Hout container 40m3

Bent u bezig met verbouwen of slopen en komt daar veel houtafval bij vrij? Huur dan een hout container van 40m3 bij Regiocontainer. In deze container is het mogelijk om verschillende soorten hout te deponeren zoals MDF, spaanplaat, hardboard en beschilderd hout. Naast een hout container van 40m3 container kunt u ook een andere afvalcontainer huren, bijvoorbeeld voor tuin- of bouwafval. Bekijk al onze leveringsvoorwaarden op onze website!

Toegestaan in hout container 40m3 

Niet toegestaan in hout container 40m3

 • Hardboard en zachtboard
 • Spaanplaat
 • Mdf
 • Houten meubels (vrij van overige afvalstromen
 • Beschilderd hout
 • Kozijnen en Deuren (vrij van glas)
 • Hout met scharnieren en of spijkers
 • Verbrand hout
 • Verrot hout
 • Geïmpregneerd hout / tuinhout / bielzen
 • Hout met aanhechtingen van niet- houtproducten
 • Groenafval / Boomstobben
 • Overige vervuiling
 

 

Hout container 40m3 afmeting

40m3 hout container huren

U kunt gemakkelijk al uw houtafval kwijt in de hout container van 40m3. De afmeting van deze container is als volgt; 750 lang, 250 cm breed en 220 cm hoog. Wanneer u niet zeker weet of de hout container van 40m3 de juiste afmeting heeft voor uw hoeveelheid houtafval, kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Onze afvalexperts vertellen u dan precies welk formaat houtafval container u het beste kunt kiezen.

Hout container 40m3 plaatsen

Zodra wij alle details met u besproken hebben, komen wij de hout container van 40m3 plaatsen op de afgesproken locatie. Dit gebeurt met een afzetwagen. De chauffeur heeft de ruimte van ongeveer drie parkeerplaatsen nodig om de wagen veilig te manoeuvreren om zo de hout container van 40m3 te plaatsen. Deze ruimte is inclusief de plek die de container inneemt. Wanneer u niet zeker weet of de container gaat passen, kunt u eenvoudig contact met ons opnemen voor advies.

Hout container 40m3 vergunning

In de meeste gevallen heeft u voor de hout container van 40m3 geen vergunning nodig. Het kan wel voorkomen dat voor locaties met betaald parkeren een vergunning is vereist. In dat geval kunt u contact met uw gemeente opnemen. Twijfelt u of u voor de hout container van 40m3 een vergunning nodig heeft? Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar en kijken samen met u naar de mogelijkheden.

 

Hout container 40m3 huurperiode

Ruim in uw eigen tempo uw houtafval op in de hout container van 40m3. De huurperiode die bij de all-in prijs inbegrepen is, bedraagt zes weken. Wij komen de container pas ophalen wanneer u ons daar de opdracht voor geeft. Als u de container langer nodig heeft, kunt u van de hout container van 40m3 de huurperiode aanpassen. Dit doet u door contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

Hout container 40m3 ophalen

Zodra u de container gevuld heeft of u klaar bent met uw klus, komen wij de hout container van 40m3 weer ophalen. Net als bij het plaatsen gebeurt dit met onze afzetwagen. De chauffeur heeft een ruimte van een extra parkeerplaats nodig om de container te collecteren. U hoeft niet aanwezig te zijn wanneer wij de hout container van 40m3 ophalen. Zorg er dan wel voor dat de container los staat, zodat de chauffeur deze eenvoudig kan meenemen.

Hout container 40m3 huren bij Regiocontainer

Wanneer u besluit een hout container van 40m3 te huren bij Regiocontainer, profiteert u van deskundig advies en een snelle levering. Wilt u een container huren? Wacht niet langer met het ruimen van uw houtafval. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem telefonisch contact met ons op om direct een hout container van 40m3 te huren bij Regiocontainer. We leveren zowel doordeweeks als op zaterdag. Bestel vandaag en morgen staat de container voor uw deur!

40m3 hout container huren

Afmetingen

€ 799,95
Lengte750 cm
Breedte250 cm
Hoogte220 cm

40m3 container huren voor € 799,95