Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Dakleer container 4m3

U werkt onafgebroken door aan de renovatie van uw dak met een ruime dakleer container van 4m3 in de buurt. Bij Regiocontainer kunt u deze als ondernemer of particulier voor scherpe prijzen huren. Wij komen de dakleer container van 4m3 bij u afleveren, tussentijds legen en na afloop van uw klus weer ophalen. Over de verwerking van het dakleer hoeft u zich geen zorgen te maken. Check voor de zekerheid wel even welke soorten afval u mag deponeren. Bekijk onderstaande tabel en u weet waar u aan toe bent.

Toegestaan in de dakleer container 4m3

Niet toegestaan in de dakleer container 4m3

  • Dakleer (teerhoudend of bitumineus)
  • Dakgrind
  • Aanklevend materiaal (isolatie)
  • Maximaal 10% zand
  • Maximaal 50% hout en overig sloopafval
  • Asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal
  • Gevaarlijk afval / klein chemisch afval
  • Autobanden
  • Grond
  • Overige vervuiling
 

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.

 

Dakleer container 4m3 huren

4m3 dakleer container huren

Wilt u snel en efficiënt een dakleer container van 4m3 huren? Dien dan online uw offerte in of neem telefonisch contact op met Regiocontainer. Ook in het geval van spoedklussen staan wij voor u klaar. Als u dat wenst heeft u de dakleer container van 4m3 die u gaat huren binnen 24 uur al voor uw deur staan. U kunt op dezelfde service rekenen als u voor andere werkzaamheden een container huren wilt. Zo hebben wij ook containers voor puin, grofvuil en tuinafval waar u snel over kunt beschikken.

Dakleer container 4m3 afmeting

Met een lengte van 245 cm en een breedte van 160 cm heeft de dakleer container van 4m3 een afmeting die op het zware werk is toegerust. Door de hoogte van 120 cm kunt u er gemakkelijk bij. Zo zorgt het deponeren van uw afval niet voor extra lichamelijke belasting. Aan één kant is de dakleer container van 4m3 afmeting bovendien een stukje lager. Heeft u liever een dakleer container van grotere omvang? Bij Regiocontainer is dat geen enkel probleem!

Dakleer container 4m3 vergunning

In 9 van de 10 gevallen is bij het plaatsen van een dakleer container van 4m3 een vergunning aanvragen overbodig. Regiocontainer kan u meestal snel vertellen wanneer dat wel nodig is. Lokaal geldende eisen met betrekking tot brandveilighei of de aanwezigheid van een betaald parkeren gebied zijn bekende uitzonderingen. Weet u niet precies welke regels er gelden en of u voor uw dakleer container van 4m3 een vergunning dient aan te vragen? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Dakleer container 4m3 huurperiode

Als standaard wordt er bij Regiocontainer voor een dakleer container van 4m3 een huurperiode van 6 weken uitgegaan. Daarnaast valt ook het tussentijds legen van de container onder onze service. Hoe vaak dat is, kunt u met onze medewerkers gemakkelijk afspreken. Bij de aanvraag van een dakleer container van 4m3 ligt de huurperiode nooit helemaal van tevoren vast. Inkorten of verlengen van de termijn is altijd een optie die u achter de hand heeft. Dat is het voordeel van onze flexibele werkwijze. U kunt uitgaan van dezelfde service als u een afvalcontainer huren wilt voor uw andere werkzaamheden.

Dakleer container 4m3 plaatsen

De oppervlakte van circa twee parkeerplaatsen is voldoende om een dakleer container van 4m3 te laten plaatsen. Daaronder valt zowel de ruimte voor de container zelf als de minimaal benodigde manoeuvreerruimte voor onze portaal vrachtwagen. Daarnaast dient u rekening te houden met eventuele obstakels of krappe ruimtes op de aanrijdroute. Twijfelt u of wij uw locatie kunnen bereiken om uw dakleer container van 4m3 te plaatsen? Stuur ons dan de GPS gegevens van Google Maps en een paar foto’s. Dan kunnen wij een goede inschatting maken.

Dakleer container 4m3 ophalen

Naast het brengen valt ook de dakleer container van 4m3 ophalen binnen het servicepakket van Regiocontainer. U hoeft daarbij niet aanwezig te zijn. Wel dient u er op te letten dat het dakleer maximaal 15 tot 20 cm mag uitsteken. Dan kunnen wij een net over het afval spannen om het veilig te vervoeren. Aan het eind van de huurperiode komen wij de dakleer container van 4m3 ophalen inclusief het resterende afval. Over de verwerking of eventueel recycling hoeft u zich geen zorgen te maken. Daar zorgen wij voor!

Hier een overzicht van alle andere soorten 4m3 containers in ons assortiment: 

4m3 dakleer container huren

Afmetingen

€ 539,95
Lengte245 cm
Breedte160 cm
Hoogte120 cm

4m3 container huren voor € 539,95