Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Bouwafval container 4m3

Over de verwerking van uw afval hoeft u zich geen zorgen te maken als u bij Regiocontainer een bouwafval container van 4m3 bestelt. Wij komen deze voor de deur van uw huis of pand afleveren. Van de levering tot tussentijdse lediging en het ophalen van de bouwafval container van 4m3, wij regelen alles tot in de details. Dat geeft u alle tijd en ruimte om u volledig op de klus te concentreren, zonder zorgen om randvoorwaarden en kleine details. In onderstaande tabel staat precies aangegeven welk afval u wel en niet kunt deponeren.

Toegestaan in de bouwafval container 4m3

Niet toegestaan in de bouwafval container 4m3

 • Grofvuil huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • isolatiemateriaal
 • papier plastic
 • Hout
 • Maximaal 5% zand
 • Maximaal 15% gips gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking zeil Vinyl pvc
 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materiaal
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest
 

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.

 

Bouwafval container 4m3 huren

4m3 bouwafval container huren

Wilt u in verband met een spoedklus zo snel mogelijk een bouwafval container van 4m3 huren? Dan beschikt u bij Regiocontainer over de mogelijkheid van een levering binnen 24 uur. U kunt zowel telefonisch als via onze site een offerte aanvragen. Daarop kunt u precies aangeven wat uw specifieke wensen zijn. Met die gegevens in de hand kunnen onze medewerkers snel en efficiënt handelen. Als u twijfels heeft of u een bouwafval container van 4m3 gaat huren, of juist een maatje groter, geven wij u graag advies op maat.

Bouwafval container 4m3 plaatsen

Er is niet heel veel ruimte nodig om een bouwafval container van 4m3 te plaatsen. U kunt uitgaan van de oppervlakte van twee parkeerplaatsen. De helft daarvan is nodig voor de container zelf, de andere helft is voor de minimale manoeuvreerruimte van onze portaal vrachtwagen. Met deze vuistregel kunt u gemakkelijk inschatten of wij de bouwafval container van 4m3 kunnen plaatsen Houdt u ruimte over? Wellicht kunt u dan zelfs een grotere bouwafval container huren. Onze deskundige medewerkers geven u graag antwoord op uw vragen!

Bouwafval container 4m3 huurperiode

Regiocontainer hanteert voor een bouwafval container van 4m3 een huurperiode van 6 weken, waarvan desgewenst afgeweken kan worden. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen de termijn gemakkelijk verkorten of verlengen. Tussentijdse lediging van de bouwafval container van 4m3 is niet bij de huurperiode standaard inbegrepen. Zo kunt u uw aandacht bij uw klussen houden en uw afval zorgeloos deponeren. Wij nemen de verwerking van het afval op een ecologisch verantwoorde manier voor onze rekening!

Bouwafval container 4m3 vergunning

In 9 van de 10 gevallen hoeft u voor het plaatsen van een bouwafval container van 4m3 geen vergunning aan te vragen. Soms is dat in verband met brandveiligheid, de aanwezigheid van een betaald parkeren zone of om een andere reden wel nodig. De deskundige medewerkers van Regiocontainer zijn bekend met de regels en wettelijke bepalingen en geven u advies als u voor een bouwafval container van 4m3 een vergunning wilt aanvragen! Als er twijfels blijven bestaan, weten wij toe wie u zich het beste kunt richten!

Bouwafval container 4m3 afmeting

Zeker bij grote klussen en omvangrijke werkzaamheden is het een groot voordeel als de bouwafval container van 4m3 een geschikte afmeting heeft. Onze containers van dit formaat hebben een lengte van 245 cm en een breedte van 160cm bij een hoogte van 120cm. Voor het deponeren van uw bouwafval in de container van 4m3 is de afmeting aan één kant in hoogte aangepast. Zo kunt u het afval gemakkelijk in de container kunt plaatsen. Ook een afvalcontainer huren in andere afmetingen of voor andere werkzaamheden is bij Regiocontainer eenvoudig.

Bouwafval container 4m3 ophalen

Regiocontainer komt het verzamelde bouwafval in uw container periodiek ophalen zolang uw klus duurt. Als u een offerte aanvraagt, kunt u zelf aangeven welke ophaalfrequentie in uw situatie het meest praktisch is. Op die manier weet u zeker dat u altijd plaats heeft voor uw bouwresten. Na afloop van de huurperiode komt onze portaal vrachtwagen de bouwafval container van 4m3 ophalen. Dankzij onze service heeft u geen omkijken meer naar de verwerking van uw afval! Een container huren doet bij Regiocontainer voor een scherpe prijs en uitstekende voorwaarden.

Hier een overzicht van alle andere soorten 4m3 containers in ons assortiment: 

4m3 bouwafval container huren

Afmetingen

€ 294,95
Lengte245 cm
Breedte160 cm
Hoogte120 cm

4m3 container huren voor € 294,95