Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Grofvuil container 40m3

Voor de grotere klussen is een grofvuil container van 40m3 zeer geschikt. Hier kan een lading aan stenen, beton en hout in. Voor bijvoorbeeld het verbouwen van uw sanitair, slopen van uw muur of het verwijderen van bestrating is deze container handig. In het overzicht hieronder ziet u welke afvalsoorten in de grofvuil container van 40m3 horen en welke niet. Wilt u de container huren? Neem gelijk contact op en de container staat morgen voor uw deur!

Toegestaan in grofvuil container 40m3 

Niet toegestaan in grofvuil container 40m3

 • Grofvuil - huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • isolatiemateriaal
 • papier
 • plastic
 • Hout
 • Maximaal 5% zand
 • Maximaal 15% gips - gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking - zeil - Vinyl - pvc
 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materiaal
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest
 

 

Grofvuil container 40m3 huren bij Regiocontainer

40m3 grofvuil- huisraad container huren

Voor een veilige en efficiënte afvoer van uw afval kunt u een grofvuil container van 40m3 huren bij Regiocontainer. Wij bieden u een aantrekkelijke all-in prijs. Hierbij is niet alleen BTW inbegrepen, maar ook zes weken huur. En dat is nog niet alles! Als u een grofvuil container van 40m3 gaat huren bij Regiocontainer komen wij deze voor u plaatsen en ophalen. Tevens is de verwerking van het afval onderdeel van onze service en inbegrepen bij de totaalprijs.

Grofvuil container 40m3 vergunning

Bent u benieuwd of u voor de grofvuil container van 40m3 een vergunning nodig heeft? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij weten nagenoeg altijd wat de voorschriften zijn in uw omgeving. Stel dat u de container wilt laten plaatsen in een betaald parkeergebied. Hier heeft u in de meeste gevallen voor de grofvuil container van 40m3 een vergunning nodig. U kunt ook terecht bij uw gemeente voor de regels die er gelden in uw omgeving.

Grofvuil container 40m3 afmeting

U kunt een hoop afval kwijt in de grofvuil container van 40m3, die qua afmeting de grootste container is die wij leveren. Met een lengte van 7,5 meter, een breedte van 2,5 meter en een hoogte van 2,2 meter is dit bakbeest geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruik. De container is voorzien van deuren, zodat u het afval eenvoudig kunt deponeren. Past de grofvuil container van 40m3 qua afmeting bij uw geplande klus? U kunt gelijk deze afvalcontainer huren bij Regiocontainer.

Grofvuil container 40m3 plaatsen

Volgens afspraak komen wij de grofvuil container van 40m3 plaatsen bij uw woning of bedrijf. Dit doen we met een zogeheten afzet vrachtwagen. De chauffeur heeft de ruimte van één parkeerplaats nodig voor het plaatsen van de container. Dit is naast de plaats die de container zelf inneemt, toch wel 2 à 3 parkeervakken. Wilt u zo snel mogelijk een grofvuil container van 40m3 laten plaatsen? Bij Regiocontainer kunt u een grofvuil container huren die dezelfde dag wordt geleverd.

Grofvuil container 40m3 huurperiode

Bij de totaalprijs voor een grofvuil container van 40m3 is een huurperiode van zes weken inbegrepen. Tijdens deze periode komen wij de container voor u legen in een afgesproken frequentie. Het afval wordt door ons gescheiden en verwerkt op een milieuvriendelijke wijze. Wilt u voor de grofvuil container van 40m3 de huurperiode aanpassen? Ook een kortere of langere huurtermijn is mogelijk. Neem daarvoor contact op met één van onze medewerkers.

Grofvuil container 40m3 ophalen

Bent u klaar met uw verbouw- of sloopklus? Dan komt onze chauffeur de grofvuil container van 40m3 ophalen. Voor zowel plaatsen als ophalen geldt dat we dit in heel Nederland doen, of u nu in hartje centrum of in een uithoek woont of werkt. We leveren doordeweeks, maar ook op zaterdag. Bij Regiocontainer wordt u compleet ontzorgd, van plaatsen tot legen en de grofvuil container van 40m3 ophalen. Zo kunt u zich concentreren op uw klus!

Hier een overzicht van alle andere soorten 40m3 containers in ons assortiment: 

40m3 grofvuil- huisraad container huren

Afmetingen

€ 1599,95
Lengte750 cm
Breedte250 cm
Hoogte220 cm

40m3 container huren voor € 1599,95