komen we de container niet alleen voor u plaatsen, legen en ophalen, u krijgt ook zes weken huur en BTW bij de prijs inbegrepen. Een bouwafval container van 40m3 huren doet u daarom bij Regiocontainer.

Bouwafval container 40m3 huurperiode

Vaak duurt een (ver)bouwproject langer dan verwacht. Daarom is voor de bouwafval container van 40m3 de huurperiode standaard zes weken. Wilt u de container toch korter of juist langer huren? Ook dat is mogelijk! Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Tijdens de bouwafval container van 40m3 huurperiode komen wij de container op afgesproken tijden voor u legen. Zo wordt u compleet ontzorgd en kunt u zich volledig richten op uw klus.

Bouwafval container 40m3 plaatsen

Als alles in kannen en kruiken is komen wij de bouwafval container van 40m3 plaatsen bij uw bedrijf of woning. Let op: het is een grote container die qua ruimte zeker wel 2 à 3 parkeerplaatsen in beslag neemt. Ook de zogeheten afzet vrachtwagen waarmee we de bouwafval container van 40m3 komen plaatsen moet goed kunnen manoeuvreren. Daar heeft de chauffeur ongeveer één extra parkeervak voor nodig. We leveren onze containers van maandag tot en met zaterdag!

Bouwafval container 40m3 afmeting

U kunt veel afval kwijt in de bouwafval container van 40m3 die qua afmeting erg groot is. De container heeft een formaat van 7,5 x 2,5 x 2,2 meter (L x B x H) en is voorzien van handige deuren. Zo kunt u het afval eenvoudig zelf deponeren. De container mag tot 15 à 20 cm boven de rand gevuld worden. Weet u niet zeker of de bouwafval container van 40m3 qua afmeting bij uw klus past? Bel één van onze afval adviseurs, zij hebben ervaring met verschillende werkzaamheden.

Bouwafval container 40m3 vergunning

Het verschilt per stad en locatie of u voor de bouwafval container van 40m3 een vergunning nodig heeft. Zo is er in het centrum van een stad vaak sprake van betaald parkeren. Als u hier een container wilt laten plaatsen, is een vergunning waarschijnlijk een vereiste. In een buitenbuurt van de stad of in een dorp is voor de bouwafval container van 40m3 vaak geen vergunning nodig. Neem voor meer informatie over de voorschriften contact op met uw gemeente.

Bouwafval container 40m3 ophalen

Nadat het sloop- en verbouwwerk is afgerond komen wij de bouwafval container van 40m3 ophalen. Als u op een later moment weer gaat klussen, kunt u bij ons eenvoudig dezelfde of een andere afvalcontainer huren. U heeft de keuze uit diverse afvalsoorten, zoals hout, grofvuil en grond. Voor elke variant geldt, ook bij een bouwafval container huren, dat wij deze overal kunnen leveren. Aan het einde van de huurperiode komen wij de hout-, grofvuil-, grond- of bouwafval container van 40m3 weer ophalen.

Hier een overzicht van alle andere soorten 40m3 containers in ons assortiment: 

40m3 bouwafval container huren

Afmetingen

€ 1599,95
Lengte750 cm
Breedte250 cm
Hoogte220 cm

40m3 container huren voor € 1599,95