Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Tuinafval container 40m3

Wilt u na uw klus uw snoeiafval en struiken kwijt? Bij Regiocontainer kunt u een tuinafval container van 40m3 huren voor een vaste prijs. U heeft uw tuin snel aan de kant wanneer u bij ons een container huurt. Neem telefonisch contact met ons op en samen kijken we welke tuinafval container u het beste kunt huren. Bij Regiocontainer profiteert u van een snelle levering van de tuinafval container van 40m3 en deskundig advies!

Toegestaan in een tuinafval container

Niet toegestaan in een tuinafval container

  • Snoei- en tuinafval
  • Takken en struiken (zonder kluit)
  • Onkruid
  • Bladeren
  • Maximaal 20% gras (zonder grond)
  • Compost
  • Boomstammen en boomstobben
  • C-hout / bielzen
  • Overig vervuiling

Tuinafval container 40m3 huren

40m3 groen en tuinafval container huren

Gaat u bomen, struiken of heggen bijwerken? Kies dan voor een tuinafval container van 40m3. Huren bij Regiocontainer is gemakkelijk en snel. Wij ontzorgen u graag door uw afval op te halen en te verwerken. Zo blijft uw tuin mooi opgeruimd. Wilt u een tuinafval container van 40m3 huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan en u heeft de container morgen op locatie. Wij leveren door héél Nederland voor vaste prijzen! Een container huren in een uithoek is daarom geen probleem.

Tuinafval container 40m3 afmeting

De tuinafval container van 40m3 heeft een afmeting van 750 cm in de lengte, 250 cm in de breedte en is 185 cm hoog. U kunt in hetzelfde formaat ook een andere afvalcontainer huren wanneer u andere soorten afval heeft, zoals sloop- of houtafval. Onze containers zijn tot 15 á 20 cm boven de rand te vullen. Mocht de tuinafval container in 40m3 afmeting niet overeenkomen met uw hoeveelheid afval, dan kunt u eenvoudig kiezen voor een ander formaat.

Tuinafval container 40m3 plaatsen

Zodra u heeft gekozen om een tuinafval container van 40m3 te laten plaatsen komen wij de container neerzetten met een afzetwagen. Om goed te kunnen manoeuvreren heeft onze chauffeur de ruimte van drie parkeerplaatsen nodig. Dit is inclusief de plaats die de container inneemt. Wanneer u niet zeker weet of u voldoende ruimte heeft op de locatie, kunt u ons bellen voor deskundig advies. Wij kijken samen met u naar de beste plek om de tuinafval container van 40m3 te plaatsen.

Tuinafval container 40m3 ophalen

Wanneer u klaar bent met uw klus komt een ervaren chauffeur de tuinafval container van 40m3 ophalen. Zodra de container vrij is van obstakels dekt de chauffeur de container af met een net. De ruimte van één parkeerplaats is nodig om de tuinafval container van 40m3 op te halen. Hiervoor hoeft u niet op de locatie aanwezig te zijn, zo wordt u compleet ontzorgd. We komen de tuinafval container van 40m3 pas ophalen als u geheel klaar bent met uw klus.

Tuinafval container 40m3 vergunning

In negen van de tien gevallen heeft u voor het huren van een tuinafval container van 40m3 geen vergunning nodig. Op plaatsen met betaald parkeren kan het zo zijn dat u een vergunning moet aanvragen. Dit regelt u via uw gemeente. U kunt daarnaast telefonisch contact met ons opnemen wanneer u niet zeker weet of u voor een tuinafval container van 40m3 een vergunning nodig heeft. We staan graag voor u klaar met uitgebreide informatie.

Tuinafval container 40m3 huurperiode

U heeft alle tijd voor het ruimen van uw takken en bladeren, want de tuinafval container van 40m3 heeft een huurperiode van zes weken. Dit zit bij de prijs inbegrepen wanneer u besluit om bij ons een container te huren. Heeft u meer tijd nodig om uw container te vullen? Dat is geen enkel probleem. Neem telefonisch contact met ons op en u kunt voor de tuinafval container van 40m3 de huurperiode verlengen. Bestel vandaag nog uw container en start met het afvoeren van al uw groenafval!

Hier een overzicht van alle andere soorten 40m3 containers in ons assortiment: 

40m3 groen en tuinafvalcontainer huren

Afmetingen

€ 795,95
Lengte750 cm
Breedte250 cm
Hoogte220 cm

40m3 container huren voor € 795,95